[真人特摄] [原創][東京地震8.0][粵日雙語][BD 1080p][共11集完](補115+換片源)

漫步雲端 发布于2010-12-2 03:08 11502 次浏览 122 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-12-2 21:38:51 | 显示全部楼层
我用pot的沒甘既問題!!9 E/ ^1 C6 f( @4 _3 M/ ?
kruouo 发表于 2010-12-2 21:12

$ n4 e% V9 ?6 @/ p5 c5 F" Q+ }. `% y4 P

% ?! r3 n8 R% q/ _7 ?, ?   
! i2 N; O6 r6 }4 Npot?咩嚟 射手播放器?

mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:48:24 | 显示全部楼层
片源我係FN網盤下載,係啊第1集花咗一下= =真可惜, S* J: ?9 q& V5 m) v/ C
我以為係下載過程中數據傳輸問題,校對字幕 ...
* \" D- H- x& ~: h8 W; J# M1 N漫步雲端 发表于 2010-12-2 21:33
" j  T+ i4 y, r- ~2 w/ q
FN網盤?  又咩來了?  我下載115網盤,打包的,解壓應該系完整嘅了,除非分流者出錯了~唔知系壓制者出錯,有無re2就唔知了
7 y- ?3 }$ U0 E+ b又系漫遊果個軟件了,有無其他更傻瓜式的校對字幕了~~~

Batcat 发表于 2010-12-2 22:03:47 | 显示全部楼层
FN網盤?  又咩來了?  我下載115網盤,打包的,解壓應該系完整嘅了,除非分流者出錯了~唔知系壓制者出錯 ...
! f2 K+ y; ~# X! E' J) Omcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:48

1 z4 ^  Q& G* @( Y1 W
3 c5 m& l& K( ?/ f+ g$ w3 |
4 a6 t2 K& s1 F. Y. }$ _+ p" g; c* V2 b   我念點傻瓜法都唔會完全沒錯字的

漫步雲端 发表于 2010-12-2 22:05:12 | 显示全部楼层
FN網盤?  又咩來了?  我下載115網盤,打包的,解壓應該系完整嘅了,除非分流者出錯了~唔知系壓制者出錯 ...8 b8 ^7 ~  M. ?; q
mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:48

* |1 J6 a: C9 A+ b1 n' L: K2 Z+ S4 q: _4 r6 W0 C8 n2 j

6 S& i; F" a0 ^" u' P3 _& C+ L   
* s* ]3 ^( h" U. @0 }# Q# G3 ^呢個http://www.furk.net/OWA_Raws_Tokyo_Magnitude_8.0_1-11_BD_1920x1080_h264_AAC_.rar.html8 w9 ]. s3 q* J0 t4 p4 L: k
JD係叫FN的...
9 M2 n6 f; q& C1 G3 Y8 b/ I1 I2 j0 u1 d) Z: Y& j8 Z- K  \7 O% ^
我只會用漫遊果個= =所以沒其他可以介紹畀你,其實用漫遊過個都好傻瓜下...
) J8 B) N5 |1 x8 N' e) o0 n將視頻同字幕拖入去就可以校對了

Batcat 发表于 2010-12-2 22:05:57 | 显示全部楼层
pot?咩嚟 射手播放器?% G2 H/ h# N$ [2 f; j2 ]
漫步雲端 发表于 2010-12-2 21:38
/ d( z! L* X- G, J) h* V: q

% E/ f. f4 J2 `/ n3 z2 _, `+ _3 N) S0 @pot系PotPlayerMini簡寫,完美都集成來個播放器咖!!你唔知咩?

漫步雲端 发表于 2010-12-2 22:09:48 | 显示全部楼层
pot系PotPlayerMini簡寫,完美都集成來個播放器咖!!你唔知咩?
$ V& [, h0 r# {) E! x: R9 \; pkruouo 发表于 2010-12-2 22:05
7 r8 |2 H' H1 I' M: m0 _

0 N! W* r4 l6 l- Q
' k& {  h: }0 {2 }$ L) h   
% Q. L+ `( t5 v% J  M/ r哦..呢個啊
: t$ n! m3 }3 N+ v& [當然知道,只係你嘅簡寫實在太簡了 一時諗唔起

Batcat 发表于 2010-12-2 22:38:59 | 显示全部楼层
哦..呢個啊
+ b2 Y, u* D* N9 ?當然知道,只係你嘅簡寫實在太簡了 一時諗唔起7 M8 N6 ]: O) t6 g6 A) ^
漫步雲端 发表于 2010-12-2 22:09

( F& }: e& G9 V# b1 `
( G  _" z7 F3 p* `$ s) z( _& X
/ k) z: J& u: X   好多人都甘叫啦!!我以為你實知添

hikaruyin 发表于 2010-12-4 16:36:50 | 显示全部楼层
幽助有發過外掛字幕版?

漫步雲端 发表于 2010-12-4 16:41:50 | 显示全部楼层
本帖最后由 漫步雲端 于 2010-12-4 16:43 编辑 ( C, Z% K5 _  s" D1 C3 x0 P' u4 O
幽助有發過外掛字幕版?/ j% R1 j1 F/ o) C4 n0 E
hikaruyin 发表于 2010-12-4 16:36

$ z. e( _$ o9 S( a5 Y
! V- a) p% C, c; U) W% J( q9 Q) X

! N7 \1 H1 I$ ]( [) p/ W佢沒發過,私人提供...

ET0-0 发表于 2010-12-4 18:38:17 | 显示全部楼层
回复 1# 漫步雲端
# H' O- z- C3 ~简直系一部超级悲剧 最后尤贵弟弟死佐系事实 真系唔开心   可惜!!!!结局太差喇

ET0-0 发表于 2010-12-4 18:40:24 | 显示全部楼层
回复 33# 漫步雲端 0 `) O  N& W. `1 |
! C! k4 X) P; z/ y

7 Z) Q2 B+ u7 F: _' D, N    如果要字幕 我可以搞个外挂字幕

漫步雲端 发表于 2010-12-5 00:10:51 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 1 N$ ]7 p5 j7 }; o
5 e7 R7 r& V0 Q8 T& }
1 i- V- v$ C2 p+ j5 {% k8 _. {3 E
    如果要字幕 我可以搞个外挂字幕, z$ o6 u" I- q6 f4 [
ET0-0 发表于 2010-12-4 18:40
9 |: X& p3 ^6 k( b! B* a- E

. n+ H9 d) q7 i, }
& N* p1 `. k- O7 o" y+ ?" K; D   
: o+ b! q9 |) b! ~  q3 g- _( T2 I我呢個都只系內掛,因為如果做外掛的話就睇唔到字幕特效了