[其它更多] 原來电脑也是有性别的

timaousi 发布于2010-7-24 19:49 8013 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-7-24 21:58:23 | 显示全部楼层
你死紧~灌水
( [3 I. s! k4 ]9 Q- @    学习了~
% H5 D3 H& K8 Z4 Z& v! hlovepx 发表于 2010-7-24 21:57
/ m7 e  D: M+ i6 O6 I; t

, I. e" [' p+ X/ P5 O( {: D7 s6 F5 }: ?$ M
    如果我比人咬!幫手求情啊!

lovepx 发表于 2010-7-24 21:58:25 | 显示全部楼层
人如其名啩,中意干净,中意饮醉(可能扮醉,借醉行凶) ,葛成美里"赵"真治咁
; K' Y! X6 d4 y: B- E8 B8 B! D5 ]chrisrex 发表于 2010-7-24 21:56
- H2 Z0 X& `+ ^( ]5 w5 i9 R" P6 ^

* n$ ?2 W9 W. R  U' a
- @% Q8 I5 C7 ]8 l7 V' D1 k    5明~点人如其名法??

lovepx 发表于 2010-7-24 21:59:47 | 显示全部楼层
如果我比人咬!幫手求情啊!
& w7 ~5 q' Z8 U, L" d9 p% t+ c" itimaousi 发表于 2010-7-24 21:58

/ \, z' c2 x* [6 ~# G
+ C  V) d8 H& ]6 p2 ~" d. ?* g! C0 W; K8 J# `8 i+ f4 d7 l
    好难讲啊~今日你开咁多贴挣埋挣埋5少钱

timaousi 发表于 2010-7-24 22:01:22 | 显示全部楼层
好难讲啊~今日你开咁多贴挣埋挣埋5少钱, i# p0 P* B4 _$ X) S- @: k
lovepx 发表于 2010-7-24 21:59
7 z3 U/ l4 O: \: c, }

, f, f# {( L* t4 S  Y& E6 o- h7 B( D$ ^! J+ p6 t
    我啱啱已經比人咬左拉!距話我張粵語OP精選貼發錯版區!

timaousi 发表于 2010-7-24 22:03:14 | 显示全部楼层
好难讲啊~今日你开咁多贴挣埋挣埋5少钱' B0 _$ S2 i4 M4 t. ?
lovepx 发表于 2010-7-24 21:59

5 H$ E% J8 ~+ J4 i1 N3 x  B7 [8 M- H. x& y

9 q3 `+ H! ^/ U, ~2 z    原來沒比人咬!只系幫我移左貼姐!好彩!真系好人啊!lych版!

lovepx 发表于 2010-7-24 22:03:48 | 显示全部楼层
我啱啱已經比人咬左拉!距話我張粵語OP精選貼發錯版區!
# Q9 U$ A3 H) [7 s; d* h" u5 D/ Ztimaousi 发表于 2010-7-24 22:01

4 Q2 |+ G5 P" I) m1 W& s3 _% `8 {- J
( M" _' d  ~# _( A0 {; g  I8 f4 ^" |/ f8 b" F& ?! X6 p
    见5到佢扣你分~之前我发错区都比牛牛咬过0 u5 U$ H7 D6 o
   话5定牛牛至係最"狼死"

lovepx 发表于 2010-7-24 22:04:47 | 显示全部楼层
原來沒比人咬!只系幫我移左貼姐!好彩!真系好人啊!lych版!
, f1 D0 o! _2 F( I+ ytimaousi 发表于 2010-7-24 22:03

9 @7 J: s4 W4 ?, [; G- [1 ]$ F, Q% e1 q
& p. c7 P, x8 K. ]+ d
    之前佢咬过我 佢话我水好快挣翻

timaousi 发表于 2010-7-24 22:05:23 | 显示全部楼层
之前佢咬过我 佢话我水好快挣翻
% w/ {$ z3 z8 U7 m! _) g* blovepx 发表于 2010-7-24 22:04
/ v. E0 ?8 H4 T8 Y5 G8 c

+ o. R) p) m: n, t% n- k3 y0 c* R+ I8 A2 m3 [/ f
    甘證明距睇好你!

lovepx 发表于 2010-7-24 22:06:20 | 显示全部楼层
甘證明距睇好你!
' B; I+ G/ v- d3 E$ ftimaousi 发表于 2010-7-24 22:05
2 r# z) F3 x6 ]+ ^2 u

3 |; P5 m5 e# t% N* G/ n
7 ]$ E3 b. e& e& q$ Q" C: ^    快啲水走张贴~俾佢见到就杯具啦

chrisrex 发表于 2010-7-24 22:06:28 | 显示全部楼层
有乜!甘距叫邊個系二姐啊!" V$ o" o4 x7 Z9 f
timaousi 发表于 2010-7-24 09:53 PM
! m4 U/ a$ c- U' f9 l, A
1 B% }, S1 o# n- t6 }7 m' t0 K

& h# q; J' Q* k, m+ ^9 i    就系喺 08 - 以貓耳模式下地獄 3:55秒开始,玛莉亚问佢中意咩类型嘅女仔,佢自己就话中意二姐(其实就系玛莉亚) ~

timaousi 发表于 2010-7-24 22:10:07 | 显示全部楼层
就系喺 08 - 以貓耳模式下地獄 3:55秒开始,玛莉亚问佢中意咩类型嘅女仔,佢自己就话中意二姐(其实 ...
% O- C7 N% W$ ^chrisrex 发表于 2010-7-24 22:06

; s3 _* P: K6 {" Q0 N7 d9 l! E! B) A. C9 m# M
! V, ]6 B7 M2 O, Y# p& x' M
    我啱啱睇完!我已經確認距系講禦姐唔系二姐!

chrisrex 发表于 2010-7-24 22:10:39 | 显示全部楼层
* W1 r$ T$ t  f
5明~点人如其名法??
  o! P# O. w( @9 M0 z; I* Rlovepx 发表于 2010-7-24 09:58 PM

# o) t% g2 q" z7 y! v8 ?; {5 `2 G7 `+ z) l5 \( `6 N

; c) j3 @0 X* a+ M" q    咪就系中意"冲凉" 中意饮"啤酒" 同埋"食嫩草"囉,我嗰帖应该都解释得好详细咖啦