[迅雷快传] +115礼包][原创][东之伊甸][BDRip_1080P][x264_aac][粵日双语]11集完

天才不二 发布于2010-8-7 15:33 11882 次浏览 180 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-8-7 17:23:23 | 显示全部楼层
睇文件大小,应该清过我宜家合仅的片源% {4 N  e3 Z; ?. u) n
天才不二 发表于 2010-8-7 17:20

5 j  U4 K; C. Z% _) y% y  v1 w( z1 l
. ?9 c( G1 S7 F  o! s/ P5 F
   我唔知啊!!我用紧个个都系js上稳既!!不如你试下集来试!!岩既以后会减小上传既时间

天才不二 发表于 2010-8-7 17:28:32 | 显示全部楼层
我唔知啊!!我用紧个个都系js上稳既!!不如你试下集来试!!岩既以后会减小上传既时间6 ]8 L& M* v( J3 n' `) V
kruouo 发表于 2010-8-7 17:23

) ~4 z3 K2 O1 u/ a
, A! h' y) B5 u6 a
$ H- ?8 n5 d5 T6 ]6 X1 d    我宜家都系只上传音频,不过都好,下集对比下画质

小c 发表于 2010-8-7 17:32:05 | 显示全部楼层
我琴晚林住着手搞,但系要补坑,所以就不了了知!

Batcat 发表于 2010-8-7 17:34:21 | 显示全部楼层
我宜家都系只上传音频,不过都好,下集对比下画质* L3 I0 B* r% t8 ?" `$ c: w
天才不二 发表于 2010-8-7 17:28

4 V+ h% X8 g, h6 V0 f5 @% Z8 |2 z3 F8 E7 M

, ]3 H' I; {, I8 `( ~   乜你净上传音频咋!!我以为封装埋先!!

天才不二 发表于 2010-8-7 17:40:06 | 显示全部楼层
乜你净上传音频咋!!我以为封装埋先!!
2 ]% c& n9 V7 x8 }kruouo 发表于 2010-8-7 17:34
9 U& |7 I1 k% j- n, g: W+ r4 f# P

i8 y$ ]4 e- ?! }
: Z. n2 S  u7 R! q/ u: J  [4 v" Q  片源我有埋MU链接的,小水管懒得就懒

Batcat 发表于 2010-8-7 17:48:35 | 显示全部楼层
回复 41# 天才不二 / k& o, y4 Z7 V/ H& e

4 I, d; ]# c# A1 N& [
' b* t8 u+ }9 k   个mu连接都系刚刚稳到!!唔知质量如何!!我都下集来试下先!!

wjr5200 发表于 2010-8-7 18:06:47 | 显示全部楼层
跟那个什么伊甸之东有关系吗

timaousi 发表于 2010-8-7 18:54:34 | 显示全部楼层
支持啊!真系快手!

Ling1988 发表于 2010-8-7 19:30:55 | 显示全部楼层
幾好!又是自己封裝啊?

Batcat 发表于 2010-8-7 19:37:31 | 显示全部楼层
回复 45# Ling1988
% d* B, P" u& I4 s! K' l, L2 K" Q, e# \
/ P2 z" P& C% _, w: T0 W' F+ T
0 b6 f0 }/ m' q: p0 _5 A" F* r   不想动手既!!我自己做左集你要唔要

天才不二 发表于 2010-8-7 20:02:17 | 显示全部楼层
幾好!又是自己封裝啊?& u9 C* u+ \5 }# W% A
Ling1988 发表于 2010-8-7 19:30
* b- d( E7 l: p* j& Q  Q$ H$ D

7 ]5 W* H  g/ `& D
0 p  k# K1 {- y, l    自己动手丰衣足食

エツクス 发表于 2010-8-7 20:09:54 | 显示全部楼层
果然系好野