[其它更多] 今日女神节,各位坛友今晚打算点样同老婆或者女朋友庆祝啊

killyou 发布于2021-3-8 12:12 4616 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今晚计划同老婆去食羊肉,顺便买咗条颈链俾佢,除咗以上两样,仲有惊喜俾佢,各位又系点样同老婆庆祝女神节呢?

已有(39)人评论

Kiver 发表于 2021-3-8 18:25:59 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-3-8 17:49% S$ n) u" r6 ]% o
我惗呢个论坛d女生数量只系凤毛麟角,如果要证明只能等佢地入群放语音证明 ...
+ C- C" K% J. N/ H$ o. E
讲句; `' c1 i$ {) Q  [3 i; o( u
在此祝粤漫社靓女们XXX
回复 支持 1 反对 0

vyea11 发表于 2021-3-8 16:00:21 | 显示全部楼层
我無老婆,也無女朋友

Kiver 发表于 2021-3-8 16:30:54 | 显示全部楼层
中午在支付宝上的口碑花了99元,) r4 }3 N3 @6 e) o
去左食水蟹粥了,食吾晒,. H7 ]7 a5 V( E
仲打包左2盒,今晚宵夜咯) C1 J) x4 v( m( F6 r9 M9 a
& K, d, n  @7 x# u4 s4 c
99元,包花茶、鸡扒炒面、中煲虾兵蟹将粥、油条一条、铁板卜卜贝、炒时菜、凉拌皮蛋、

Kiver 发表于 2021-3-8 16:32:29 | 显示全部楼层
要不要女生报道本贴,发个38星梦红包?  C( F" {+ `* U
仅限今天!!
3 Z* V0 H6 J4 C0 i* C* M6 j% D

killyou 发表于 2021-3-8 17:12:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 16:32  O0 R5 R% a* t
要不要女生报道本贴,发个38星梦红包?0 J6 `( z- n$ b/ P% X
仅限今天!!
8 i* F) E# N0 D
好啊,你出星梦,如果我出就算破产都下载唔到嘢喇

killyou 发表于 2021-3-8 17:12:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 16:304 w/ Q* D/ s3 I$ {9 c% |; A! u
中午在支付宝上的口碑花了99元,
3 a. O6 P6 W6 @, g) m- C* _去左食水蟹粥了,食吾晒,
$ j2 W" _  j+ H6 I仲打包左2盒,今晚宵夜咯
/ f( `$ u# r9 L' ]( t. ^( z
唔错,简简单单就系生活,宜家听见我都想流口水

Kiver 发表于 2021-3-8 17:20:31 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-3-8 17:12
% k$ v  W5 n  L. q8 M, h* l好啊,你出星梦,如果我出就算破产都下载唔到嘢喇

0 E5 K0 y+ l6 N& h我出没有问题啊!!" Z2 {8 e$ ^  S$ [
# e( x2 B2 X9 s4 v
问题点证明自己是女生

Kiver 发表于 2021-3-8 17:23:34 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-3-8 17:12
4 ^  o' r. K9 a6 k1 M! D5 C5 g唔错,简简单单就系生活,宜家听见我都想流口水

1 J7 G( ^  V" E/ S让你流多点,效果如图一致

Kiver 发表于 2021-3-8 17:25:15 | 显示全部楼层
真的原只4-5两蟹来煲的!!

killyou 发表于 2021-3-8 17:47:08 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 17:233 y, i: P4 J( U$ }8 @, w. i
让你流多点,效果如图一致

) E9 W. r; G& P4 C* d$ ]真系正,我都好想食,宜家赶紧去天河食

killyou 发表于 2021-3-8 17:49:07 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-8 17:20% ^- Z  W7 G% }5 V- d$ Y3 Z/ b
我出没有问题啊!!
0 A- ^, Q: \$ B$ q( ~$ H
6 L2 e! E; [- _0 u" e" B: F问题点证明自己是女生
& y: \* L; N; D6 T' h3 _. s
我惗呢个论坛d女生数量只系凤毛麟角,如果要证明只能等佢地入群放语音证明

Kiver 发表于 2021-3-8 18:24:51 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-3-8 17:47: D3 y( v" t: Z$ |
真系正,我都好想食,宜家赶紧去天河食
) i" ]' l& A, k# n5 _
吾使流啦,你都快有得食啦!!

1234下一页