跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 大家來曬一曬自己的電腦配置吧!要有圖有真相了~~

mcnynbajay 发布于2010-11-6 21:44 8339 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chen2010 发表于 2010-11-7 06:12:23 | 显示全部楼层
有钱人啊!真羡慕!

ttsti 发表于 2010-11-7 13:21:45 | 显示全部楼层
原本系想入华硕P7嘅,後來被騙了~~哩塊的擴展性強……哈哈,雙卡交火喔!唔知系H55定P55了~~
. R7 `* ]( }1 w2 {, G  y- E" E內存了,睇 ...
: x# l7 \) j9 _mcnynbajay 发表于 2010-11-7 01:29
玩游戏但是想开高D效果呢个级数算中等了,我朋友同亲戚都是i7同GTX480呢D级数!

KO999 发表于 2010-11-7 13:40:06 | 显示全部楼层
用了几钱??

基拉杰特 发表于 2010-11-7 16:10:13 | 显示全部楼层
其實我的配置只係中低端,沒乜值得曬8 b' T$ k  L. Q3 C  N, |6 @
漫步雲端 发表于 2010-11-6 23:26

0 X8 {9 I' [" Z- D; m
! {2 d2 |; K* {& G
6 M) C2 x" J9 S) b1 Z    你的算中低,那我的不是古董

漫步雲端 发表于 2010-11-7 16:40:00 | 显示全部楼层
你的算中低,那我的不是古董
* g: u+ e1 }# |6 N  a! V4 \基拉杰特 发表于 2010-11-7 16:10
* y# L9 o# G6 h- F1 [( ?
9 n0 j4 L1 \, c* E

* z$ f* ?- `" h2 T* x用i7才是高端   
/ Q- v( j) M9 Q7 P; _; A* |& t古董機食電少,環保啊

基拉杰特 发表于 2010-11-7 16:42:49 | 显示全部楼层
用i7才是高端    7 |3 R; Y7 }3 Z1 c
古董機食電少,環保啊' b8 v$ P! e2 h( G, w% b
漫步雲端 发表于 2010-11-7 16:40
0 h, O: Z* Y, S/ f! Z, ~  O7 J
2 ?2 ?7 R  I2 \/ p. |9 M" O  X

P6 J4 O5 m; y+ }+ h: s    为了低碳

wjr5200 发表于 2010-11-7 21:33:02 | 显示全部楼层
本帖最后由 wjr5200 于 2010-11-7 21:36 编辑 5 {$ d  o- N+ U' k, z% e& \. @

+ e6 M6 Y6 F: f& V* ?, Q1 d' P购于2009年1月2日 2010-11-07_18-10-40_975.jpg 2010-11-07_18-11-43_203.jpg 2010-11-07_18-13-12_301.jpg 无标题.jpg
! _1 N7 G: C* G5 u# v9 \+ W* R" N这是我的真相

Batcat 发表于 2010-11-8 20:30:58 | 显示全部楼层
個個都來曬!!我都來番張獻下醜先!! QQ截图未命名.png

漫步雲端 发表于 2010-11-8 20:33:19 | 显示全部楼层
個個都來曬!!我都來番張獻下醜先!!& A# V1 D7 e- I9 g0 d7 v  B
kruouo 发表于 2010-11-8 20:30

* d, n; ]( O: X1 |' B6 J0 G+ Z0 x- ?6 Q
+ ]) Y$ z2 d- G! j5 s
    win7 SP1?

Batcat 发表于 2010-11-8 20:34:10 | 显示全部楼层
win7 SP1?0 _7 q2 F7 j" L8 D. @  r
漫步雲端 发表于 2010-11-8 20:33
5 e. {  ^: F& H, i% m
# [9 w. b! u# X% C1 M$ s7 l" v
7 G5 S7 Q+ j: M) X8 r
   系啊!!你都複得幾快哦!!

漫步雲端 发表于 2010-11-8 20:35:59 | 显示全部楼层
系啊!!你都複得幾快哦!!
/ _3 |/ Z8 m: _7 l0 W3 I8 |, ]6 ikruouo 发表于 2010-11-8 20:34
8 k' J- D& O3 B/ m8 C" i1 u
9 m( I8 S9 }, `$ z

3 m) |  }+ U! U% ~    % o! q/ t& L6 N  |1 R
嗯..無聊就到處睇睇囖1 _: j" F7 }+ y2 R
; e; N  H2 o/ Q9 C/ j3 ~0 K0 X
用SP1有咩分別?快啲的

Batcat 发表于 2010-11-8 20:41:17 | 显示全部楼层
嗯..無聊就到處睇睇囖
; ]" s/ n8 u% k& |1 b' ^
5 I  l$ O/ S& y+ x; D. I( A: r用SP1有咩分別?快啲的! ~3 Z: w+ {+ j- {# Y: f
漫步雲端 发表于 2010-11-8 20:35

( s6 C% F4 }% R1 O
$ U7 v; C: {9 y* p; m  m4 {( ^: ?& ]& C
   其實都無乜分別!!只系集成左一個補丁同更新,無乜大變動!!就同vista sp1甘,我用都系測試版,正式版要到年底左右先有!!