[社区发布] [原创][七武士][粤日英三语][1920×1080][×264 BDrip][更新到09]

小c 发布于2010-8-13 05:55 5168 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]

& |+ ~: s$ T3 j3 S9 |4 s动画名称:七武士 , F1 A: h8 b5 z+ f4 _
集       数:26集3 J7 q* b2 R: g& U1 \' H' x
文件类型:mkv$ Z0 i. \/ i% p* P2 L
视频编码:x264    BDRip; q. Z7 W0 ~: e* ~
分 辨 率:1920×1080
+ o) {, E) j2 V) U6 `' ~每集容量:700—800M左右  8 y$ @4 T" R& P
字       幕:简繁英三字幕3 p& w) b# v$ I- `1 B0 j
片       源:http://www.verycd.com/topics/2757676/" W* Y' B- I; ~& I: [- y
储存空间:MU
0 b8 s9 a1 u! @+ n& l1 K音      频:MP3粤语  and    AAC日语英语' W+ n% k$ \/ v; J/ P7 \  S% u$ R4 n/ ?
KMP截图
8 [. P2 Z4 P3 |! S6 o$ f; v 七武士_01[05-22-10].JPG 七武士_01[05-23-54].JPG
, E2 Z# B$ [, o2 D/ f我现在来更新这个啦,要填坑啊!!每两集6星梦,还加了权限,防止伸手党的!
/ X  b8 Z) Y, D+ f8 r5 V5 p校正音频附件里面有!!
- ]  H" V! u9 K2 c+ _; s) vPS:上传缓慢,敬请原谅!!* `4 F3 z5 j; C& S4 m  G
第一集免费,接着啊D收费 ' E* M9 X5 b/ |0 ^1 F; K
01:http://www.megaupload.com/?d=L3WGMBU9; u7 g0 v" [* U
校正音频:
( S: S3 K7 z& E) E01:http://www.megaupload.com/?d=WJTZGTD4
: A9 J3 w) R, g9 Z 02-03.txt (184 Bytes, 下载次数: 7)

已有(69)人评论

小c 发表于 2010-8-13 05:55:33 | 显示全部楼层
4 U& J6 e) t% k* P& }* M$ y
% Q3 |7 n6 p1 v3 t8 j2 i# A/ ?循例坐沙发!去训教~

maplep 发表于 2010-8-13 06:11:56 | 显示全部楼层
被C兄抢先合了= =,雀仔打算合的呢= =

maplep 发表于 2010-8-13 06:13:34 | 显示全部楼层
和这片源在dotmu有= =转自漫娱的

inber 发表于 2010-8-13 06:19:31 | 显示全部楼层
真的辛苦樓主了,不過我沒打算下

LAIKAHEI 发表于 2010-8-13 06:28:47 | 显示全部楼层
辛苦你~~不過800MB咁大.....另外發個校正音頻可以嗎....

kevinchan 发表于 2010-8-13 08:07:30 | 显示全部楼层
估唔到有人合,应该都係呢个片源啩? 捕获.PNG
. o3 b. {3 i/ Z* [% b
% U& m* b1 }/ j/ |我都係自己合算了,反正我有港版DVD提取出嚟嘅音频源,废事浪费啦!: q0 w$ m& y3 |1 h
( U, A8 j' u4 L6 I0 h/ ^
PS:本来想下载嗰个DTS音轨嘅片源,不过觉得有啲大,所以都係算了

kevinchan 发表于 2010-8-13 08:10:36 | 显示全部楼层
楼主要不要我帮你放片源嘅MU链接出嚟?咁你就唔使上传片源咁辛苦啦

2497341O1 发表于 2010-8-13 09:06:06 | 显示全部楼层
斋放音频就唔使咁辛苦啦~~

基拉杰特 发表于 2010-8-13 10:06:24 | 显示全部楼层
这部好看吗?有空看看,觉得你让雀仔帮你放片源然后你只是放调整音频会轻松很多!那么快就开学啊,还好我还有排玩!

漫步雲端 发表于 2010-8-13 11:02:46 | 显示全部楼层
被C兄抢先合了= =,雀仔打算合的呢= =
, s- ^- i, U$ k; T7 j. b1 X& O9 Vmaplep 发表于 2010-8-13 06:11

/ P+ J# q6 M1 `8 Q1 U/ p# n
, Q# W: [' o1 C& Z8 ~% `3 d, l) O& Y7 @
哈哈 雀仔太慢了

timaousi 发表于 2010-8-13 11:56:58 | 显示全部楼层
入黎支持!要音頻就OK拉!