[幽默情感] 大家都嚟讲下细个果阵做过啲乜嘢危险嘢

killyou 发布于2021-1-14 14:59 1273 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我先讲下我自己细个做过乜危险嘢,大概系五岁果阵,老豆老母间房有盏台灯,台灯就系果种有个罩,打开个罩之后就可以见到灯泡,我拧开灯泡,对住接灯泡中间嘅坑位lue咗督口水,嘴唇即时好似俾微型嘅闪电光速拳打中咁,甩咗两层厚厚嘅皮,我仲将甩开嘅皮食咗落肚,从果次之后我都冇再敢玩电器嘢
2 b: j6 f: _8 H4 H; E9 o唔知道大家细个果阵有冇玩过危险嘢

评分

Kiver + 16 原创内容

已有(10)人评论

snzt79 发表于 2021-1-14 18:32:02 | 显示全部楼层
飙车,当然系指单车拉
回复 支持 1 反对 0

killyou 发表于 2021-1-14 15:00:50 | 显示全部楼层
我老母后来仲问我做乜怪叫,以为我有危险

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:38:02 | 显示全部楼层
甘你都几犀利喔。。。

mkdi 发表于 2021-1-14 16:44:07 | 显示全部楼层
睇來,你做咗唔少壞事噃

zhgabo 发表于 2021-1-15 09:27:07 | 显示全部楼层
果时游水咯,靠近江边,游出岸边好远,海浪有大,差点没力游返会岸边,还有开始游水都淹过: i9 Y, @5 L  L( i0 S, Y3 Q

killyou 发表于 2021-1-15 16:53:48 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:38
& A4 ~* l! q, B0 [  k甘你都几犀利喔。。。

( ?! k7 i( Z. h) s2 T8 B4 @一般啦,炸坑渠盖就冇做过

killyou 发表于 2021-1-15 17:01:11 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 16:44
; K( h5 M. Q, B  w+ {睇來,你做咗唔少壞事噃

1 @: ~3 c6 V1 r, ~( }仲有两件事我未讲过架,一个就系有次去阿婆屋企,临走之前起盐罐里面加胡椒粉,之后我姨丈晚黑饮我阿婆煲嘅汤,就问“点解啲汤咁辣嘅?”
9 B9 g) [4 C. J3 a  l, E另外一个就系我临走前偷偷关咗总制,导致我阿婆佢地以为停水,搞到姨丈落去三楼摞消防喉啲水,隔离邻舍以为我阿婆一家人好悭,睇住佢地从周日摞水摞到周三,到左周四先发觉总制俾人删咗- g6 U! X9 R/ _& x" @/ H0 K
两件事都系起周日当日中午作案,果阵我13岁

miura 发表于 2021-1-18 01:23:50 | 显示全部楼层
我都唔記得我以前做過乜嘢危險嘢了,睇嚟我要回憶一下先可以

十月围城 发表于 2023-6-5 12:36:30 | 显示全部楼层
在弟弟的朋友的家后面游泳,大家都游着没事,海面很平静,我也游着,可越游就离他们越远,我知道是暗流,尽快靠着岸边抓着东西别让暗流拉走,那岸边的地下很杂,海底有玻璃碎,也被割了几下,好在没惹到什么鲨鱼过来。

panz8 发表于 2023-6-5 20:24:26 | 显示全部楼层
细个玩过危险嘅野爬网入足球场玩