跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 提意:各位收藏家和发片达人晒收藏!!!

vskenying 发布于2011-1-10 02:52 3037 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本人提意各位收藏家和发片达人晒晒自己的所有收藏!因为现在很多旧的片源有D找不到可以下载的,或者下的时候没有种,又或者好久以前睇过的忘记了,但又很好睇很值得收藏的,像点播那样找有此片的人叫他帮忙重新发布或补种,又可以看看大家有多少或有什么珍藏又可以怀旧下,一举多得。
& |9 S3 `* {9 P" m1 i晒片格式:
* D/ T: c4 T. e片名,语言,格式,版本,大小,说明...3 L, y# H, m& k/ i9 c( z, {
影片的标题和内容的截图。
) Y! B, k; X. N2 a9 g/ i( N请各位发表睇发。

已有(40)人评论

inber 发表于 2011-1-10 06:20:47 | 显示全部楼层
8 Y2 T  O/ _+ b9 F/ H/ ~6 T8 i/ S. n/ o( R# N
我講啦,唔好介意
% c4 R2 W" T) \+ P6 V# t7 `6 V  [' [, x7 k. ~4 d. o  h: H7 F
1 N4 M0 K$ Y" j+ r
本人提意各位收藏家和发片达人晒晒自己的所有收藏!
0 z/ f9 Q3 E+ |5 L. J" F* Z. \7 ~
咁偉大的人系有,不過唔多
# Y6 I2 ^, {% o- ~* [* f% H) X& P(如果只系曬的,會多返少少人)
% a! l) M6 ^: y' W+ K
8 K/ U, V) G7 k5 \5 n# {
# v2 s  h. _0 |
因为现在很多旧的片源有D找不到可以下载的

4 m$ r3 V; _  v; Y人地收藏左咁耐,你一句叫人比你,咁佢就比?" G2 v+ C8 c6 B
) P( s( V+ A* e' T/ D
! E* f+ T& R/ c; L$ A& Z5 J8 `3 Y5 e
像点播那样找有此片的人叫他帮忙重新发布或补种
6 k# D. Y8 A6 Y
唔系個個有咁大頻寛上傳補種4 ~3 f  g  W4 `
" n) l" x$ f, V! J1 n% U3 h
! f1 J# W/ X8 K, w: p/ x0 Q
片名,语言,格式,版本,大小,说明...+ W  S4 F- t, n: a8 r/ O1 R
影片的标题和内容的截图。

0 C3 Y  b' _- p7 o有人發好野嘅我唔會介意佢有無呢D野; L+ W" }8 e8 Q3 ~) _( @

9 n! @3 {& U: q1 {3 B
. u. a9 W5 W, c0 O3 q總結
8 ?8 w1 R( {( ^  i- Y7 o( x7 H我覺得無咩收藏家會咁做" ~5 ^% a- k: C
如果佢地會,佢地一早做左

Batcat 发表于 2011-1-10 08:43:54 | 显示全部楼层
晒来都无用啦!!费事自己得个”恨“字,. ]6 U5 I- N- y1 u. Z4 ~  ~+ s+ z
唔通你想叫佢地分流?

inber 发表于 2011-1-10 09:18:13 | 显示全部楼层
4 _/ q! I0 O/ C0 b- H
晒来都无用啦!!费事自己得个”恨“字,
9 B" m5 L, X$ q7 \2 b4 d- r6 m唔通你想叫佢地分流?! L& S' S! \1 Y8 ]
kruouo 发表于 2011-1-10 08:43

; B" f& S0 X1 F$ N, s, A: k* [
3 \. y, L7 u3 P9 h2 L% T4 F- v: F. h( F) L# G* [% o4 c
"恨"下都好
: Y+ S$ \2 U0 w0 t# ~8 ]( q. k! u& y  {! Z
暫時覺得呢個主題放系/ c$ ^6 o. e* T$ E: c2 c& x
『 口 水 动 漫 堂 』怪怪地
% k) w. V- Q; Z( e. \
& ~* T2 b" R* U% O; [4 G放系水區會好D,因為無人黎曬

Ling1988 发表于 2011-1-10 09:23:12 | 显示全部楼层
無野煩穩野煩啊!叫得收藏,邊有可能裸出來曬太陽啊1 t8 N; v: X; }+ d. `# s% y+ o
  U7 n  v; t7 b# {6 y* d3 s
每個人都有自己專有收藏!; W& G/ N: B; {  J- ]3 }+ p
$ g  A( \& a0 S3 L7 m$ U
米強求于人

