跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 提意:各位收藏家和发片达人晒收藏!!!

vskenying 发布于2011-1-10 02:52 3019 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-1-10 09:48:49 | 显示全部楼层
回复 12# Ling1988
6 w5 ]) d; I9 p5 a; s, ^) L& V+ s5 P1 J# o+ O' L' R/ {9 r

) g) r; Z9 b$ `6 x* o* g遵命
5 |& J/ V/ `- |6 |: A) T! L咁你快D諗返D開心野

kanouxu 发表于 2011-1-10 10:02:11 | 显示全部楼层
我都觉得D收藏家唔会咁做...  ╮(╯_╰)╭ 唉~~

Batcat 发表于 2011-1-10 10:16:03 | 显示全部楼层
回复  kruouo
, T* q' G3 U$ h, k0 o% k( t- W, z, U
) K) p. [: Q$ E1 C
3 f0 v* d/ Z6 E* Z) ]: @" i    講真!我能理解呢個字“恨”,$ a% ]4 Y, g- }, x
7 i: I6 E( |8 ~- ~
有次在QQ群講一下有個稀有動漫資源,但是BT下載! ...8 X& J# @& b& l: e
Ling1988 发表于 2011-1-10 09:40

# Y2 T6 ^& }9 r) |# A0 y
1 I0 l9 A4 P) ~+ x( x% G
5 e8 N( |5 @& [" E- z" V1 I   使唔使甘尽啊!!骂足6页!!

huang 发表于 2011-1-10 10:50:51 | 显示全部楼层
鸟什么都无看见
8 d5 k8 }9 Y. C, ?0 ~; C

lovepx 发表于 2011-1-10 12:07:26 | 显示全部楼层
楼主系咪T级以上嘅收藏家先...
- K' @+ k4 c4 j9 C6 fPT站发种我都觉得烦啦..写果啲tag..仲晒片..晒完片冇时间分流..

超人铁兵 发表于 2011-1-10 12:17:14 | 显示全部楼层
晒晒就行,分享就麻烦点!

by.iceb 发表于 2011-1-10 12:42:07 | 显示全部楼层
收藏嘅都喺今年动画,都喺烂大街嘅...4 N7 j7 m: p% C% Q, N
无乜好晒..

エツクス 发表于 2011-1-10 13:08:37 | 显示全部楼层
都无咩嘢可以晒出来呢

vskenying 发表于 2011-1-10 13:25:12 | 显示全部楼层
我个硬盘搞好啦,D资料都完整无缺,如果我有时间我会自己带头作用晒下先。也会逐步学发布。

基拉杰特 发表于 2011-1-11 22:11:35 | 显示全部楼层
回复  kruouo
" A$ \, R. U# v8 q* O, D7 u+ S. [$ c- Y1 u
) m* C' U; g% _
    講真!我能理解呢個字“恨”,& k6 w$ o  R* \/ c; j

& G  D# ?7 D' B- U- S3 c有次在QQ群講一下有個稀有動漫資源,但是BT下載! ...$ @, Z' O1 H1 P8 r5 F
Ling1988 发表于 2011-1-10 09:40

( e% k5 S. p2 G: L! c
% X( J2 X; P( Q( N4 H! j& w9 }) g  n" ~" v" p! a
    条友都有问题的,有什么理由一定要你分流给他,分是人情不分是道理

vskenying 发表于 2011-1-12 01:47:18 | 显示全部楼层
! f8 T- |( w: r; ?% K; W" F
' P" d+ d) h' _  A/ a肯分流当然最好啦,当就算不肯或者有些人会觉得得个"恨"也好过完全找不到任何信息要好吧,起码知道有这个资源存在.

billiard 发表于 2011-1-12 13:05:32 | 显示全部楼层
粤漫社QQ超级群 25212859 怀旧动漫 粤语卡通