[其它更多] 上個星期我起亞洲高清臺睇左一出邵氏版蒙面超人,唔知大家睇過之後有咩感想?

killyou 发布于2010-12-19 10:31 2994 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
出野個名叫做<中國超人>,裏面好多野設置有bug,我睇完之後仲囧過"囧探查過界".其中最明顯既bug就繫所謂既"科學研究所"既研究員個個都繫武林高手,好打得.真繫雷死人喇.有邊位睇過既發表下意見啦,反正我繫覺得好囧

已有(24)人评论

chrisrex 发表于 2010-12-19 10:42:12 | 显示全部楼层
冇睇过- -路过都冇.....不过,囧探真系咁囧咩?我觉得几好睇啊

基拉杰特 发表于 2010-12-19 10:46:54 | 显示全部楼层
最无语的名字。没看过

エツクス 发表于 2010-12-19 11:19:12 | 显示全部楼层
咁无语噶名当然未睇过啦

by.iceb 发表于 2010-12-19 12:23:06 | 显示全部楼层
好耐无睇哩类型嘢啦..

eegbook 发表于 2010-12-19 16:13:53 | 显示全部楼层
其实我最想睇番系美国佬拍嘅咸蛋超人,超人中最好睇嘅一部。

Kivat1991 发表于 2010-12-19 16:44:30 | 显示全部楼层
SB出品的 中国超人 啊,80年代的作品。。。

chen2010 发表于 2010-12-19 17:22:00 | 显示全部楼层
无睇过,不过都好正常!

九刀流 发表于 2010-12-19 18:58:14 | 显示全部楼层
其实我最想睇番系美国佬拍嘅咸蛋超人,超人中最好睇嘅一部。- z9 ^) W% ?! P
eegbook 发表于 2010-12-19 16:13

1 I9 ?7 g! U9 H9 l+ B8 Z7 H7 k. l$ e, v2 x" H

! Q) P/ @; B; H6 Y  ?* C/ W    系唔系94年左右做嘅,变身嗰阵时用手摞住条颈链跟住合埋眼变身嗰出啊?

kidhitomi 发表于 2010-12-19 19:40:26 | 显示全部楼层
听过大名!) j; Z2 |/ W- B0 r% h' r6 b
N年前了,不过不记得有无睇过?

killyou 发表于 2010-12-19 21:56:10 | 显示全部楼层
樓上果D無睇過既好正常,因爲尼出野比較冷門,而且年代比較遠。, L9 U/ X+ V4 f
7樓既講錯左,尼齣野系75年既,不過果陣有咁既技術都經已系萬幸。1 b8 }9 H+ R( e: O$ B+ ]
地板果位朋友講美國佬果齣未睇過,聽起身好似幾好咁。$ C9 L% a  A9 c; F! t! g
聽過大名果位朋友睇超人片都有番D歷史喇& a7 K& K. @" O2 a  h% x5 B* A
我覺得尼出野無新意,靜繫識得抄日本超人片D服裝,不過講起身,個超人個樣都算繫睇得下

QQ车 发表于 2010-12-20 22:16:33 | 显示全部楼层
无睇过,有机会的会睇下.

123下一页