[动漫漫画] 【MU自傳】聖鬥士星矢

小c 发布于2010-8-2 00:32 6513 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
名      稱:聖鬥士星矢
2 B( L5 K. X# H6 [5 |9 U$ V0 R集      數:28冊8 k/ ^7 [3 ]" p, C* P& t9 V  U! X
大      小:  364M
4 M7 @! r2 a2 B* E空      間:MU
. N( I. |0 R4 B' x1 L見到自己有呢套漫畫,原來未系度分享過,加上自己又五想距斷檔,甘所以發出啦!由於我系好耐之前就上傳左,電腦度都五圖片啦,甘所以我五截圖啦!
8 h( y7 e1 F/ C8 m9 o呢套系香港的中文版,我覺得系網上最清晰的版本,特此分享! a1 ?/ p) r0 f5 I  V6 V
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(60)人评论

小c 发表于 2010-8-2 00:33:37 | 显示全部楼层
沙發,自己坐翻!

maplep 发表于 2010-8-2 00:37:23 | 显示全部楼层
= =漫画。。。

小c 发表于 2010-8-2 00:47:55 | 显示全部楼层
回复 3# maplep
+ s7 H7 j& d7 n/ v+ S$ V7 I6 z, }7 _8 m1 L
- X2 t& N3 k( g, \4 }2 Z
    對。。。 2 |( G/ R0 E+ ^0 `" `( O. z
解答下你破記錄啊張貼副圖D數據啊呢,我睇五明啊!

cuterinoa 发表于 2010-8-2 00:55:13 | 显示全部楼层
我好少睇漫画..... 不过都支持下啦....

小c 发表于 2010-8-2 00:58:41 | 显示全部楼层
回复 5# cuterinoa
1 ?/ _, y8 x$ M: _
( B* @, Z& ~# @, V# D, @3 W
# g( m5 _4 H4 A6 V0 U2 g" r    多謝曬!!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:04:25 | 显示全部楼层
我都黎支持下!聖鬥士我沒點睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:08:26 | 显示全部楼层
回复 7# timaousi
; K5 x. {$ }. h" x+ }
0 {2 @$ b6 z; v" t5 G' i% ]* m/ M9 T) [: ?7 l% F) v1 E, [
    得閑無事米下黎睇下!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:11:11 | 显示全部楼层
回复  timaousi 9 E9 o+ E' ?+ a# B( ^
! y6 K% x6 W8 w/ G. r
7 {: W, K8 U. I& r/ q
    得閑無事米下黎睇下!
/ B" K' u' i1 i* Q  H4 X7 U3 c小c 发表于 2010-8-2 01:08

* M2 w8 s- c& z% J$ R8 I: U1 {3 v+ w- ?
恩!到時下黎睇睇啦!家陣手頭有唔少也下左都未睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:49:10 | 显示全部楼层
回复 9# timaousi 8 z9 s) ]2 B2 Q/ K5 m$ E: B: q
# i/ ?, ~4 x! z3 T, d* I- j
4 b1 @# y  I+ F; {" x3 ?$ T7 K+ Z4 B2 v
    如果资源长有既话,就五好急住下,处理好旧啊D,再搞新啊D,甘样会好D!因为时间永远都五够用(我觉得)!!!

netasa 发表于 2010-8-2 04:06:35 | 显示全部楼层
港版大图?咁要及及了。话晒歌集同埋动画都齐了,就差漫画了。

小c 发表于 2010-8-2 04:13:23 | 显示全部楼层
回复 11# netasa
) e  e# i6 h5 _
( Q5 d/ @2 ~4 ~4 {5 o& n# J$ [. F
    甘夜都仲五训既!