跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [單集過癮][惡作劇之吻][無聊西餐廳][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-03集]

mcnynbajay 发布于2010-12-18 22:35 6518 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:12:48 | 显示全部楼层
我唔系好識分辨片源 8 m. ]6 |/ V  f
多謝提醒
* B) ^8 `0 F0 q# I5 f3 e; @iamaboyandog 发表于 2010-12-19 22:08
) R! z7 ]! U) T* ^
未好先了~~等我親自問下佢先了~~再咩了……

inber 发表于 2010-12-19 22:15:32 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-12-19 22:18 编辑 % p5 [7 E6 z8 [: u
未好先了~~等我親自問下佢先了~~再咩了……
  p$ P# R& ~: J" x7 Q: X8 F+ J% J7 ~mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:12
+ M' G2 }- @: O+ F( a; E1 V! m" a4 ?
8 \. f9 `8 q: Y) z* `! L5 P9 \

& ^5 p! g9 r6 u, v  s3 ?原創人系小米& X* Z! q0 [/ Z# A
系dotmu發左
2 I) Q; Z1 x5 j* X. \近排我少去dotmu查帖
& y, \9 y$ `" I* ]/ U所以唔知情
, {  \, S. E  a2 R! o1 C7 V/ b2 q; e+ e5 J8 d: M# ]+ c
但系點解佢都寫原創8 X+ j, ]3 {1 A! \! V0 A7 Z0 x
系同一人還是
$ `7 @. p) M8 a; ^( R佢......

mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:18:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 mcnynbajay 于 2010-12-19 22:21 编辑 ! a6 C/ |, z7 A5 H3 k
佢系寫錯!!佢的系hdtvrip來的!!惡作沒出bd
7 _7 S8 u& x( U& B- bkruouo 发表于 2010-12-19 22:11
. c" y6 x5 M% W' f
乜話?竟然系老米發片?    真的越來越覺得~~佢有D…… 我都系親自問清楚佢了~~ 或者,老P你,幫我系老葛的群問清楚佢?佢第一次合?系咪指封裝了??根本系我度下載落來的~~再封裝而已的~ 系嘅話,我絕對反對佢用“原創”的字眼的~~越來越多人~~開始弄不清,此字眼的重要意思了~~

漫步雲端 发表于 2010-12-19 22:37:10 | 显示全部楼层
! J/ H/ g: L/ p% O3 I. j. A
O(∩_∩)O哈哈~~~~笑死我~~sky兄都會有哩一面的~~ RS盤~~聽聞哩個網盤的全球排名,仲厲害過MU添喔~~可惜,我 ...
1 l  R3 @+ ~0 T5 n7 Jmcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:10

1 h, H' P2 k, m8 P% f4 N8 ?. T5 f/ a: r+ k+ K* g

5 u0 ~! O9 u4 v' v1 `   
% O. b, o1 J7 k$ X全球排名最難下載的網盤嘛,下一個文件之後要再等40分鐘先可以下載第二個文件= =除非不斷咁換IP或者你有VIP' E7 D* e7 Y+ M( W+ R/ p
速度130k左右啦..TV-Japan貌似系日本嘅一個壓制組簡稱TVJ都得,未收齊片源前沒打算挖坑了收幽助嘅576p先4 r2 l) ^! c3 P4 H* A

, O& c5 k. y4 @) b- W& P/ n" c# F4 E8 E, g
補充下share上的緩存我到而家都未搞清楚佢嘅實質作用

Batcat 发表于 2010-12-19 22:57:34 | 显示全部楼层
乜話?竟然系老米發片?    真的越來越覺得~~佢有D…… 我都系親自問清楚佢了~~ 或者,老P你,幫我系老葛 ...
# b1 G' h' z4 o) D( [2 @mcnynbajay 发表于 2010-12-19 22:18

9 W+ S3 W" `2 O+ k6 M/ b( s8 l/ p$ W, j- W, k" V" ?
& G: C) M, s! I8 W" i% x! Z, s+ v' U- m
   佢話系第一次合啊!!唔清楚了!你自己問下佢本人啦!!

alex131 发表于 2010-12-20 12:21:15 | 显示全部楼层
真好,竟然有兩套動畫。

filesonic 发表于 2010-12-20 17:12:24 | 显示全部楼层
一直等这个呢!终于让我等到 !

netasa 发表于 2010-12-21 06:08:26 | 显示全部楼层
嚟收恶吻的,HDTV係正D嘅。

ngyan1600 发表于 2010-12-21 08:15:43 | 显示全部楼层
發現.......發錯區,嘻嘻!

inber 发表于 2010-12-21 08:48:56 | 显示全部楼层
發現.......發錯區,嘻嘻!
- w+ V1 I0 j$ l! p1 o) Y/ p& _) yngyan1600 发表于 2010-12-21 08:15

5 L2 F. R/ {. R' d
) ^! h5 [: H1 j有錯區嗎?( c/ d4 `! g2 G* b9 H
其實現家好多人將本應放去
: ]7 x8 X8 h7 f7 L『 粤 漫 合 成 苑 』! }& H- }/ A  v1 |' T. L  Q
的作品,放去
5 j$ Y! k' q+ M' ~『 分 享 物 流 所 』
" {4 C" q  q+ {  @7 a$ x; U習以為常了5 Z' ]! ^3 X$ |$ Y0 a  P. U

/ U' g# z' ?7 t# q唔通系指其他方面?

ngyan1600 发表于 2010-12-21 08:55:24 | 显示全部楼层
有錯區嗎?
9 ?( k& I8 k: b: c6 \. ]其實現家好多人將本應放去
* E% L$ t3 R, L! y" V2 h' d『 粤 漫 合 成 苑 』) l/ Y7 T+ `( y8 Q4 H  q
的作品,放去
% B; W/ M# G- K" ]. B『 分 享 物 流 所 』
8 O6 I" t+ o" Q6 F# h習 ...: h. ?0 [' `$ b4 h. `
iamaboyandog 发表于 2010-12-21 08:48

/ F1 c0 s& {- M: Q6 c
  Y/ H% _8 C" Z# b" ~; I; Y6 F5 p* `9 L8 _
    嗯,就是這回事,呵呵( x) A( K5 l0 ?/ K4 ^$ v
既是合成版就應放在合成區

davylok 发表于 2010-12-22 02:46:43 | 显示全部楼层
轻松的动画,日版睇过,T台速度几快喔