星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [原创](试发)心动季节 01 粤语音频[多空间 MU+JS+115]

艾米尔 发布于2010-8-3 16:29 2660 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 艾米尔 于 2010-8-3 16:44 编辑 ! S! D$ E. H: v- G: e1 u  y, ?$ ~
" u! _1 k0 Z: s# U- C' n* J. D  d
【動畫名稱】:心动季节/他和她的故事
  Y& g$ K+ y( E) s0 `6 g【集       數】:26集' }5 i8 K0 ]1 i
【配       音】:私家屋VCD版7 G. g, a6 C0 g3 r
【每集容量】: 5 g. U$ L3 R: e3 l0 U/ ]7 _3 @
【文件類型】:# ]: R" u9 D* G
9 W# u' U3 T- \8 v( n【文件大小】:
2 v( ^& ?/ {- ~【水       印】:
% i$ S! x8 L8 _1 H+ i' L【字       幕】:4 ]) l& ~) @" y3 ~: S& o
响JS下嘅片源..........
, Q( V  {. v6 }$ q9 K9 }1 c [DVD] 彼氏彼女の事情 第[20100803-1625030].JPG 1 y$ f$ l' f. K& |/ m0 ?7 Y8 J
[DVD] 彼氏彼女の事情 第[20100803-1626211].JPG : R! j% c, b( s& ^6 u' a) `# ^1 f
# U% s' X- g  o& e2 T7 I

; ~& o6 N& L. l* l- u7 |彼氏彼女の事情_第01話_「彼女の事情].aac
; P, F- ~- \, h1 _8 f/ ]1 {0 l" L: S, q0 b' q# z/ i$ K( @

. l+ a! I3 ~8 C4 @! ~. \$ j* G) Q
) ?. j) o7 W7 O& s+ N9 _ 我係随便发下音频嗟............依出音频整咗一阵就整好......冇校对.........所以有d瑕疵............所以这贴应该算水贴or坑贴呱..................可以冇视.........唔知会再整...........

已有(32)人评论

基拉杰特 发表于 2010-8-3 16:32:43 | 显示全部楼层
原来是音频啊!

timaousi 发表于 2010-8-3 16:34:33 | 显示全部楼层
多謝分享啊!啱曬!呢出凈系要音頻得啦!

maplep 发表于 2010-8-3 16:42:12 | 显示全部楼层
O O楼主又有新作了

maplep 发表于 2010-8-3 16:44:16 | 显示全部楼层
给JS片源地址下

kevinchan 发表于 2010-8-3 16:53:44 | 显示全部楼层
过来围观一下先

天才不二 发表于 2010-8-3 16:57:56 | 显示全部楼层
哩部听个名有D印象,不过主角点样都唔记得晒

阿叮 发表于 2010-8-3 17:21:45 | 显示全部楼层
好似有d.印象..不過唔多記得...
/ [( C! o* {  Z! g! {+ a3 y睇幅圖系我中意嘅類型..有經典嘅味道..- c' T! D# b% S) S( n
等我揾嚟睇睇先...

masato 发表于 2010-8-3 17:22:16 | 显示全部楼层
- -话说这音频貌似不是TVB原音啊

lovepx 发表于 2010-8-3 17:27:50 | 显示全部楼层
完全冇印象~but 支持楼主!

wjr5200 发表于 2010-8-3 18:07:50 | 显示全部楼层
- -话说这音频貌似不是TVB原音啊
' F& |4 E* e; f( k) J3 c! `; ?masato 发表于 2010-8-3 17:22

4 v( l: A& x, C8 z
* J; w% o9 @3 `
) {0 P' s% ~! p0 E8 b# x    以前好像系ATV播的 好不好

d34872712 发表于 2010-8-3 18:34:24 | 显示全部楼层
谢谢

123下一页