[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 27950 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-9-13 21:45:49 | 显示全部楼层
未必,如果咁啱我係主页见到先,咁我就係沙发,可惜我依家少留意主页
5 _+ @7 t7 f  w' h" s: i5 s* N  I' akevinchan 发表于 2010-9-13 21:39

+ }' m# [. @9 y. T' v
* B5 q) W% A4 H% d2 L" E" Y* f' ~7 T- x

9 S8 n! B0 V  G7 x首頁個度邊有咁快顯示到新帖啊?起碼發咗5-6分鐘先會係首頁顯示

inber 发表于 2010-9-13 21:46:36 | 显示全部楼层
好羡慕你有高速寬頻用...如果你沒幫手上傳我都不打算發的
0 T- n- _, h, Z6 [慢步云端 发表于 2010-9-13 21:32
" N( U, [( _# B4 T) R% C% I7 y- C
  ^( R# `5 c! M

3 ^7 L) V* v, e; L* @2 \, Y我唔同你你上載我米好大責任
1 w- `4 x/ ^; F" P! s# n7 C粵漫社會員一人一口水都浸死我

SA_127 发表于 2010-9-13 21:48:16 | 显示全部楼层
其實第10集 與KW之前合嘅有少少不同的..儘量一個星期更新10啦7 |8 P4 U5 ~# l
慢步云端 发表于 2010-9-13 21:43

$ W* H7 }+ X9 s# E 等我dl黎聽下先

漫步雲端 发表于 2010-9-13 21:48:49 | 显示全部楼层
我唔同你你上載我米好大責任# }; x2 P  T: N9 `
粵漫社會員一人一口水都浸死我
( o; b# q( L* jiamaboyandog 发表于 2010-9-13 21:46
$ I) [' e8 D( f3 x- L3 W" H* l  A5 q; e: ]
: ]( C/ }8 H( n0 M4 p4 O: w$ u
& X8 y" U  |+ l+ A! u$ C& L6 ?
      k, f/ l2 \1 _3 c
你都太誇張吧..加上我都沒咁大影響力

tenpp 发表于 2010-9-13 21:49:01 | 显示全部楼层
支持一下,辛苦上傳..............

kevinchan 发表于 2010-9-13 21:49:33 | 显示全部楼层
首頁個度邊有咁快顯示到新帖啊?起碼發咗5-6分鐘先會係首頁顯示
" L" d: I' p1 x5 M3 X0 F. W1 [慢步云端 发表于 2010-9-13 21:45

" t) H. Y( `. ^& `; m9 C$ p
1 u* Z& s. @: B1 @+ ?
* @. T, t7 m+ g  `1 E. ]+ Y    係版区里面係即时显示的

jinguang 发表于 2010-9-13 21:56:28 | 显示全部楼层
支持啊,希望能连载在终章,辛苦。

漫步雲端 发表于 2010-9-13 21:57:01 | 显示全部楼层
等我dl黎聽下先; O6 H9 a( k$ E5 Q8 k6 l$ C
SA_127 发表于 2010-9-13 21:48
- z8 s! p/ S6 [2 }. g% Q
$ Y' J( [* s& ]
6 N4 E5 D; S- H7 ]+ d( E7 w
    0 r2 q% J" U( F
接駁位有做過混音處理的..當然唔係專業級水平,但是我覺得都算過得去的..

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:00:50 | 显示全部楼层
係版区里面係即时显示的, @' K" g( F4 U( F
kevinchan 发表于 2010-9-13 21:49

7 ^! k3 G0 P, O  e* w" C" `& S( ]$ H8 J( Q+ d% ^& o1 x! k
! H- T& H1 j' `8 Q% P
      ?5 J/ ]+ ~* j
哦..咁真係好彩沒畀你發現啫 因為我一早應承佢留返個沙發畀佢的...

timaousi 发表于 2010-9-13 22:03:10 | 显示全部楼层
支持~遲D再下~

基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:03:47 | 显示全部楼层
好似有啲唔好意思 搶咗KW生意/ Q+ I% D$ l; _7 K
慢步云端 发表于 2010-9-13 21:34
' ?5 m4 B$ h5 T/ R/ Q( u
4 q& p: p3 p4 A1 A0 u
  e. j: C! H+ j3 J$ j2 D7 J
    我想问下漫步有没K-ON的其它片源,你在MU地带发的那个太大了,我的小硬盘嘛!

inber 发表于 2010-9-13 22:04:19 | 显示全部楼层
你都太誇張吧..加上我都沒咁大影響力1 Y/ k/ A. j6 i# L; B3 ]& E( ]
慢步云端 发表于 2010-9-13 21:48
0 a' e7 L0 ^2 I/ h
% q0 W: O+ `3 K' ]- |, l
  c' L4 L; T4 B0 z% _# k
你同呢套動畫加埋就有好大影響力了