跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [單集過癮][惡作劇之吻][無聊西餐廳][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-03集]

mcnynbajay 发布于2010-12-18 22:35 6520 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-12-19 17:37:18 | 显示全部楼层
我有網名的~叫我老杰或杰基都得的~~~ DVDRIP,115有華盟字幕組的版本~我下左一集睇過,真的正如某人講嘅咁, ...4 Z6 e( ?  \8 p' k1 z
mcnynbajay 发表于 2010-12-19 12:11

% `$ Q) E  p( ]4 ?! X. b  B( g$ p: J  I$ o& X
7 I8 L, u6 T3 U6 ]3 \1 |
   一次過引用甘多個回複!!唔怪得我度無提醒!!傑兄你都無齊片源真可惜!!

mcnynbajay 发表于 2010-12-19 20:16:52 | 显示全部楼层
新年唔知有沒機會呢?有人話肯定借個帳號比我用但是密碼總是錯的= =等我今晚在問清楚佢...
( J7 y, c2 h9 H4 G9 `; C" Z想 ...
3 z& Z* K7 D0 v/ Y5 i漫步雲端 发表于 2010-12-19 15:50
老物了~以U2而家的情況少佐好多~~而家多數都系以BD為主~~BDRIP或BDMV多的~~你都系老實用翻share來掛老物了~~多數都系人地搬運到U2而已! 還有守護甜心~我剛搜了有U2壓制版的DVDRIP-第一部~即1-51集的~~~[守护甜心][Shugo Chara!][しゅごキャラ!][DVDRip][712x478][AmuletBOX 1-4 Fin+Musical][MP4+MKV][U2-Rip]

漫步雲端 发表于 2010-12-19 20:22:53 | 显示全部楼层
老物了~以U2而家的情況少佐好多~~而家多數都系以BD為主~~BDRIP或BDMV多的~~你都系老實用翻share來掛老物了~ ...* G2 I& b: O9 o
mcnynbajay 发表于 2010-12-19 20:16
2 \4 D/ I* ~7 z% _; u
, m7 O2 d) b* K

6 c# q: u4 l  U5 ]7 B  A' l    2 I! ]( P" a$ G0 S
剛才都上去睇過下...守護甜心就得你講的DVDRIP一張帖 不過我想收HDTV呢
- F4 }6 u" Q$ ?5 d' G9 M- m1-51收咗TV-Japan嘅720p而家搵緊52-102 HDTV版本

mcnynbajay 发表于 2010-12-19 20:50:42 | 显示全部楼层
剛才都上去睇過下...守護甜心就得你講的DVDRIP一張帖 不過我想收HDTV呢
- J- y+ q& F1 E1-51收咗TV-Japan嘅72 ...
# c! m3 k: Z/ A/ e& S漫步雲端 发表于 2010-12-19 20:22
" M' E1 k& Y* l5 k0 \
哦哦,你終於上到朋友借你號了~~~都系想收HDTVRIP了~~你之前第一部系邊度收的?唔可以搵埋第2部咩?系喔~J2而家連播5集添~~都唔得閒追的~第一部前30集日語字幕版的~后21集睇TVB版的~

漫步雲端 发表于 2010-12-19 21:17:46 | 显示全部楼层
哦哦,你終於上到朋友借你號了~~~都系想收HDTVRIP了~~你之前第一部系邊度收的?唔可以搵埋第2部咩?系喔~ ...
1 {3 \) e' x3 ^mcnynbajay 发表于 2010-12-19 20:50
& n7 H( T" r- S

0 X5 X. \( u" p& p5 m2 @7 ~# u- Y2 x
) S1 A; ~' n' C  r4 b6 B' m6 F4 Z    5 R# k6 {3 E; h
之前搞錯咗將個帳號名當密碼、密碼當帳號,咁當然上唔到啦...8 F+ x* H; r5 E/ ?; W
我個1-51集系搜索網盤 系RS網盤諗而家應該都死檔了因為成2年了+ J* m6 ?$ |; z* q3 v# {# v- G3 P
TV-Japan貌似沒做52集以上的了share系就有全集720p不過錯失時機而家已經無種
" D! m% W# n. ]" p) {3 j4 [1 V3 y6 C9 e2 z$ v
1.jpg 我個人覺得有HDTV就已經可以無視DVDRIP了

inber 发表于 2010-12-19 21:41:04 | 显示全部楼层
; H: {* h. i& x- O6 N
樓主曆害!!惡作我只穩到dvd的!!你有齊片源?
0 Y+ a% w) m+ \+ z" qkruouo 发表于 2010-12-18 22:43

