跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 提意:各位收藏家和发片达人晒收藏!!!

vskenying 发布于2011-1-10 02:52 3036 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2011-1-12 16:11:09 | 显示全部楼层
9几年期间的我都有兴趣,如果有原版dvd的,就收藏dvd和粤语。。。。。有dvd就不保存rip了。。。就这样

vskenying 发表于 2011-1-12 21:28:56 | 显示全部楼层
9几年期间的我都有兴趣,如果有原版dvd的,就收藏dvd和粤语。。。。。有dvd就不保存rip了。。。就这样5 Z& a0 L% Y! D1 \5 M" V' W
迪格斯 发表于 2011-1-12 16:11

; f; U+ x, ^# i' r4 P& h* D$ j' G
  J3 S7 F9 f0 i* a
2 r* Y" H9 o6 c4 Z/ K3 P- v    但DVD都有保存年限的,不能永久保存.

迪格斯 发表于 2011-1-12 22:05:39 | 显示全部楼层
但DVD都有保存年限的,不能永久保存.& M& c) M, q- m4 S& i
vskenying 发表于 2011-1-12 21:28
+ l# G0 r# ?5 \
乜都不能永久保存了的,反正可以保存几耐就几耐,或者用光盘刻录一份,硬盘有保存一份

vskenying 发表于 2011-1-12 22:10:28 | 显示全部楼层
嗯,刻碟只系以防万一,硬盘坏前备份才最重要,所以我一两年左右就要买新硬盘.

gaolao0108 发表于 2011-1-13 13:59:21 | 显示全部楼层
我支持大家共享。

setvet 发表于 2011-1-16 22:19:11 | 显示全部楼层
分享的迟早都会拿出来分享,唔想分享的求都无用!

wwvita 发表于 2011-1-17 13:47:03 | 显示全部楼层
会给达人晒伤的,我还是躲到阴凉的地方好点

help6288 发表于 2011-1-17 20:14:45 | 显示全部楼层
粤漫社QQ超级群 25212859 怀旧动漫 粤语卡通  u" |8 j. A8 f8 e
billiard 发表于 2011-1-12 13:05

* E7 f0 P9 E: ^9 E2 ~
; t8 d1 v& D3 q& P+ {: s+ B6 }! r3 Y& {
    入去玩下先

help6288 发表于 2011-1-17 20:16:31 | 显示全部楼层
曾幾何時係呢到發表左一篇野話我搵到某稀有片源...4 N% P' Q0 f# Z" p$ d
之後那片就爛通街....
) z$ W  t3 K9 P4 J所以以後有咩稀有片源都吾會係呢到公開講了...

vskenying 发表于 2011-1-17 22:21:22 | 显示全部楼层
曾幾何時係呢到發表左一篇野話我搵到某稀有片源...
( [; r' ~) h/ k" s- y, t- v之後那片就爛通街....! b0 k5 A; d( z7 V. F7 L; n
所以以後有咩稀有片源都吾會係呢 .... W, v% g: A- `, x. e$ ?" A5 F% e
help6288 发表于 2011-1-17 20:16
/ m1 M/ |! ]) q4 B; ^

# D& e: o0 t* u3 ?3 A. e
. `# I* X- w& N* f! X    爛通街都好過失傳吖!!!

help6288 发表于 2011-1-18 00:05:52 | 显示全部楼层
爛通街都好過失傳吖!!!
" d% n: K1 Q$ p: G( gvskenying 发表于 2011-1-17 22:21

+ q2 F! V9 G& K# _' G
% Y( Q. }/ m% j5 N: P% a) e' I9 C* N3 [0 ]
    大家想法不一樣...
3 }/ @. T/ I% k: I( E2 a, c$ R2 u起碼我5想自己既辛苦比人就甘分享....8 c5 C8 ]/ y9 D) |5 W1 b/ s6 H# C
"雖然我5知佢係迷根據我D料去搵片源,不過竟然甘岩我講完同下完之後不久佢就發資源"

vskenying 发表于 2011-1-18 00:27:12 | 显示全部楼层
嗯,大家想法不一樣。