[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 28075 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
clipper 发表于 2010-9-15 21:50:13 | 显示全部楼层
真係廣東話版?

kwanyeung 发表于 2010-9-15 23:13:43 | 显示全部楼层
呢套嘢未睇過= =所以唔知係乜有啲咩暇疵?7 W& j7 M3 d8 F  Y
慢步云端 发表于 2010-9-15 14:49

' H. N: J, E6 u你可以google或者維基吓套動畫-0- 暇疵我唔係太清楚,應該都係字幕問題吧,仲有就係英文定日文聲道OP慢咗小小咁。。唔係太記得。。。

漫步雲端 发表于 2010-9-16 01:15:27 | 显示全部楼层
你可以google或者維基吓套動畫-0- 暇疵我唔係太清楚,應該都係字幕問題吧,仲有就係英文定日文聲道OP慢咗 ...+ f3 i0 K& m, ?3 R$ T
kwanyeung 发表于 2010-9-15 23:13
" Y2 ?- r6 K) ~- U* K% ]

- o  h+ B* s& p2 f
$ M, F: ]/ S. F- M8 a   
- O, w+ [' N( J/ W% F& I哦..字幕問題就易辦 聲道就惡搞..要慢慢變速

kwanyeung 发表于 2010-9-16 03:16:10 | 显示全部楼层
哦..字幕問題就易辦 聲道就惡搞..要慢慢變速
1 D& D; d- c; F9 r) H3 B8 ^慢步云端 发表于 2010-9-16 01:15
6 ]/ C- E( G4 U+ ]$ N
咁你想要嗎? 唔想要唔上傳囉。。依套比較冷門所以本身都唔係好想上傳。加上又唔係日版片源。OPED係英文嚟~.~

漫步雲端 发表于 2010-9-16 10:24:43 | 显示全部楼层
咁你想要嗎? 唔想要唔上傳囉。。依套比較冷門所以本身都唔係好想上傳。加上又唔係日版片源。OPED係英文嚟 ...
. t4 [: y+ ~' ?8 d) F4 jkwanyeung 发表于 2010-9-16 03:16
# K) W! ?% m: A% g
3 h) T" R( {0 D" C" b. R. P
8 a: M' F. n! W' @
    4 H, G9 M3 H; I- L' L0 h: Z; L2 s
就上傳畀我一個人?如果你真係上傳嘅話不如自己開個新帖同大家分享,我就沒咩所謂的

kwanyeung 发表于 2010-9-16 10:53:02 | 显示全部楼层
就上傳畀我一個人?如果你真係上傳嘅話不如自己開個新帖同大家分享,我就沒咩所謂的/ J) J! C5 M2 H5 T5 p6 p5 ~  n
慢步云端 发表于 2010-9-16 10:24
其實係睇你意思,因為依套冷門加上ATV配音所以冇咩人中意。你有興趣嘅先上傳冇興趣就唔上傳囉。

漫步雲端 发表于 2010-9-16 14:24:14 | 显示全部楼层
其實係睇你意思,因為依套冷門加上ATV配音所以冇咩人中意。你有興趣嘅先上傳冇興趣就唔上傳囉。
. V  K3 t3 G9 L0 C  l6 v7 e( R, q+ t/ ^kwanyeung 发表于 2010-9-16 10:53

% q5 E6 L. e% H& y3 Q
2 R; D0 v1 S" \) m9 v
; X) [6 Q! O9 \: ?    . g8 [1 N. l( Q
首先多謝你先...但是我都沒咩時間去追新嘢的..日頭要開工 偶爾晚上合1-2個鐘嘢跟住就訓教,所以都係唔好麻煩你上傳了

kwanyeung 发表于 2010-9-17 11:20:33 | 显示全部楼层
首先多謝你先...但是我都沒咩時間去追新嘢的..日頭要開工 偶爾晚上合1-2個鐘嘢跟住就訓教,所以 ...
9 ]4 m# f; K: |/ X2 ]$ _& K/ K慢步云端 发表于 2010-9-16 14:24
你咁忙都整到咁多嘢。。佩服呀XD

漫步雲端 发表于 2010-9-17 12:40:58 | 显示全部楼层
你咁忙都整到咁多嘢。。佩服呀XD
; `  o$ u* L" S4 R( Q3 ?kwanyeung 发表于 2010-9-17 11:20

7 O4 u6 `! O& C: J0 I1 B. I  n7 E; Z2 {$ a! E

$ ~% D6 l# [7 Y1 A( w   
* l/ e3 w) A: H其實都好攰的所以打算填曬手頭上全部坑之後休息返一年半載

huang 发表于 2010-9-17 13:06:41 | 显示全部楼层
旋风卷瓜,OH!MY 瓜

漫步雲端 发表于 2010-9-17 14:31:10 | 显示全部楼层
H大叔講啲嘢好深奧

kc123kc 发表于 2010-9-17 19:26:43 | 显示全部楼层
我都系觉得你以前个头像好睇D