[粤语动画] 求TVB播过的“红侠”(粤语)

エツクス 发布于2010-8-7 08:25 1026 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
应该系之前星期六定系星期日朝头早8点钟播的“红侠”。应该系太早放所以无咩人睇到,找了很久都无找到片源。希望有人兄能帮我解决到昵个问题。先谢谢各位啦!!

已有(9)人评论

エツクス 发表于 2010-8-7 08:27:25 | 显示全部楼层
仲有就系,唔该请问一下点样贴图片係个性签名度啊?我在修改个阵係网上贴咗张图片嘅网址,按预览后都睇得到,但係係自己个留言度就得番我网址。麻烦教下我点做啦,唔该!, [$ l1 H$ J# k
(甘就拿张沙发啦)

yueshang 发表于 2010-8-7 09:17:22 | 显示全部楼层
9 W0 g6 f& a* L# W# L& u0 O0 T/ @5 b9 G2 n
回复 2# エツクス
4 C2 @7 b) ^4 H- C
$ M1 }& @9 m/ b4 ?
7 C; T$ T) M" ?, m  [img]http://hiphotos.baidu.com/zcy7399/pic/item/2f940b115e2e0e38b8127b67.jpg[/img
8 i  A5 ?9 k7 F4 ]# @    签名是咁~~~~~~路径放系[img]标签里面。。。。。。。。
  U- M  [2 ^- A5 X+ U$ oPS:百度有防盗链。。。系度睇唔到百度嘅图片

基拉杰特 发表于 2010-8-7 10:41:55 | 显示全部楼层
路过!帮顶

エツクス 发表于 2010-8-7 10:45:16 | 显示全部楼层
回复 3# yueshang 7 h" G& ?: ^. r9 K/ G. ^* E
' g( S8 B4 t$ W8 _

, E7 {3 y& d, K8 W# ~    系甘要边度D图片先放得入去啊?用本地试过唔得,网上要边点样先得呢?

kevinchan 发表于 2010-8-7 14:04:01 | 显示全部楼层
红侠无睇过,都无听过

微风往事 发表于 2010-8-7 20:14:48 | 显示全部楼层
好次无睇过。无印象。

alam 发表于 2010-8-7 21:32:35 | 显示全部楼层
红侠 是否指红花侠影?

エツクス 发表于 2010-8-7 22:26:38 | 显示全部楼层
红侠 是否指红花侠影?9 c  a( P  O( W- W
alam 发表于 2010-8-7 09:32 PM
: s# {) F* F& e% Q

0 V/ j  }+ l3 Z2 a  J: P
$ S- P' V8 t! B- k0 D$ w* `    唔系,“红侠”原本应该系一只游戏来的,改编成动画,因为系朝头早8点放,想睇下边位有片源

yueshang 发表于 2010-8-8 09:00:17 | 显示全部楼层
回复 5# エツクス
# e- B( P4 Z9 H  \! J$ C/ ~
0 [  c) I+ Q8 `1 i" P  ]$ ^
6 u. G' w1 w$ q3 \' L4 m    你将图片上传去论坛各空间。。。。。跟住罗个路径就得