[真人特摄] [原創][東京地震8.0][粵日雙語][BD 1080p][共11集完](補115+換片源)

漫步雲端 发布于2010-12-2 03:08 11503 次浏览 122 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
小c 发表于 2010-12-2 08:54:03 | 显示全部楼层
有几个版本窝,收那个好呢!!

murphy 发表于 2010-12-2 10:06:09 | 显示全部楼层
都几贵喔....

inber 发表于 2010-12-2 12:09:00 | 显示全部楼层
你自己仲意下边就边个
1 y5 @6 {% C+ u* X9 Qkruouo 发表于 2010-12-2 08:17
% F1 {2 B- V+ n5 \

3 p/ _/ |/ Q. I% C5 [) m( `5 f* ?* F2 M3 b+ y( u9 c2 P
我唔系好識睇參數  q# }7 l, _; X4 N3 K1 A+ a
信自己雙眼% H6 B( a1 L2 B
下黎睇

漫步雲端 发表于 2010-12-2 12:24:02 | 显示全部楼层
都几贵喔....
9 B- t' T2 r9 i( P/ a% a. Q5 r! }murphy 发表于 2010-12-2 10:06
0 u* s. P  v5 k% f

0 ^6 r0 i# t1 u; Z) F# m* t' W2 H0 R! Q3 t8 q5 V' D

& Y2 P3 k) a0 X音頻靚嘛,非從rmvb提取的 係192k ac3經合成後轉成256k mp3,再講音頻我只會在粵漫社呢邊提供的/ X5 D9 u$ d# b7 C/ [( a
音質控要下就爽手了

kamisa 发表于 2010-12-2 12:53:37 | 显示全部楼层
这么贵啊20星梦……虽然想下……但有点压力

Batcat 发表于 2010-12-2 18:11:53 | 显示全部楼层
用qq截圖,係咁了
  T: ]0 D# j2 q% \% ?漫步雲端 发表于 2010-12-2 08:24
& ]$ G) D2 n5 z& C# E% w/ t

% y4 j/ h7 A0 I' L7 Q, V- G# E! j+ J0 l
; C  g: Z* `. p/ w$ K7 @# ?   点解唔用播放器既截图功能!!

漫步雲端 发表于 2010-12-2 18:22:07 | 显示全部楼层
点解唔用播放器既截图功能!!* ?/ ]: N5 ^" p4 P4 }; p+ L* D0 \
kruouo 发表于 2010-12-2 18:11
* M: Y, @- s. H* n
$ _0 x- [  Y! x) d$ p

& Q0 Z. ~5 \, r* p   
. \) k$ p8 M8 Y5 r( `播放器截出黎嘅圖好模糊

Batcat 发表于 2010-12-2 19:42:14 | 显示全部楼层
播放器截出黎嘅圖好模糊
% I& w' g# j) |: N4 ~( J/ s. m- m漫步雲端 发表于 2010-12-2 18:22

y0 \. b3 }- W# _+ H2 `+ V5 b
  \3 `$ l$ ^2 T! T
2 o! O- a* q* O+ o) \6 }! z8 v   系咩?你用乜播放器,我時時都用播放器截的!!

漫步雲端 发表于 2010-12-2 20:34:06 | 显示全部楼层
系咩?你用乜播放器,我時時都用播放器截的!!
' y! A. V0 T) y5 l& G" Vkruouo 发表于 2010-12-2 19:42

: u2 ~5 H8 \% l8 s5 z
0 v+ r4 Y' B0 G1 S5 K4 B0 R2 m# l8 Z2 V. d1 W) y

5 W8 y3 Y" I- p5 b1 J完美解碼的KMP

Batcat 发表于 2010-12-2 21:12:10 | 显示全部楼层
完美解碼的KMP
/ d1 r: [: x; P, H  }5 m8 t5 V# I漫步雲端 发表于 2010-12-2 20:34

& D$ b- p, r5 o( b! e' U/ h1 _' a2 w* k4 X
1 U& {5 W( f/ {6 O
  我用pot的沒甘既問題!!

mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:23:35 | 显示全部楼层
片源:OWA Raws
+ s6 u6 ^8 v& N$ t呵呵~~我之前系緋月系啃了哩個版~但睇過第一集,竟然有一處花佐,系悠貴畫一幅畫送俾媽媽生日!" n1 S" T7 r6 M' E/ v" j6 }
過多2個禮拜完了~~到時一次過買了~~記得打包果只喔~~
! ?+ J* m' a, ?, x+ _" l7 h字幕校對了?  我都想指教下了~~

漫步雲端 发表于 2010-12-2 21:33:01 | 显示全部楼层
片源:OWA Raws
3 S- e8 {9 Z1 }: Z+ V/ x- P5 T3 x呵呵~~我之前系緋月系啃了哩個版~但睇過第一集,竟然有一處花佐,系悠貴畫一幅畫送俾媽媽生 ...- S7 k' {# D: u
mcnynbajay 发表于 2010-12-2 21:23
) v8 e. i% U+ Z4 q
0 J# N3 \" U2 L+ [/ r+ P
; B: X  U( p+ P% c& i2 v# g0 w
    4 Y; @! W; {3 \/ }0 R' l
片源我係FN網盤下載,係啊第1集花咗一下= =真可惜
+ D' _! n  n" `+ _我以為係下載過程中數據傳輸問題,校對字幕用PopSub