[动漫漫画] 【MU自傳】聖鬥士星矢

小c 发布于2010-8-2 00:32 6518 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
netasa 发表于 2010-8-2 04:24:40 | 显示全部楼层
回复  netasa
0 K6 _( t; k; _# J& i
5 e: e6 q6 J& ?
2 ], \3 M# e/ W: s; \    甘夜都仲五训既!& v5 X, x/ s2 N3 \) i1 {/ f
小c 发表于 2010-8-2 04:13

/ }8 P% ?# E% G- D
7 W% g5 O" p! c有D事烦紧,一路都无得好训!
2 K# S/ \8 Z$ q: {其实我啱起身就真

eegbook 发表于 2010-8-2 06:13:16 | 显示全部楼层
香港的中文版9 A+ M+ u* E& }
一直系我嘅至爱。

kevinchan 发表于 2010-8-2 08:01:36 | 显示全部楼层
漫画纯支持算了

timaousi 发表于 2010-8-2 08:59:06 | 显示全部楼层
回复  timaousi
' x5 j& X( f' d& L3 P3 Z; \/ ~
2 h) r* g% N$ n5 a0 f- \- X$ Z% ~& `% n; P
    如果资源长有既话,就五好急住下,处理好旧啊D,再搞新啊D,甘样会好D!因为时间 ...
6 z8 S$ w& u5 D7 j小c 发表于 2010-8-2 01:49

( G" [8 d" X3 T! x
. M& ?* P4 W; {! ~  L! T( ^$ ^! c! R5 O# H( {+ A: a
    恩!我優系先下D就黎過期嘅!長期通永久嘅到時再下!

rihk 发表于 2010-8-2 10:39:42 | 显示全部楼层
漫画来架?咪有睇漫画既习惯.

基拉杰特 发表于 2010-8-2 10:47:16 | 显示全部楼层
原来是漫画啊1

kiraljq 发表于 2010-8-2 10:54:35 | 显示全部楼层
哇,漫画版,收藏翻先

kevinchan 发表于 2010-8-2 12:43:35 | 显示全部楼层
哇,漫画版,收藏翻先! U) w9 U( J$ r% U3 ?) s4 b
kiraljq 发表于 2010-8-2 10:54
# h+ b5 I& S4 g  y' `

2 d3 }8 N$ [4 J( K( y8 n+ o" I8 i) l7 V8 h6 |% }7 P8 W4 Q4 ?
    哇,惊现刀疤啊 ............你个好妹妹水力好强啊吖

lovepx 发表于 2010-8-2 17:22:30 | 显示全部楼层
纯支持~冇爱!!

ninihaoha 发表于 2010-8-2 18:40:37 | 显示全部楼层
同一招对我系无用嘅。。。

lovepx 发表于 2010-8-2 20:05:32 | 显示全部楼层
哇,漫画版,收藏翻先3 _/ A; n8 J- ^# _2 s% y5 q
kiraljq 发表于 2010-8-2 10:54
8 V- m3 v! o  f& u# ?% X4 Y
/ q: y6 ~6 }8 {/ g
- y' T; Y7 T( o; S
    我都同刀疤兄打声招呼先

小c 发表于 2010-8-2 20:49:25 | 显示全部楼层
回复 23# lovepx . K. f+ P5 h$ D% h% F) ]% m; J

$ k4 p4 F% L9 j8 D" f- e
/ P1 ?$ R- [$ l* U+ [3 v    噶头话无啊,呢头又话要收藏!!