[每日闲聊] 兔年初二红包喜庆羊羊

aaron81 发布于2011-2-4 10:54 7110 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-2-4 11:55:27 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
- `6 z- k( z& N2 o2 P
; b  H6 k+ \# i6 d1 O0 q+ V# }
9 D- I: Y  `: W5 J' ^% R    - - 想都别想~~!!!因为你还没有给我`
0 K: A3 `# U% X: P  oasd123456 发表于 2011-2-4 11:36
# t, X) u+ U3 P  z5 Z. m6 N& B% t4 P

% f) ?  V' x1 j
8 F9 ?' L! N  e# Z+ ?    发钱寒去其它地方

漫步雲端 发表于 2011-2-4 11:57:30 | 显示全部楼层
哈哈 又有紅包攞啦,年初三到我的
4 D( w' f: H* K祝各位 身體健康 財源廣進 心想事成6 d5 h) s/ U* {- Y6 d5 P* q

3 G% s. ?* C' p4 u- l/ M  }5 G# P已經諗不到什麽祝福語了= =

评分

alexhus + 38 初二红包

timaousi 发表于 2011-2-4 12:00:36 | 显示全部楼层
祝大家兔年行大運~闔家安康~

评分

艾米尔 发表于 2011-2-4 12:04:33 | 显示全部楼层
我都响度祝大家新年行大运.............

评分

inber 发表于 2011-2-4 12:04:57 | 显示全部楼层
我从来都见唔到你嘅头像,见到一片空白 算唔算有图像~~~~
" {8 K5 o( D' w2 j& L5 slych 发表于 2011-2-4 11:33

( @" t  l4 Y8 e  `. |2 w) o% l" Z: w8 g8 I# x9 B

6 H3 ?1 n7 c2 z- Y個人風格就咩都無
9 _: N0 W; F. H# Z- q: N5 U你睇我唔到睇我唔到
. f0 b$ W7 d) E% s"独立论坛头像的会员"
, T6 r. I0 Q" U1 a! R1 M算系中左

gulliver 发表于 2011-2-4 12:15:17 | 显示全部楼层
又有利是收拉~唔知你地派大几时呢?(最好派到15)
9 y% S' }# c( j% a  L/ R6 O祝大家新架一年可以事事顺利~硬盘满满~健健康康

评分

雷超 发表于 2011-2-4 12:20:12 | 显示全部楼层
太好了,又有利是。

alexhus 发表于 2011-2-4 12:23:08 | 显示全部楼层
大家新年快乐,新年新景象。。。

评分

aaron81 + 38 大吉大利

KO999 发表于 2011-2-4 12:25:21 | 显示全部楼层
虎去雄风在,兔来喜气浓。

评分

Lujin 发表于 2011-2-4 12:26:31 | 显示全部楼层
噢,耶~是否每天都有利是收~~~
8 k. s3 C; _0 R2 U% D: H1 J/ y8 n; u$ n- F8 Z6 _* p
我倒希望涨工资,物价不要涨
' z5 r" c: c9 W1 B( a3 m0 x  x% a+ e, ^& l; f5 W/ ^
恭喜大家发财

评分

Lujin 发表于 2011-2-4 12:30:48 | 显示全部楼层
噢,写轮眼你好~~

leafir 发表于 2011-2-4 12:38:39 | 显示全部楼层
新年快樂! 祝大家事事順心 萬事勝意

评分