[粤语动画] 求超时空要塞7(TVB粤语)

エツクス 发布于2011-2-6 21:06 3782 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
忽然想睇番超时空要塞7,不过网上就系无TVB郭志权配音版,就算有都系得最后果集OVA,真系好郁闷
! @" Q+ ?6 `9 Z6 I虽然呢套片应该重播次数都应该有4、5次,我睇过都有3次(加上第一次睇),但都系太想要喇,好想珍藏落来。
3 f) f1 L  P) H, M. c
. C4 ~& T5 ^( O+ v  K
) M5 M, b" ]+ I5 y所以我想求番呢套片,最好就系合成版啦,不过有原版录制都唔错,就算系得音轨都无所谓,我就系最想要有郭志权配音。( }- F! B1 a" d8 Y/ l$ Q7 h
可以帮我到我的朋友我事后会送出我差唔多一半薪家(500星梦)[人地无咩钱只有甘多喇]。 , R, a9 n/ d0 v: y9 b2 ^$ v
所以麻烦各位朋友,有就唔该分享下过小弟啦!!!

已有(28)人评论

inber 发表于 2011-2-6 21:12:12 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-6 21:15 编辑 9 r/ ?, O' y# H7 M& y0 H0 S
) N( h9 _# W; f
佐為的系唔系TVB粵語( D- e: r% V1 Y+ r7 w  u' n

+ X" {: [* J; x* n4 y; O, d4 [" X呢個你要唔要; Q5 Z/ J% r4 B" p. {
http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=59908

粤语行星 发表于 2011-2-6 21:13:34 | 显示全部楼层
是不是巴沙娜那个

エツクス 发表于 2011-2-6 21:34:22 | 显示全部楼层
是不是巴沙娜那个* I$ w6 k# J: h$ n
粤语行星 发表于 2011-2-6 09:13 PM
4 Z- y6 d* m$ D, g% q& B

: U8 B; f7 q  a# b4 E; @系啊,要系郭志权配音的

エツクス 发表于 2011-2-6 21:36:09 | 显示全部楼层
佐為的系唔系TVB粵語
/ G# c5 q: _  h1 J! v/ a9 F- f' ~  ?! m( `
呢個你要唔要2 c* m: R' {# I; k& ^; g( o
iamaboyandog 发表于 2011-2-6 09:12 PM
9 |! I) H" X" `" A2 g) _: J
, ^. M, G  q1 w: l- _) R% P9 j

8 r( Y/ ^2 A- L8 m: A    等我下集听下声先,系就马上过水过你

seed22 发表于 2011-2-6 21:40:10 | 显示全部楼层
发梦无甘早!@

エツクス 发表于 2011-2-6 21:42:46 | 显示全部楼层
发梦无甘早!@
1 ^2 |- n/ j- j; f; o* z* iseed22 发表于 2011-2-6 09:40 PM

' f) {/ \# A3 B+ {1 o% U1 Q! y* U* f8 m, \# f5 s& @( Q* b
4 u1 T9 n! E; _+ z" N
    点解啊?

inber 发表于 2011-2-6 21:44:08 | 显示全部楼层
点解啊?
( m. _3 D2 N; `! U" S/ x! Aエツクス 发表于 2011-2-6 21:42
9 K, Q9 P* r4 s) V: x
& R0 S  h* E6 g2 ~2 r
6 {  H4 u6 W# Q' c  D
咁可能系我比你個個唔系TVB配音( d  q' Z: Q  c# `& `
不過你都系自己聽下先揾陣D* W! B( C/ e1 G
(睇佢都系老前輩,知道D我唔知道嘅野)

エツクス 发表于 2011-2-6 22:21:12 | 显示全部楼层
咁可能系我比你個個唔系TVB配音- r+ V8 ^  c& r+ p! |0 k
不過你都系自己聽下先揾陣D! R4 n& l. L7 T$ Y1 n2 @* o5 G
(睇佢都系老前輩,知道D我唔知道嘅 ...
+ d/ e! r& w# @# F* s8 N- x& Diamaboyandog 发表于 2011-2-6 09:44 PM

. g" K4 Z! B, l9 {
6 m* D/ Z+ _# b; O- M$ G9 j4 v4 {
    睇来佐为个唔点啊,好多粤语音频都打开唔到连接,就算系TVB版都系好唔齐

inber 发表于 2011-2-6 22:22:06 | 显示全部楼层
% n' e& w9 H& l. \. \4 P8 V' W: x
睇来佐为个唔点啊,好多粤语音频都打开唔到连接,就算系TVB版都系好唔齐: G: y; w; o* x
エツクス 发表于 2011-2-6 22:21
4 \/ Z) H8 r# R5 Y4 t9 s3 B

5 z9 B- J4 \* N/ D- C
3 H* ?, d% j/ o9 W, g+ k"好多粤语音频都打开唔到连接"
* [- ~/ l( R2 }唔明呢句
, T/ I$ x) }/ n  s: ^; I! |系唔系有D連結死左?

エツクス 发表于 2011-2-6 22:30:39 | 显示全部楼层
佐為的系唔系TVB粵語: _- r; D% Y: }: L/ @1 b
% k8 z% Y2 V! x
呢個你要唔要
2 |; `& @- u1 g/ b- g' @) wiamaboyandog 发表于 2011-2-6 09:12 PM
( y' I& S8 ~3 n* I: D1 F  O7 R+ X' v
8 d% T* N  Z, E: ^4 N
0 Y# Y" V8 Q1 L8 @6 D( e
    可惜啊,只系网上VCD版本来

エツクス 发表于 2011-2-6 22:31:25 | 显示全部楼层
"好多粤语音频都打开唔到连接"
+ S+ \# H, y& ]" L3 J唔明呢句% f' a* ~2 _3 E: y) Z
系唔系有D連結死左?
! C8 _9 }+ A0 j0 Hiamaboyandog 发表于 2011-2-6 10:22 PM

% n" _0 N7 {7 y  _0 O8 Q! }8 ~* ^% k9 h
. s  s* ?3 ~2 k4 `5 Y! X+ v; Z5 `
    就系啊~~~

123下一页