[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 27952 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
SA_127 发表于 2010-9-13 22:07:00 | 显示全部楼层
接駁位有做過混音處理的..當然唔係專業級水平,但是我覺得都算過得去的..7 z- A; k3 s( ]- }' s/ H0 u5 j
慢步云端 发表于 2010-9-13 21:57
9 E4 {3 l3 Q7 ], ^9 U3 X0 ?
@@ 突然很期待

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:08:55 | 显示全部楼层
我想问下漫步有没K-ON的其它片源,你在MU地带发的那个太大了,我的小硬盘嘛!6 Y3 M3 m' R# A3 ~# N; D3 ?
基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:03
- n' p: @, u- [* E: O1 k+ t, k
) Y, X  L; u& y, E8 t2 X0 O1 G1 t
* P( E( ?+ G& `1 j1 w0 k6 U0 X# K
720p要不要?全集5G左右

基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:10:54 | 显示全部楼层
720p要不要?全集5G左右
& O7 t6 E. E& ]; Q慢步云端 发表于 2010-9-13 22:08

' p3 c2 a/ P5 c
1 p" F. M9 w4 e1 }5 e. }' S- g; F4 C/ g5 E# l
    收! 好人啊!!

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:13:03 | 显示全部楼层
你同呢套動畫加埋就有好大影響力了
* i% Y) M$ D" T7 e. Y7 giamaboyandog 发表于 2010-9-13 22:04

, @; i- h2 Z7 O8 c0 U& t8 j' A
: \; w& [: Q% w$ W, ~' Y
- r! L; z5 f1 d- H% U0 o* V  Z* y   
6 ]4 Z9 h& t& k8 M, G呢個我唔認同..什麽邏輯?

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:16:51 | 显示全部楼层
收! 好人啊!!7 \6 Q( b1 h/ w, @9 Z
基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:10
8 ]% Q8 q6 `8 ^6 K) m8 F' u

' R: s- f* N6 z7 O
: ~* y: Z- j& B" J. d   
3 b; n3 N; w9 k= =!我個全集都係11G啫而且壓制好好..你都唔收 真可惜
. D4 `9 G) I9 [' b7 g
" Z* d2 P- S5 x( }# q, {過兩日PM畀你

基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:24:25 | 显示全部楼层
= =!我個全集都係11G啫而且壓制好好..你都唔收 真可惜 7 y  w9 W5 D! d& J* M% K

3 H4 x& J' Q. O. i! k過兩日PM畀你
  F' i$ y3 d) U6 }* Z慢步云端 发表于 2010-9-13 22:16
1 J( d& Z$ Z" j7 \& j" P2 i

( K+ X, U) \% J) Q/ ]/ ?! \3 g6 m4 k0 R
0 s6 v# a* g2 m" t) @' W* z6 ]/ D: ~& w    我很想收的,而且画质那么好!而且全部加起来才11G真的很有诱惑.但是就我那网速 下一集都N久.而且硬盘又小,原谅俺,不用急你有空再PM

inber 发表于 2010-9-13 22:32:07 | 显示全部楼层
呢個我唔認同..什麽邏輯?; S& }6 e% u9 g4 r7 ~6 M
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:13

9 M4 h: F9 L) k0 {& M( N" \' q+ P
' T( k8 |9 z! |
0 C3 Y- D% y/ F. J套野系BDrip% c, a5 C0 \3 J  Y
而BDrip較受歡迎..(個人認為)
! }& z  c% n  m* L而你又合開BDrip$ k& a8 n" s9 ]' ?! B- W
所以...........

inber 发表于 2010-9-13 22:38:26 | 显示全部楼层
未必,如果咁啱我係主页见到先,咁我就係沙发,可惜我依家少留意主页
! R9 L/ p3 y+ e) z) ckevinchan 发表于 2010-9-13 21:39
( M- c0 U- X3 c# F' n8 q
# e$ i( o6 `4 M) S

0 n7 j3 g; _# `* M我系咁重整個網= =(重整左好多次.......因為漫步比我像想中遲發)

inber 发表于 2010-9-13 22:39:45 | 显示全部楼层
係版区里面係即时显示的
# J6 O/ p8 m; u0 r$ mkevinchan 发表于 2010-9-13 21:49

& l1 \' c* Q" e! L) A" O' J
. R5 s( `8 j  {8 B, V3 ]* j& \$ O
點知佢會唔會放去『 粤 漫 合 成 苑 』

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:40:01 | 显示全部楼层
套野系BDrip& R/ j5 B0 g# Y8 V% G2 ]2 _7 Z
而BDrip較受歡迎..(個人認為)
2 r8 N* w/ C% m" ^8 S4 t而你又合開BDrip
1 ~& N# V6 ~) F! z2 X所以...........
! X& J, S# s3 Xiamaboyandog 发表于 2010-9-13 22:32
6 k- q4 n/ J+ l% N, s( K* l
9 T7 }4 f! s7 c% y) H6 _; l, r# F

) Z, C2 C- g3 I( u9 W* e    " F4 f# w' b% O
咁你就錯了 第一季沒BDrip的,第二季先有..0 L2 c6 J* B, K

~3 z0 d7 T2 I8 o% l講起第二季今晚都係唔發住太夜了 等聽晚先發、又留返沙發位比你?

Ling1988 发表于 2010-9-13 22:40:51 | 显示全部楼层
D水帖果然就是唔一樣!

SA_127 发表于 2010-9-13 22:42:37 | 显示全部楼层
咁你就錯了 第一季沒BDrip的,第二季先有..
$ O4 Z( f, O* v7 e# X4 m* `0 y, Y
講起第二季今晚都係唔發住太夜了 等聽晚先發、又 ...; Q7 M, [! }; V- Y- ]! B& V9 i5 y
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:40
講起黎旋管第一季既DVDrip真係少見得可怕