8 W$ @' O: C7 G- y7 L; Z4 d! F8 V4 Q/ D2 I5 w: }/ e
* D3 Q/ s5 W) W( ~' {* [
惡作BDrip有人合了
: d1 n3 n; H  i7 D% W5 I
' N) e' l7 V2 @PS:假的
+ T" _) q" |4 [$ ?5 p, V見到原來系小米合的

小c 发表于 2010-12-19 21:41:59 | 显示全部楼层
努力拖片源吧!!

mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:02:37 | 显示全部楼层
惡作BDrip有人合了+ d* ~+ Y8 W2 S1 E
iamaboyandog 发表于 2010-12-19 21:41
* }4 a8 k: {' k$ e
我真的孤陋寡聞了~~~哩套會有BDRIP?  你講野了~~~有嘅話……梗早揀佢來合了~~6 f, G& m' w" M* ?

. u% ?, M0 @& X! X/ ^我剛上DBP,睇過了,的確有人發了粵日,但佢又的確寫明BDRIP?但睇到截圖,明顯系我果張來~~證據系我故意將佢拉長成1920*1080尺寸的,張截圖~~
, ]' C; `4 {2 i4 p* b3 r加上,佢的BD的分辨率+片長的時間~~跟我的HDTVRIP有九成似了~~
2 h+ B3 R# O* W, [# [. _2 z& f& e7 }1 f3 X/ b! [( ]
SO,我真懷疑佢將我的片源摞左佢炒作了~~炒成BDRIP~~~真TM的可惡了~~

inber 发表于 2010-12-19 22:08:57 | 显示全部楼层
我真的孤陋寡聞了~~~哩套會有BDRIP?  你講野了~~~有嘅話……梗早揀佢來合了~~
& ]7 H# z1 y, q# B4 w! }
9 W, [* g3 q  r; E* ^% S5 U; i& `我剛上DBP,睇過了,的 ...2 o: P5 t7 b7 O6 p  Z( F
mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:02

% k/ ~& Z0 l1 u% L) v
- r/ |% O. x) P6 T; B9 N' U
, ?3 A5 l' p* t. L% U9 U# U; s" [0 Y0 C. g) X6 |$ ?9 b
我唔系好識分辨片源
. ]' Z: p* ^7 k6 A多謝提醒

mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:10:15 | 显示全部楼层
之前搞錯咗將個帳號名當密碼、密碼當帳號,咁當然上唔到啦...+ W% I4 I" w0 N: X2 d! b
我個1-51集系搜索網盤 系RS網盤 ...
" F/ W# X: B! E# p$ U/ N$ c漫步雲端 发表于 2010-12-19 21:17
O(∩_∩)O哈哈~~~~笑死我~~sky兄都會有哩一面的~~ RS盤~~聽聞哩個網盤的全球排名,仲厲害過MU添喔~~可惜,我到而家為止,一個文件都拖得成~~ 哩一句,我睇得唔系好明?TV-Japan系壓制者的名?定指TV無播了?無種?   咁share上的“緩存”的定義同存在咪無用咯?,類似BC=彗星比特的長效種子咁~~ 嘛~~期待你的合成誕生了~~~
% a( p2 F& t# @2 D% U2 D
努力拖片源吧!!
  |; L% o% g" D; E1 G+ m4 V5 Q% s小c 发表于 2010-12-19 21:41
我都想拖了~可惜我的主機放唔到多個1T盤~~PD的掛機任務擱置都有幾個月了~~~~~

Batcat 发表于 2010-12-19 22:11:08 | 显示全部楼层
我唔系好識分辨片源
  u$ y/ u! T2 S/ b( r# e多謝提醒
8 D4 I( Q% z, ^- A4 R) d. }# u" q0 ~iamaboyandog 发表于 2010-12-19 22:08

$ I) o6 P, n. y0 t& [! r0 O: m! v4 F. E9 \! k; a! W

! ~# g9 v2 A6 n" g* f   佢系寫錯!!佢的系hdtvrip來的!!惡作沒出bd

inber 发表于 2010-12-19 22:12:47 | 显示全部楼层
佢系寫錯!!佢的系hdtvrip來的!!惡作沒出bd0 c. m) O( r" J: D
kruouo 发表于 2010-12-19 22:11
- F2 C" V5 y9 L  \/ \

2 K& s0 t' A  D% ^
: D1 B# t! ~' N$ p都系怪我無去dotmu睇清楚先