[其它更多] 为何我打开所有帖子都系雪白无暇的?

エツクス 发布于2010-8-13 09:11 2316 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
DANTE0083 发表于 2010-8-14 10:14:00 | 显示全部楼层
雪白无暇都可以发帖,楼主是世外高人2 S* \' G) e. n" w- `: {
kevinchan 发表于 2010-8-13 12:59

! {- K, I- y+ c- |7 ~3 ?$ Q( k, j+ c

# Z0 @- z' A% D9 b% u, B- R5 M% P  我唔系咩世外高人,我系上得到粤漫社的,系主页度有发帖啊嘛,不过我发完后我张帖都系白的

kevinchan 发表于 2010-8-14 14:02:16 | 显示全部楼层
我唔系咩世外高人,我系上得到粤漫社的,系主页度有发帖啊嘛,不过我发完后我张帖都系白的
$ o# s6 f, {4 E2 ]. TDANTE0083 发表于 2010-8-14 10:14

) J$ B, {0 K# Y% x$ K3 f4 i( V. A; j0 B0 l4 u  j- L! l

3 W1 m* C: X+ _/ W2 h5 {1 t    重新刷新应该就可以显示,是吗?

DANTE0083 发表于 2010-8-14 15:02:15 | 显示全部楼层
' a( |- V" i$ a
重新刷新应该就可以显示,是吗?
/ {5 Y+ o$ \0 k6 K$ }kevinchan 发表于 2010-8-14 14:02

: x0 B6 q! |; B* h6 k) D: X6 U0 `3 w0 |' B  G3 w& O! ^" i0 _

( a+ ~9 f) O' |8 F  H    唔系啊,点刷都睇唔到,就系个旧号睇唔到,开昵个新号来睇就咩事都无,都唔知点解会甘。不过用旧号来上睇到个头版D图片系同新号唔同。  p0 F! j8 _3 @8 `% }
不过我都系想整番个旧号,但系唔识,唔知点解会甘。
8 ?/ n6 ?: E  [0 i3 E& u+ g5 l你都用佐甘耐啦,有无我昵种经验啊?
4 Y/ Y# g" z& f% E* k& f& d仲有就系我屋企有两部机,都试过上个旧号,但系都唔得,觉得系论坛有问题

lesswind 发表于 2010-8-14 16:12:39 | 显示全部楼层
唔純潔的人欺負純潔的人...

DANTE0083 发表于 2010-8-14 18:07:28 | 显示全部楼层
未命名1.jpg 0 Z) \( f. k3 {3 e/ H' F3 q  e
+ b7 \0 l) C2 t! p* i9 |

2 r9 x0 u7 l+ ?# z! U* }. v, ]昵张系我旧号上个阵个头版& X6 x. g) }' H4 M; t

, \* F' L8 s6 R) e0 |& ?# m! M1 C  Q
' o5 T& ^- G" h; f8 u$ L用新号个阵块头版就系甘。# _5 {+ Y6 i* ?: M
' G% R# @8 @! t4 Y
- c4 _( q0 b# h

% C( f7 C# g$ l+ L! h- y9 i( w系米昵D唔同令我个旧号入唔到帖子? 不过之前系好地地

Kiver 发表于 2010-8-14 20:14:11 | 显示全部楼层
昵张系我旧号上个阵个头版
$ _7 V) S3 b0 M8 D  }9 }" \
$ D5 a4 t! B- E1 R* @0 H( j
' y: X+ b' A0 N1 H9 W( L: b6 q6 q! [; J. G" `( m
用新号个阵块头版就系甘。
7 J! y* }8 e) M2 X" p, I
2 b8 \3 c" \1 B" N1 t4 `, R
" Y" _1 v* Q/ E  C
2 A# F; N4 K' _系米昵D唔同令我个旧号入唔到帖子 ...
. W3 M  t; h4 O. z4 V% x6 r& wDANTE0083 发表于 2010-8-14 18:07

- M6 |" P3 [% A- [+ {/ ]- b- u2 Y) f7 W( R* Z3 S2 c
1 B9 i2 D$ F) W) _( w
    依D系你个人的设置问题
2 V+ `$ l5 C$ [2 \或除非你的原账号被封~~~

DANTE0083 发表于 2010-8-14 20:23:30 | 显示全部楼层
( R1 q" q! o- S: `% f( j
依D系你个人的设置问题
# |& h$ O) E8 {$ E  p$ g或除非你的原账号被封~~~) }! y  t8 b$ f5 \0 }- v! G
Kiver 发表于 2010-8-14 20:14
0 P4 s+ T$ w6 @& j, M
0 z/ r) L3 T( l

. J7 V6 o, C# @. U    我就系咩都无搞过,昨日一上就入唔到帖子。如果被人封就更唔明,我咩都无做过,只系照常系度潜水,甘都封得真系唔明,仲有就系被封都唔知系边个做,想问下都唔得

Kiver 发表于 2010-8-14 20:31:36 | 显示全部楼层
我就系咩都无搞过,昨日一上就入唔到帖子。如果被人封就更唔明,我咩都无做过,只系照常系度潜水 ...
; E- _3 d6 d% p! IDANTE0083 发表于 2010-8-14 20:23

0 _) C- i4 ]+ {. ^; B( |( c6 I4 K$ b, r: D
4 A& v( u0 S% X8 O3 R! D
    我话有可能者被封者(你可以查查你的用户组别是什么伽)7 a  _" Z5 `7 \/ B3 M$ c$ K

4 J) k% E2 z( y不过多是你的系统设置问题
2 v$ g1 l$ t- z" _0 D可以清一下你的COOKIES试试~~

kevinchan 发表于 2010-8-14 22:12:01 | 显示全部楼层
唔系啊,点刷都睇唔到,就系个旧号睇唔到,开昵个新号来睇就咩事都无,都唔知点解会甘。不过用旧 ...
+ Z2 L, K$ |3 z. LDANTE0083 发表于 2010-8-14 15:02

$ ~& O! ~. T. H% F+ e) f
9 q8 }8 _$ E) @% I. b# x! _1 l3 J
5 r! o6 \# W8 K: Y( d6 A    你唔系话白茫茫一片咩?点解你截图又可以显示嘅?可无可以再详细啲截图来看看
* _' X6 K7 A5 r! ?5 Z1 C: [关于你面板唔同只系小问题,系你个人设置问题,如图,可以选择不同面板的,留意红色圆圈内的各个颜色选项,你点击就知道# r% @2 N1 J& S4 l5 g

kevinchan 发表于 2010-8-14 22:12:45 | 显示全部楼层
上图,你选择蓝色就系钢炼面板,其他颜色就不会出现钢炼的

エツクス 发表于 2010-8-15 10:01:59 | 显示全部楼层
我话有可能者被封者(你可以查查你的用户组别是什么伽)
6 m  D& S: T5 P& h0 i( y3 s! b  [( e( x3 W7 W9 t' x; c
不过多是你的系统设置问题/ ~. ^8 z6 x' y# n. t' k0 h
可以清一下 .../ [; K0 s5 I, p4 ~
Kiver 发表于 2010-8-14 08:31 PM
5 {0 V" \6 t2 @1 o% _; C: R
) H9 t. D( ~6 @3 C1 E: _2 L
, F1 U" c. Z6 t, v9 v6 }
    得咗啦!!唔该K社!!