[动漫讨论] 發現新四驅兄弟片源,已合劇場版

ConvoyChan 发布于2010-7-28 13:39 6353 次浏览 71 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-7-28 20:52:30 | 显示全部楼层
话甘快,绯月已经有人扔出来了!!5 y* G' A2 n/ H; ?+ O& u! G
freedom246 发表于 2010-7-28 20:14

5 \5 D+ x: K2 m
+ F6 w' v: {$ e6 r  r
# p' F* c  [' ?& o   其實我下好成個星期了 今日狂落雨 學5到摩托先有心情搞

KO999 发表于 2010-7-28 20:54:12 | 显示全部楼层

ConvoyChan 发表于 2010-7-28 20:58:32 | 显示全部楼层
傳送門:; H+ O: [  v3 b% P0 p4 I
KO999 发表于 2010-7-28 20:54

/ w/ r  e; M$ O' o
$ T4 b- U! ?/ \1小時之前下完了 雖然無用 不過照樣多謝你既熱心哈

florence5829 发表于 2010-7-28 21:05:35 | 显示全部楼层
四驱兄弟
/ a, b$ @5 p( w  Fi want to collect them in HQ 3 a+ h2 d" O' Q0 |+ o7 z
canl you upload this to MKV?
$ a0 F* c- X& a5 o, qthis is the only boylish cartton i like to watch haha

hikari 发表于 2010-7-28 21:28:10 | 显示全部楼层
支持一下,感谢分享

ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:33:48 | 显示全部楼层
我無花園ac...下唔到

ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:35:37 | 显示全部楼层
靈風個ftp。。。。。。我合好左個新劇場版了 你之前做個5岩使 要重新合過。。。。。。今晚打算放5 ...
7 o& o) U* V$ w& l$ i157972678 发表于 2010-7-28 20:51

6 k) Y1 Y' U+ M, O7 {- C. k1 E/ k8 @! U0 ~* `
# s& v& [- N6 C% N+ k
    重合係正確的,因為我個版既片源有刪畫面,片速都有問題,合到我死死下

ConvoyChan 发表于 2010-7-28 21:40:51 | 显示全部楼层
重合係正確的,因為我個版既片源有刪畫面,片速都有問題,合到我死死下/ i0 L1 K' D6 ]5 ^" ^8 J8 |
ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:35
* o) k1 ~/ [7 w' c" U5 J
. ^5 X3 E: S+ R7 M0 k
# I4 Z$ \: C' E. X1 S; E% E
   感覺當初個版本根本5系dvd添啊  我覺得系國內某引進商既vcd版本而已,因爲 臺灣版肯定5删節得 就算連香港5敢播既怪談內容都引進日版删節更加天荒夜談 而且根據那奇差既畫質 從vcd抓出來先會系甘樣。。。。。。

huang 发表于 2010-7-28 22:58:53 | 显示全部楼层
绯月有人扔出来了,去下啦

joexm 发表于 2010-7-28 23:29:37 | 显示全部楼层
支持支持.....

rihk 发表于 2010-7-29 01:46:29 | 显示全部楼层
剧场版???好唔好睇架?

res151 发表于 2010-7-29 19:11:14 | 显示全部楼层
放咗肯定第一时间收……呢部嘢可是绝对的童真片啊……