[每日闲聊] 兔年初二红包喜庆羊羊

aaron81 发布于2011-2-4 10:54 7138 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
vivigm 发表于 2011-2-4 23:23:36 | 显示全部楼层
恭喜发财~哈哈~又有利是抖啦

评分

iamaboyandog + 38 利是

Snowsnow 发表于 2011-2-4 23:29:44 | 显示全部楼层
兔年行好运! 新年快乐!

评分

iamaboyandog + 38 利是

漫步雲端 发表于 2011-2-5 01:49:39 | 显示全部楼层
你次次都有理由嘅啦# S& x  R( S2 l* D; N7 |- _5 h1 Z
lovepx 发表于 2011-2-4 22:13
0 I+ M9 z" Y. z' q0 m2 P0 K8 Q

7 @* B. p$ K! u! A& }2 ?8 E
1 ]+ o0 G2 _3 Z咩次次啊 你咪老屈我好啵- z' {1 y) M5 n" f. q5 K

) v4 K! {1 W* G+ R! ]7 i我...我...我..唔怕你噶

zsl198602 发表于 2011-2-5 14:11:30 | 显示全部楼层
红包啊!我又要!

ALUN 发表于 2011-2-5 15:38:53 | 显示全部楼层
虽然年初3才发现这贴,也要恭喜大家新年發大財' .

lovepx 发表于 2011-2-5 16:05:29 | 显示全部楼层
咩次次啊 你咪老屈我好啵
! {5 b2 N! X5 Q+ b* y" b5 r" Y4 n, b; Y/ x5 V
我...我...我..唔怕你噶0 a  F3 T8 ~9 r3 ~; G
漫步雲端 发表于 2011-2-5 01:49
2 [( S# A! a+ s# ~
0 m' ]( l0 C+ a
/ ]* y5 B- r: e/ ?* b- Y+ R
    边有屈你啊..我系咪叫过你好多次俾红包..你俾过咩?!

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:38:06 | 显示全部楼层
边有屈你啊..我系咪叫过你好多次俾红包..你俾过咩?!
6 ^6 t3 P" r% r2 H4 I; ?2 B/ Glovepx 发表于 2011-2-5 16:05
2 s3 @; r% N+ ^/ }2 c/ Y0 o

: I( j- I+ c( d8 c* ~
/ G" @2 ]0 J) _; T' n, ~   
; Q- |# L* D1 k8 s: ^4 ~) ^" I9 k1 i已經補左你,你以後就唔好咁話我了

eegbook 发表于 2011-2-5 16:41:13 | 显示全部楼层
虽然年初3才发现这贴,也要恭喜大家新年發大財' .
% S# L1 l/ x5 f, I. f. BALUN 发表于 2011-2-5 15:38
* v  N: J" t) ^+ R! D% ~

- ]) n9 v8 R# k5 n5 U4 {/ o0 N
( K* J/ \# P! D7 _  k2 n2 n    大家咁话吖~~~

lovepx 发表于 2011-2-5 16:43:45 | 显示全部楼层
已經補左你,你以後就唔好咁話我了
! f* [5 i0 t1 J1 g# V漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:38

: n  a& l9 h3 M/ V
5 ]# N# q7 R/ O/ w% u
8 B9 L5 u$ {# S$ h5 L* E    嘻嘻..有个秘密5会你知..多谢漫步 漫步万岁万岁万万岁!!

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:46:39 | 显示全部楼层
嘻嘻..有个秘密5会你知..多谢漫步  漫步万岁万岁万万岁!!; b$ N% O" z6 J0 ?7 G5 r8 M
lovepx 发表于 2011-2-5 16:43
$ d4 c6 J7 N/ }
5 C& K  k/ |" K$ |1 ~& g
' u  [6 G6 a) k' |. z

, n) d6 b6 C/ j4 |- U% P" G9 c8 u唔洗多謝 反正都系開公堂而已
$ V% h4 F! [$ L7 V  }+ E( ?
! q- ~9 }' T6 [" h" s5 k
5 W  @2 F  n9 y$ a* n. B# w8 u万岁万岁万万岁!!

lovepx 发表于 2011-2-5 16:52:16 | 显示全部楼层
唔洗多謝 反正都系開公堂而已5 y7 m( C9 e% H4 V8 w

" J4 X% `; a. K9 D: q5 j
' a4 }0 S) g1 v万岁万岁万万岁!!
- y# s8 @5 i* Z7 B: V0 A/ F! w) ~2 _漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:46

; B* ]- ~( X7 r5 F0 w9 s. U; S
  T7 h( n# ~! F# P3 b. r% H+ C3 x
0 c& Q8 s& e/ ^8 r2 s6 T, M    有钱咩都得~

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:53:52 | 显示全部楼层
有钱咩都得~' J: G% u% i% [- q4 n
lovepx 发表于 2011-2-5 16:52
# V7 @% b7 o6 `2 c* R0 t" e; A& V2 x

9 @5 n& d1 }( u7 D" @. @* f
! x) \; a& X/ E6 `5 B- g# p      t% B5 n$ K4 d& n5 S
真現實 不過早估到了