Batcat 发表于 2011-1-10 09:30:11 | 显示全部楼层
"恨"下都好2 S# n# Y: k! ]3 V
9 i0 E; R1 y- f  h  s2 |8 x# s0 T
暫時覺得呢個主題放系
0 o+ q, |+ [  n2 F1 c* }3 ?『 口 水 动 漫 堂 』怪怪地7 M' {8 H! r% J0 j( n
* j. B. J8 i: k) f/ t* [) s! r6 O+ v& m
放系水區會好D,因為無人黎曬7 P2 h2 [6 ?% I: j
iamaboyandog 发表于 2011-1-10 09:18
+ C+ Y) x' D: ^7 r
: x& v8 b5 A# p& O& {) H
) l0 x# L( |2 X: ^: _
   唔好罗!!自己见到眼红甘就唔好!!(见到好我诅咒佢坏硬盘的

基拉杰特 发表于 2011-1-10 09:37:44 | 显示全部楼层
我不会要求人家发布自己的稀有资源的,他愿意分享的话自然会放出来

inber 发表于 2011-1-10 09:38:20 | 显示全部楼层
唔好罗!!自己见到眼红甘就唔好!!(见到好我诅咒佢坏硬盘的)+ F3 Q6 T5 v. @( O- W
kruouo 发表于 2011-1-10 09:30
' ~; n4 i4 _6 ], c; q' v

5 f: o, L4 v/ R7 i$ B: }$ Q' k+ V* \
之前見過有人壞硬盤
9 f: ?+ Z- |- X" h1 L% W. O. |0 R( G唔知....

Ling1988 发表于 2011-1-10 09:40:09 | 显示全部楼层
回复 3# kruouo
; e' u; i+ Z: d' x/ `( t& l  F
0 A0 J/ @: M* Q, `8 L) F- R: d
- q' D4 }' Q* V' F    講真!我能理解呢個字“恨”,6 d' c" P* a$ h" r8 N

) d/ L5 [0 c- p6 t2 }5 b* T有次在QQ群講一下有個稀有動漫資源,但是BT下載!
- O' Y, J$ R# C+ ]8 D( i+ K' K% u
9 ^6 l$ x; e1 Q% K過一段時間,個人下載唔到叫我分流,但我果時只是2M寬帶,想分都分唔到 , ~3 L7 x5 z; m6 P$ a9 x

7 ^8 o/ f5 s) y大家估下會發生什么好笑一幕呢!
4 p1 B( c0 P) L5 `
6 j& B) R* m/ V5 Y; w- x個人撲街足足罵6頁野,果時睇見都一肚氣,自己打一句話,區就打一頁,打字快到您唔信0 N$ y# N& S* X, x. s; x& q
8 |: v$ n- q, b
都個句了  網海之大,求人不而求已

Ling1988 发表于 2011-1-10 09:41:50 | 显示全部楼层
回复 8# iamaboyandog
8 H1 c9 s. T# f" H$ U
0 m4 z8 r. U0 G( `' X* q8 r
( I5 G5 r* l  A) G& h0 h8 {% X9 x    您個死仔講邊個?快好實啊

inber 发表于 2011-1-10 09:44:10 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ' t3 N! S5 u0 _6 m; S
& J( E" ?7 E& V! T/ {, h
$ [2 ?  Z2 M9 j3 v
    您個死仔講邊個?快好實啊! H* R# Z/ l3 F& b4 a3 P6 Z
Ling1988 发表于 2011-1-10 09:41
. c3 T8 K6 K5 k; G/ r( g# A/ a

, ~( ~1 N+ \/ e! v8 j$ s" ]2 X5 n8 d9 [8 r/ V5 o
唔止你一個
& V' ]1 N0 E1 V之前見到幾個人先後話自己壞左硬碟(我記得的只有你,其怹唔記得了)- p0 }. @; ~5 Z/ x
唔知系唔系bat cat 做成

Ling1988 发表于 2011-1-10 09:47:29 | 显示全部楼层
回复 11# iamaboyandog
9 Q, j* c5 P5 {$ ^6 O, Z& `/ A
$ T: m; m/ V1 \) b# A9 A. n傷心事來的!米提了
) q6 t2 I# K+ e3 C! b

1234下一页