[动漫漫画] 【MU自傳】聖鬥士星矢

小c 发布于2010-8-2 00:32 6516 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
名      稱:聖鬥士星矢
( D5 l& E, f: o) |7 J集      數:28冊& d! }8 o- v. _) H) F2 W
大      小:  364M
. c5 O: w3 \: S5 V9 \空      間:MU
2 O! F7 T$ {+ p7 v! f  _6 S( U0 W見到自己有呢套漫畫,原來未系度分享過,加上自己又五想距斷檔,甘所以發出啦!由於我系好耐之前就上傳左,電腦度都五圖片啦,甘所以我五截圖啦!
. r) O' G0 ?/ c1 s: u1 N呢套系香港的中文版,我覺得系網上最清晰的版本,特此分享+ I' Y4 W3 r9 ^9 g  M' A# @0 Z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(60)人评论

小c 发表于 2010-8-2 00:33:37 | 显示全部楼层
沙發,自己坐翻!

maplep 发表于 2010-8-2 00:37:23 | 显示全部楼层
= =漫画。。。

小c 发表于 2010-8-2 00:47:55 | 显示全部楼层
回复 3# maplep
9 `3 t% W* E; p3 y  H" Z/ u' C# B! K: m4 X0 \0 s9 P

) l; v$ O# }/ k6 B& R    對。。。 ! d- ?0 a; u! a" Q; I' {  E
解答下你破記錄啊張貼副圖D數據啊呢,我睇五明啊!

cuterinoa 发表于 2010-8-2 00:55:13 | 显示全部楼层
我好少睇漫画..... 不过都支持下啦....

小c 发表于 2010-8-2 00:58:41 | 显示全部楼层
回复 5# cuterinoa
0 N) s$ k, R; O( _1 Q6 U( A7 o! f% W7 I& t0 |$ F
$ v- V) C& Y* a
    多謝曬!!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:04:25 | 显示全部楼层
我都黎支持下!聖鬥士我沒點睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:08:26 | 显示全部楼层
回复 7# timaousi / h, E+ c9 {( I0 j" v2 _
7 f3 n: \) s+ \9 Q% m+ i. M
( @/ }# F+ ~- m' `9 `2 d
    得閑無事米下黎睇下!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:11:11 | 显示全部楼层
回复  timaousi
3 G4 z1 O+ c* {" i% M" K' j8 h$ r
7 C0 B0 x: v5 J. Q& V3 d: S* u( U. I% J8 K6 b2 e" N! e
    得閑無事米下黎睇下!
8 X5 ?# e& X. m1 E/ G2 ]小c 发表于 2010-8-2 01:08
- t5 E9 w+ l5 w" \6 Z- E

- T: P+ e8 ^" J4 r/ q恩!到時下黎睇睇啦!家陣手頭有唔少也下左都未睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:49:10 | 显示全部楼层
回复 9# timaousi
  r& [6 ]9 z: K5 i/ d& O5 R# v4 j$ k+ v4 S& m
; ?% D) O2 U; x/ q  p# n; w2 q# p
    如果资源长有既话,就五好急住下,处理好旧啊D,再搞新啊D,甘样会好D!因为时间永远都五够用(我觉得)!!!

netasa 发表于 2010-8-2 04:06:35 | 显示全部楼层
港版大图?咁要及及了。话晒歌集同埋动画都齐了,就差漫画了。

小c 发表于 2010-8-2 04:13:23 | 显示全部楼层
回复 11# netasa
1 p6 G' g7 |3 L7 @2 V/ ^( Y) C; a/ a$ H  h4 ]- [4 I. B. B
8 x! L4 l; }4 l
    甘夜都仲五训既!