[动漫讨论] 發現新四驅兄弟片源,已合劇場版

ConvoyChan 发布于2010-7-28 13:39 6352 次浏览 71 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jamjamjam 发表于 2010-7-29 20:07:00 | 显示全部楼层
楼主!那现在可以发出下载地址吗?吸引人但有无得下载

ConvoyChan 发表于 2010-7-29 22:15:39 | 显示全部楼层
放5出啊 50m一个压缩包都经常出错 搞到我冇晒脾气

ngyan1600 发表于 2010-7-29 23:38:53 | 显示全部楼层
感覺當初個版本根本5系dvd添啊  我覺得系國內某引進商既vcd版本而已,因爲 臺灣版肯定5删節得 就算 ...
$ `2 G5 |; j" ^; D3 K. F) i157972678 发表于 2010-7-28 21:40

* I4 Z8 q# A/ L5 i3 \, \4 ~6 u/ K
/ w+ O# B2 P/ @- y2 N% d; Y
- N7 J# [; ]1 P3 g& L8 f    無vcd咁起咁多格,而vcd比呢個更蒙....

kevinchan 发表于 2010-7-30 00:13:11 | 显示全部楼层
放5出啊 50m一个压缩包都经常出错 搞到我冇晒脾气) r6 ?0 Y$ ?. Y( Q
157972678 发表于 2010-7-29 22:15
# r' S: O* n) R8 D, P6 v6 @! N
& W; r9 a8 _( o$ V
: ~  @! H2 M6 f! w0 N
    放唔到咪先放音频囖,话唔定有人有片源

ConvoyChan 发表于 2010-7-30 00:26:42 | 显示全部楼层
放唔到咪先放音频囖,话唔定有人有片源
) z+ P, F  \1 t/ }) ykevinchan 发表于 2010-7-30 00:13
+ |( d) K2 v! f5 Y, A: d
8 b5 g6 A* H" W/ g  D

- e2 f' F3 b1 {! i    音频都放5上啊 成170几m啊 今日我斋传绝对无敌13话个音频得20几M传左10几次先成功 115又系 mu又系 都5知做乜

Batcat 发表于 2010-7-30 00:38:09 | 显示全部楼层
其实近日系绯月有齐1.2.3.套同剧场版系度。我无下到唔知同楼主个个系未一样

ConvoyChan 发表于 2010-7-30 00:56:05 | 显示全部楼层
其实近日系绯月有齐1.2.3.套同剧场版系度。我无下到唔知同楼主个个系未一样! P) |9 l. N' i: A. i- e3 j" ]5 p
kruouo 发表于 2010-7-30 00:38

5 y) J. r/ W" V: l0 |. ^& r8 `
( g' y7 d' {$ ?2 ^& F3 h$ Q+ q
   系一样的57.63g 156个文件

Batcat 发表于 2010-7-30 01:55:17 | 显示全部楼层
回复 55# 157972678 6 e- |' X0 K# I, S9 F
) U  f0 `2 j8 M, l0 l) Z+ w3 D
' F1 a* u3 Z% K; F* y
   甘系未重压版,定系重制版!!

kevinchan 发表于 2010-7-30 04:02:48 | 显示全部楼层
音频都放5上啊 成170几m啊 今日我斋传绝对无敌13话个音频得20几M传左10几次先成功 115又系 mu又系 ..." v5 U0 e" D) h* ^' r5 z
157972678 发表于 2010-7-30 00:26
5 I; t6 R4 N% O
% ^1 ]9 B5 h  F4 f0 X  x

) q9 b9 k! Y% q" p. H( {; {    真係杯具囖,咁可能係你网络问题?路由器?

eegbook 发表于 2010-7-30 05:31:20 | 显示全部楼层
矇查查都有?哇楼主好利害。

ConvoyChan 发表于 2010-7-30 14:17:02 | 显示全部楼层
回复  157972678
) n6 D2 T- B4 f# ^# Z: V
1 W' B, q# C5 e7 {9 d  r) j% [  G9 t& d
   甘系未重压版,定系重制版!!% I  ?, b( J8 A1 J
kruouo 发表于 2010-7-30 01:55
  K3 t  f" ]2 r
  v% Q/ L6 u5 h- ^) o) \- b

( N3 q) l( E1 B1 j    肯定系重制 用最新发行个dvd重制既 好明显既特征系有反光晕效果 日版台版都有不过日版反到好温和 几乎冇影响 而台版异常不负责任。。。。

ConvoyChan 发表于 2010-7-30 14:18:28 | 显示全部楼层
真係杯具囖,咁可能係你网络问题?路由器?
+ X* a  L& d0 Wkevinchan 发表于 2010-7-30 04:02
' Y& R9 h: i# D; d$ S+ O+ |$ v, J. g

/ q4 O- J2 c) s3 j2 ~0 g( T
# u& {  h4 g0 Z8 f    电信6m adsl来的。。。。。。。路由器新換左个tplink既 adsl2+ 11n无线一体机 一直异常稳定的 今日剩翻最后一个50m既包 不过點傳都失败5知點解