[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 28162 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-9-14 23:56:07 | 显示全部楼层
我几时骗过你= =求详情
6 h8 n( W# }2 d% h# ikevinchan 发表于 2010-9-14 23:13
7 J4 `& F' g- L9 m; l

* o8 X: J3 R: A+ k( s/ |0 {6 r* Q' N% L6 q0 c6 a8 e, _% e
= =!被騙的傷心事不想再提了 你自己諗諗啦
$ e2 b; {/ D* e! q4 |$ w* k
4 B' A2 y" v* \4 c去合嘢了近排挖埋挖埋咁多坑有排填

kevinchan 发表于 2010-9-15 00:07:41 | 显示全部楼层
= =!被騙的傷心事不想再提了 你自己諗諗啦# o) f3 c( y- E9 w( ?

/ R/ d+ m: h7 ^& Q去合嘢了近排挖埋挖埋咁多坑有排填6 l# z! i. `9 {1 ~7 d6 O- @6 A
慢步云端 发表于 2010-9-14 23:56
. @; g  P0 R4 M. G

" e- F0 x7 w8 K' `; |8 h8 N# Y
$ N+ P3 ?% A, ~3 t! h" F    无,我记得无发生过= =反而依家你好似骗紧我

漫步雲端 发表于 2010-9-15 02:22:35 | 显示全部楼层
无,我记得无发生过= =反而依家你好似骗紧我# C& Y' Y( P$ q" G. i* W$ y7 a
kevinchan 发表于 2010-9-15 00:07
( B9 N) I5 O9 b0 g5 N8 `. \: L
% _" y5 g3 Q; s4 R* ~' n

' p7 l* `/ j. t' R6 n' o* g. l% a& D    + ?) }% J+ d: B
沒咩?應該係我都老了 記性差記錯咗?

kwanyeung 发表于 2010-9-15 10:44:09 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2010-9-15 10:45 编辑 , g9 U; j% y! h) u$ `
, R9 F. `/ V- T4 a% o8 d  S; z
你終於上傳啦。多謝你呀。- @# D2 o* @1 l; W4 L
我依家岩岩上大學真係完全冇時間合呀,同埋部電腦又有小小問題。又岩岩住入宿舍,上堂又未適應,大把嘢要做,所以想合都有心無力。所以成日都煩緊點算好,有啲對唔住要等我更新嗰啲人呀。。
1 ~" j% w7 _9 C! n! V8 B  ^依家你更新就好啦,唔洗有人等啦,靠你完成佢哋嘅願望啦 =]
) M' ^% q1 [: j4 O9 a( W6 |: E; }: Q; Y8 O7 m
萬分感謝

漫步雲端 发表于 2010-9-15 13:06:29 | 显示全部楼层
你終於上傳啦。多謝你呀。
* R+ d, G4 A& ~我依家岩岩上大學真係完全冇時間合呀,同埋部電腦又有小小問題。又岩岩住 ...
& V- n! V+ H4 K' v* xkwanyeung 发表于 2010-9-15 10:44
% x+ E: i+ _  Q/ F, G, v6 ~9 z

/ ]+ H# W9 N! p- I0 C* f3 q8 p- q% @* G( B0 A- N

) K" y( b0 D! D$ ^1 h0 I其實我一直都有啲唔好意思 搶咗你部嘢嚟合 不過聽到你咁講我放心曬啦
0 p/ e+ O# _# D3 D% B/ t7 r( W8 r9 h, X
我會完成曬全集的

kwanyeung 发表于 2010-9-15 14:17:10 | 显示全部楼层
其實我一直都有啲唔好意思 搶咗你部嘢嚟合 不過聽到你咁講我放心曬啦$ ~7 d+ [/ L0 S' C1 k4 |! Q

0 P& [3 e/ L% _4 I( a* x% A1 d/ E我會完成曬全集 .../ c* V8 L$ {; }* h7 w
慢步云端 发表于 2010-9-15 13:06

/ _0 ?9 M' e; h! V; e+ I邊會唔好意思喎。。我冇時間爛尾係我衰姐。你依家幫我完成咗佢我不知幾開心㗎" R" v% N2 P( Y$ b+ Y7 a, y

( O; h  y( T7 ?" ~' U, W" B, Y
' v9 p. q: v; T2 e" U極上生徒會你岩唔岩? 岩嘅話當多謝上傳畀你啦。。不過依套有啲暇疵所以一路先冇上傳。。合就合晒㗎啦。。

漫步雲端 发表于 2010-9-15 14:49:10 | 显示全部楼层
  a/ n7 y# N' V1 a9 q9 F
邊會唔好意思喎。。我冇時間爛尾係我衰姐。你依家幫我完成咗佢我不知幾開心㗎
: l3 x% H" a9 o+ J. M5 U, k' ]* f) R" s: z" P% f; F

3 @9 `# a4 o! l+ |) R( H& J...
" j% N# ]$ J# q0 [! z' Qkwanyeung 发表于 2010-9-15 14:17

* N/ S( ~" o7 Z7 b: c
, D3 Z- B4 E# }6 x
( t/ E1 b- ^8 p0 F   
/ q* ^1 R. @5 u, N! @7 l1 M2 k呢套嘢未睇過= =所以唔知係乜有啲咩暇疵?

kevinchan 发表于 2010-9-15 15:08:17 | 显示全部楼层
沒咩?應該係我都老了 記性差記錯咗?2 ]$ L3 ]& q* V- \1 Z! }- A
慢步云端 发表于 2010-9-15 02:22

3 ~3 d5 ^# m2 w. c5 Y9 J" I7 F7 ]  z- E! P: E# N8 e0 ^
6 \) J* R- g$ f3 s7 V8 J
    呢两日好黑仔,路过支持算了...........

漫步雲端 发表于 2010-9-15 15:17:54 | 显示全部楼层
呢两日好黑仔,路过支持算了...........
* U2 X7 G; o: a9 p" A0 L9 dkevinchan 发表于 2010-9-15 15:08

5 X* S7 ?" b7 y& i2 x2 \4 }2 X0 C+ X/ r9 S2 I8 q+ I( |* H2 Y- {

. Q( [) L1 g- z- _+ t    3 Y# O! I1 C9 {. ?9 B. `$ t% b
怪不知你近排咁多出嚟水= =放心啦好快會白返的

kevinchan 发表于 2010-9-15 15:24:25 | 显示全部楼层
怪不知你近排咁多出嚟水= =放心啦好快會白返的3 H8 G* T1 @, N  q2 ]) g% u
慢步云端 发表于 2010-9-15 15:17
/ ^( A& u% T! C  ]2 M4 |0 x

, ~" i6 H& ?1 Q7 |& K: T( ?  I
, I) c/ P. q- z5 j    多啲潜水应该会快啲白

漫步雲端 发表于 2010-9-15 15:54:12 | 显示全部楼层
多啲潜水应该会快啲白, P! e# l8 B3 ^% v% X. P5 h+ M
kevinchan 发表于 2010-9-15 15:24

5 ~0 D+ V5 o  {4 F3 A5 t6 f% ]) {0 k- D
  x$ u- S# q  {6 ]# I
除咗潛水仲有好多其他方法的

KO999 发表于 2010-9-15 20:47:40 | 显示全部楼层
来支持下先~~