[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 27953 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-9-13 23:54:23 | 显示全部楼层
这么快就六页- -
, `$ G5 N0 b$ ]' r- jmaplep 发表于 2010-9-13 23:39

% C0 v2 N; ^9 I' l) N6 L
1 M% l2 P  D: y
8 a! V8 p; Z' W5 t    ( U- N8 R! U, j: h- f5 \
全部係水帖= =

SA_127 发表于 2010-9-14 00:20:19 | 显示全部楼层
全部係水帖= =
' P- ^) S; m  _慢步云端 发表于 2010-9-13 23:54
水帖不錯 哈哈

kevinchan 发表于 2010-9-14 00:30:00 | 显示全部楼层
好似系"poil"整的
6 a! Z! J1 N" q, Y【錄影制作】︰poil0 j, s; [  [' W3 P8 r/ D2 P

. M. X$ U. u  I. L. F唔好話我知你加錯分比佢8 t; H, O9 `" p4 q; ?% R# n
金钱 +60 星梦         kevinchan         2010 ...! B5 M# e- \+ F
iamaboyandog 发表于 2010-9-13 23:18

. n  O9 p: l1 T% I5 l2 u( ?( w# Z, _1 E
6 K9 Z, q9 L3 @2 G( m
    poil係录影版的录影人,合成者係M版,你放心啦,呢个绝对係合成版

kevinchan 发表于 2010-9-14 00:33:57 | 显示全部楼层
雀仔果然係個大大大好人..好感動4 f. j+ G4 [" p* u
慢步云端 发表于 2010-9-13 23:20
& X" `& R% L+ }0 R- Y
4 Q& P& Z7 I8 R" ]# {2 B

: i- X. U% c% P7 p/ V9 C$ I    难得有人赞我好人,我都好感动啊...呜呜....(喊得好假)

kevinchan 发表于 2010-9-14 00:34:17 | 显示全部楼层
全部係水帖= =5 c: y3 Y7 N1 }
慢步云端 发表于 2010-9-13 23:54
3 b2 Z  a/ X, H4 R

# R7 E: `  W9 z' n5 S$ A% ~( f9 L+ z' Y( T
    漫步近排好水得,有漫步就有水,犀利啊

漫步雲端 发表于 2010-9-14 00:55:30 | 显示全部楼层
漫步近排好水得,有漫步就有水,犀利啊7 x0 }! Z: \( u! b: p- J
kevinchan 发表于 2010-9-14 00:34

; e3 H# p% V* X3 q! F# _' C& J( y6 N# T
1 d8 x) G7 h7 a* d

$ C& J( H7 U* S. g9 v嘩..畀你講到我真係好似成個水王咁= = 惡可的水雀

kevinchan 发表于 2010-9-14 01:45:03 | 显示全部楼层
嘩..畀你講到我真係好似成個水王咁= = 惡可的水雀
, D2 Z+ k7 }. f9 k3 L2 N慢步云端 发表于 2010-9-14 00:55
) s! m$ t( X* v5 U9 @! ?- L
4 t( e) t0 ]0 F3 L! G9 g: k
0 E& B. Z4 D& Z$ v
    赞下你都唔得,你真係............算,原谅你啲后生仔

cuterinoa 发表于 2010-9-14 03:22:12 | 显示全部楼层
哇... 终于等到慢步合成啦 ~\(≧▽≦)/~

cuterinoa 发表于 2010-9-14 03:25:12 | 显示全部楼层
第7集 P1 P2 系乜意思?

netasa 发表于 2010-9-14 05:37:25 | 显示全部楼层
睇下华盟嘅片源如何先!!

chen2010 发表于 2010-9-14 06:01:27 | 显示全部楼层
好野,又有合成版下载了!

inber 发表于 2010-9-14 07:06:42 | 显示全部楼层
poil係录影版的录影人,合成者係M版,你放心啦,呢个绝对係合成版' r8 F2 Y; @- i; c6 C# f1 x
kevinchan 发表于 2010-9-14 00:30
* h+ S" q. H" a) }! b( X

2 P( ~  o7 }* k3 b. T$ n' j5 `- j0 R; H5 c- K, n) `
有無睇過poil發的帖/ B6 L2 z% Y( t8 C
maplep发表于 2010-3-26 20:35
# \6 O' ~' c/ v( M! `  w/ v發表於 2010-3-14 23:23............(這個是poil的發表日期)
1 `8 q& K) D6 N! z  ?( b( `好明顯早過M版
9 ~' l' W& I. k4 C; e) D0 x無理由原創發得重遲過分流