[每日闲聊] 好似12号TXB重播十分爱..5知到系咪真?!

lovepx 发布于2011-2-4 21:38 1949 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-2-5 16:26:20 | 显示全部楼层
第一幅图里的中间那句话实在是。。。。。。% r4 q/ F4 H* x3 [6 @/ _
基拉杰特 发表于 2011-2-4 09:49 PM
. ?) j& I: J; U' f0 F
- R5 {7 F, |* L5 W7 p. e

- V% j( W: d9 J; A    好有同感啊

alexhus 发表于 2011-2-5 22:32:28 | 显示全部楼层
揾到我就5会求人录啦...因为冇BD版啊嘛!!话说都好少有下粤语电影(旧电影)嘅PT站啦..: E! @4 }% M1 i# A
ALEX你都中 ...
5 A* D- L2 Y9 o6 n( mlovepx 发表于 2011-2-5 04:09 PM
5 I% `! `- l* t& K( Q: ^
9 y7 U8 D, t! E- E
5 o8 f0 T: I; N7 e
    我对Stephy几有好感,揾唔到系因为呢几部电影冇出蓝光,如果TVB高清台播噶话,可能会有人录制,PT站有就下载完上传啦。。。  
1 C0 O7 y1 A  z" g: T; K+ j   
$ ~! D1 H& Y% U0 s1 R    如果我玩噶几个PT站冇,咁就冇办法啦。。。

eegbook 发表于 2011-2-6 00:02:44 | 显示全部楼层
我对Stephy几有好感,揾唔到系因为呢几部电影冇出蓝光,如果TVB高清台播噶话,可能会有人录制,P ...- t3 C3 g0 j' }
alexhus 发表于 2011-2-5 22:32

# J  `# p# T% w2 I7 M% {, p
1 N- E+ G: ]9 d3 [
- G+ j( C6 [- Y" g3 Y7 U+ d    咁你认为方力申点吖?

lovepx 发表于 2011-2-6 00:38:02 | 显示全部楼层
咁你认为方力申点吖?% G( ?: `# ~5 h
eegbook 发表于 2011-2-6 00:02

! d. Q- z+ C- j3 X; C! c$ j& x
3 i  a( W: t( V/ E! J+ J
0 h$ _! v  d9 x, G" Z' Y' O6 {" r1 s    很好..美女厨房,食左先讲..

eegbook 发表于 2011-2-6 01:15:24 | 显示全部楼层
很好..美女厨房,食左先讲..: g0 p1 X2 j% N4 h$ _
lovepx 发表于 2011-2-6 00:38
1 H1 Y: L" ~) w+ ~5 p( e- `
; I9 Y+ v# s3 o- c- C" j- z
' r9 W0 |2 R' W0 R- D
    美女厨房,我就斋睇女嘅啫。