[其它更多] 原來电脑也是有性别的

timaousi 发布于2010-7-24 19:49 7993 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-7-24 20:40:11 | 显示全部楼层
我电脑系男声嘎
( d" `$ [0 l2 E; n3 Fcuterinoa 发表于 2010-7-24 20:39
2 ]' n( [. H- C/ T2 L7 u

+ X( _/ r4 c5 |' l- }
7 U! M$ Y  `2 `2 j    = =系我的声?呵呵

chrisrex 发表于 2010-7-24 20:56:38 | 显示全部楼层
我嗰个系萝莉声~

timaousi 发表于 2010-7-24 21:00:09 | 显示全部楼层
我嗰个系萝莉声~, L' r  F8 a/ u5 _8 Q" b
chrisrex 发表于 2010-7-24 20:56
1 d( p7 ?( T, h2 u: d2 z; s( T
2 N# E4 w. k2 t1 F4 M( c3 ^% a' M
9 e2 A* e7 ?) \1 ?& W% X7 p8 G/ X
    納尼!甘距傲唔傲嬌噶!

漫步雲端 发表于 2010-7-24 21:09:38 | 显示全部楼层
我想知到底係咩嘢原理?

lovepx 发表于 2010-7-24 21:13:36 | 显示全部楼层
我嗰个系萝莉声~
" L3 O1 O" l" l8 O6 C0 W9 N% _' jchrisrex 发表于 2010-7-24 20:56

/ _9 u( J  B6 X1 ?/ ?! F% c; U- G5 s% x

7 O. k; K- T; W    我嘅好似老婆婆声 试过改成其他一样掂

cuterinoa 发表于 2010-7-24 21:21:25 | 显示全部楼层
我嘅好似老婆婆声 试过改成其他一样掂. i' {9 I3 O% C! N# c
lovepx 发表于 24-7-2010 21:13

' n! Z: f1 J8 H, r% D; i- v) L! ~. g; a
老婆婆声,你啊嬷返佐来

lovepx 发表于 2010-7-24 21:22:23 | 显示全部楼层
老婆婆声,你啊嬷返佐来
& _$ g  X; x, R5 Bcuterinoa 发表于 2010-7-24 21:21
/ e# q  o/ U/ \3 x8 z( B# F" ]3 S
: Y4 i: S; J& Q/ z4 w. y) g

0 V9 s1 L! U; x+ G& \  n    总之一啲都5动听

cuterinoa 发表于 2010-7-24 21:24:06 | 显示全部楼层
总之一啲都5动听1 ~3 @* Y6 @2 i0 \8 b
lovepx 发表于 24-7-2010 21:22

$ t+ V  d5 m, J: j: t+ p9 Z# ~" N& n7 |; |) _" j: Q* a
唔系幽灵声就好啦

chrisrex 发表于 2010-7-24 21:25:22 | 显示全部楼层
納尼!甘距傲唔傲嬌噶!
! b) Q' |. P2 u: Z  Q, v* dtimaousi 发表于 2010-7-24 09:00 PM

1 `' M4 y4 b1 H; G7 R
7 b. Z2 b2 s! m9 o) }" |6 [9 @) z! w+ D0 h
    傲骄咁咪好似三千院凪咁,就算我系绫崎飒,我都顶佢唔顺 ......都系中意二姐多啲~

cuterinoa 发表于 2010-7-24 21:26:00 | 显示全部楼层
= =系我的声?呵呵
% N" O6 R2 O4 M7 h' e! Hmaplep 发表于 24-7-2010 20:40
( ]) M1 ?, m% w0 {

/ s& R" y; H' X) \. F" f7 U我电脑几时有你把声音嘎...
5 ?- e& U% L7 \/ L* w* n
3 h* t) y: S6 g  C我个电脑声好似外国佬的声音...
  t8 _; T) ^" {1 J$ A. r& ~) ^1 ^- n+ a* t; Y6 K: ~
M版你系外国佬咩

maplep 发表于 2010-7-24 21:30:31 | 显示全部楼层
我电脑几时有你把声音嘎...
- ]" Z, i: R- G0 g1 W( w2 r
" {' B% C; V! I9 S" T我个电脑声好似外国佬的声音...7 q! B; d. L0 A: [

/ D3 `9 M+ W! [* J) s; T6 H( `M版你系外国佬咩0 H9 o) b) N; o  f/ s
cuterinoa 发表于 2010-7-24 21:26
- K  C8 {3 o" Y4 n4 P
+ e1 y3 V( O' C4 u4 `$ N
= =是又怎样不是又怎样,也不就是男人一个

jinguang 发表于 2010-7-24 21:30:55 | 显示全部楼层
我用WIN7,美国女声……