[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家][雙粵日三語][HDTV 1280x720][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-9-13 21:21 27948 次浏览 419 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2010-9-13 22:43:52 | 显示全部楼层
咁你就錯了 第一季沒BDrip的,第二季先有..6 D6 G' g$ P3 y0 y; u0 E
8 [  h, w: W6 k
講起第二季今晚都係唔發住太夜了 等聽晚先發、又 ...6 T3 G& }7 q6 S: Y+ g
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:40

7 h6 @& ~# a& t+ d! X' ]
+ O1 P: P: W! x) i; b1 h; X' X' v# Z6 [
系HDTVRip
7 _( V$ ?9 u: Y  ]1 ^(而家先發現)
" J& @9 X8 L' i  G差D當左HDTVRip系BDRip...........(因為BDrip多數系720p/1080p)

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:45:30 | 显示全部楼层
我很想收的,而且画质那么好!而且全部加起来才11G真的很有诱惑.但是就我那网速 下一 ...$ ^& X4 w' q7 ^0 u7 ]) z: B" ]& [- E7 k
基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:24
( r" L4 Q9 W" H# L$ J" \- w
8 W9 a" H* ], \& J! h5 w' K9 l

1 h- n$ ?! _: A   
1 W' A4 Y* X1 h! }0 S哦..原來你有咁多苦衷的 OK 聽日幫你搵搵、好似【Yousei】有出過720P的

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:48:45 | 显示全部楼层
我系咁重整個網= =(重整左好多次.......因為漫步比我像想中遲發)# X; ]% m( D/ ^3 b$ _3 e; m
iamaboyandog 发表于 2010-9-13 22:38
/ M. e/ o$ l2 u: l
+ W3 L( U7 `5 v2 K# a" Z% y

# r8 U4 ~9 l: R# P    : w: e. y) [) b* Y+ D% \
因為要諗標題叫什麽嘛

inber 发表于 2010-9-13 22:50:26 | 显示全部楼层
因為要諗標題叫什麽嘛. e( d* \( K4 T) }' \' K6 d! f  Y
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:48

; [9 @8 W8 J" o- ]( O8 o; I6 |6 d& N, y5 t
: {5 \- F# V6 L) e$ c
不系你嘅錯: d# B' B! N; `% c3 F/ T) H8 a
系個壇的最新回覆遲左更新

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:51:22 | 显示全部楼层
講起黎旋管第一季既DVDrip真係少見得可怕
1 ^8 y% I3 ]  r! tSA_127 发表于 2010-9-13 22:42

2 C( W) D6 E' I$ b4 ?# t
5 y! Y+ n2 d! Y. L/ `/ `0 t1 _( ]4 t: t1 V7 Z$ N. Z
    2 s6 U: @0 j: ~7 \0 X7 X3 K
JS有下載啊..不過畫質太渣了

基拉杰特 发表于 2010-9-13 22:52:14 | 显示全部楼层
哦..原來你有咁多苦衷的 OK 聽日幫你搵搵、好似【Yousei】有出過720P的* j& J. L& f7 b7 b/ x- s
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:45

6 E4 K' h7 u2 c* X
* z/ y) W$ G1 E2 {* r: b* Y& Z( I  b- u" d  K7 L/ L4 S
    高手!谢谢!

漫步雲端 发表于 2010-9-13 22:54:04 | 显示全部楼层
D水帖果然就是唔一樣!
8 x/ }2 ]% k& m: jLing1988 发表于 2010-9-13 22:40
& Z* R0 o6 w7 x0 x! O
% |7 U$ r1 F$ U3 ^$ d: u
  J5 H6 `& c2 p. u! f
    " X5 ~4 d* l) a6 L) T0 G3 u8 P
這是粵漫社的傳統..凡係開新帖都一定要水一番的

kevinchan 发表于 2010-9-13 22:55:18 | 显示全部楼层
點知佢會唔會放去『 粤 漫 合 成 苑 』
+ {5 T& @1 D- ~( miamaboyandog 发表于 2010-9-13 22:39
" n! \  l6 v8 p

( m) d/ n6 q  s$ ^* z# [
/ }+ K1 \: ^6 n; [9 o    唔错,多谢提醒,等我移走先

SA_127 发表于 2010-9-13 22:55:43 | 显示全部楼层
JS有下載啊..不過畫質太渣了  [4 V  t( m( A9 q. e+ Q
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:51
電驢都有 不過真係好爛既畫質

kevinchan 发表于 2010-9-13 22:59:08 | 显示全部楼层
哦..咁真係好彩沒畀你發現啫 因為我一早應承佢留返個沙發畀佢的...% h6 v8 q3 g- N9 k& W: L
慢步云端 发表于 2010-9-13 22:00
" K% R) q- B: A' _6 |

/ e" l3 a" o/ [& G+ A* s" s! b' A& ?1 @3 H  G/ P
    下次我要捉紧机会先得.....最近都好少坐沙发

漫步雲端 发表于 2010-9-13 23:02:11 | 显示全部楼层
唔错,多谢提醒,等我移走先6 s5 l! D" o% n, E) T, |+ H/ t5 F
kevinchan 发表于 2010-9-13 22:55
1 ?& w% X* x' L: p2 [" Z& i. u0 g

/ w8 c" v* b' i) D, w* ^* D
  A- L4 S1 m5 A" _& y0 M6 H% S/ V      O8 v$ q3 J$ P/ x8 U2 B) \
我發錯區?

kevinchan 发表于 2010-9-13 23:03:25 | 显示全部楼层
我發錯區?
' C% Z/ f" f4 V1 b1 u% m慢步云端 发表于 2010-9-13 23:02

" M/ g# L+ R4 e
" |# E6 _- n2 L1 `8 c3 V
: I7 L! p1 p$ U/ z; h    以后合成作品发去【合成苑】,帮忙分流的才发来【物流所】