[迅雷快传] +115礼包][原创][东之伊甸][BDRip_1080P][x264_aac][粵日双语]11集完

天才不二 发布于2010-8-7 15:33 11881 次浏览 180 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ttsti 发表于 2010-8-7 20:59:28 | 显示全部楼层
两只1T都塞满以加没位放

tenpp 发表于 2010-8-7 21:45:42 | 显示全部楼层
支持一下...............

183334257 发表于 2010-8-7 23:06:02 | 显示全部楼层
估唔到TVB会播东之伊甸

bill203 发表于 2010-8-7 23:18:11 | 显示全部楼层
THANK YOU FOR SHARE

yan941121 发表于 2010-8-7 23:20:52 | 显示全部楼层
本帖最后由 yan941121 于 2010-8-7 23:23 编辑 " b9 R- n! S- u7 d1 N. B: G3 a" U
5 h$ l: O  z+ ^' n) j: _
點解我個片播到..但係插個聲就變左好似聽歌果時得果聲

天才不二 发表于 2010-8-7 23:54:51 | 显示全部楼层
點解我個片播到..但係插個聲就變左好似聽歌果時得果聲: M4 H8 J/ n/ A$ X
yan941121 发表于 2010-8-7 23:20

8 E6 C$ l8 |' a$ p( B5 L2 j: s$ M% a! x. B% A* E& H2 i3 b# R. `* l

7 L( l8 u- h4 ~    睇唔明你讲乜

yan941121 发表于 2010-8-8 00:05:37 | 显示全部楼层
回复 54# 天才不二
) q# h7 \5 W* y3 F& [2 i8 e1 J& f6 |
) `6 `6 [# X4 N/ y# b0 X 未命名.JPG
1 A* U9 D+ x* c7 I! |" F; i8 s% S   變左咁

天才不二 发表于 2010-8-8 00:12:29 | 显示全部楼层
回复 55# yan941121 : y' r# v/ L* y" v' o3 }

5 t0 p  Z; k  P) b$ q/ x4 b7 |5 S, L7 f/ ?, e+ d5 n' `2 T
   你系咪话OP?J2播的歌同日语版唔同的

yan941121 发表于 2010-8-8 00:17:02 | 显示全部楼层
回复  yan941121
% o/ b/ Y  ^, H5 n) x: L7 y2 [  \% ]

# s( [: w0 f# e# [   你系咪话OP?J2播的歌同日语版唔同的
. v& k2 c* |( D  p* M* v, P$ i# d6 y天才不二 发表于 2010-8-8 00:12
6 f# i# I% F& R+ G0 A: P8 Y

6 S& D5 _5 z) @. b) g  V: d3 b
7 O5 s: F  q1 m    唔係8 ^. f/ [" }" |  i
係你分開左片同聱 但係唔識點一齊播

天才不二 发表于 2010-8-8 00:21:42 | 显示全部楼层
唔係7 t* H4 F* }2 E3 L3 M
係你分開左片同聱 但係唔識點一齊播
5 Y* {3 Y/ W# j/ Q) fyan941121 发表于 2010-8-8 00:17
. z) I+ e( ^8 [: ~& F3 Y* q) n

1 c- k5 Y; C0 I5 \% D  O1 ]" I: L4 }8 ^
等我仲以为系咩Q崎问题添,搞外挂音频我都唔识,封装我就会
& ^' k$ W1 I; F2 O. _用mkvtoolnix自行封装啊,百度一下就有下载,用里面的MMG.exe封装,用法非常简单

yan941121 发表于 2010-8-8 00:26:37 | 显示全部楼层
唔該9 ?0 j1 i* t* |( W; c
感激不盡

mrkazaf 发表于 2010-8-8 01:30:36 | 显示全部楼层
剧情的动画比较含有,看介绍好像不错,感谢老大分享。