[其它更多] 原來电脑也是有性别的

timaousi 发布于2010-7-24 19:49 7992 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-7-24 21:31:00 | 显示全部楼层
傲骄咁咪好似三千院凪咁,就算我系绫崎飒,我都顶佢唔顺 ......都系中意二姐多啲~. Z0 e8 N' e5 n- W
chrisrex 发表于 2010-7-24 21:25

9 v3 v8 q" i9 s+ k0 b" {! o! }8 J" f8 ^. i1 x
* }) q' i! r! c
    二姐系乜嘢黎噶?我唔系中意三千院只系我中意傲嬌呢仲屬性!如果你問我中意邊個傲嬌動漫角色!我就話你聽我中意古手川唯!

timaousi 发表于 2010-7-24 21:32:50 | 显示全部楼层
总之一啲都5动听
) T- D" x! h9 `. }. mlovepx 发表于 2010-7-24 21:22
4 b$ G5 U, ]4 d% E

5 c0 y3 u; R8 @1 ]
+ L4 {1 t. Z$ a- J3 R2 u' w      我都唔系好你好多!我電腦把聲系一把怪蜀黍嘅聲!

chrisrex 发表于 2010-7-24 21:34:53 | 显示全部楼层
二姐系乜嘢黎噶?我唔系中意三千院只系我中意傲嬌呢仲屬性!如果你問我中意邊個傲嬌動漫角色!我 ...
6 D. i$ x) J7 Y' p/ t0 }8 h  h, Itimaousi 发表于 2010-7-24 09:31 PM

) s2 V; p/ w5 ~- ]2 A" `- x6 B; ~' K8 ?0 h) M4 Z

$ q) D) X7 s5 V* D' s    就系洗澡 啤酒 食嫩草呢~

lovepx 发表于 2010-7-24 21:35:19 | 显示全部楼层
我都唔系好你好多!我電腦把聲系一把怪蜀黍嘅聲!* h- W+ E3 Q+ h2 C6 C
timaousi 发表于 2010-7-24 21:32

( {% j% L9 U$ F6 d3 x. r. w' U  N+ T$ u5 `# h
$ R0 ^- T5 \9 l. l5 H$ t
    我嘅係女声~~5好同你相提并论

cuterinoa 发表于 2010-7-24 21:36:03 | 显示全部楼层
= =是又怎样不是又怎样,也不就是男人一个
( O7 Q: @1 l/ Kmaplep 发表于 24-7-2010 21:30
" {9 w4 Y& ?1 D5 k: x% k' @1 f
. [. f6 F( k" y* E1 f
系外国佬我仲可以考虑你做我男朋友% U; _$ q7 J0 r
原因: 外国佬有好多钱钱
9 c2 _6 R! B$ M& C1 m. I
+ L* ^- K' K- h) I我自己都好想笑

maplep 发表于 2010-7-24 21:39:28 | 显示全部楼层
系外国佬我仲可以考虑你做我男朋友
0 W: \( Y* i; f9 U' L9 Y, A原因: 外国佬有好多钱钱  
: o# u( W" F, k+ _% H, x& l" n' M0 R0 @# ?/ U1 H
我自己都好想笑
( s$ G: U" U6 ?6 L4 n6 s8 s7 o% L4 P/ Ocuterinoa 发表于 2010-7-24 21:36
$ P& X$ L( u  B' X; e

% N2 j$ N; [1 g: J! R2 L% p8 x9 [! X; m. x& S4 _+ ~* j" R! _
    哇。。想嫁给外国佬啊

timaousi 发表于 2010-7-24 21:42:39 | 显示全部楼层
就系洗澡 啤酒 食嫩草呢~
( ~, h" O% Z: Y  ~. zchrisrex 发表于 2010-7-24 21:34

3 @& l& n$ c/ _6 d+ f, a1 y/ a3 D6 ]+ N* E9 a6 t- E
1 K8 a" i5 B$ ?; W9 y2 F
    果D叫禦姐!唔系叫二姐!

timaousi 发表于 2010-7-24 21:44:23 | 显示全部楼层
我嘅係女声~~5好同你相提并论/ s4 d) w3 f  D0 _
lovepx 发表于 2010-7-24 21:35
6 ?1 `( q9 l7 L* `# b
3 @% p0 F% m2 m1 Q+ L2 _5 t
! q# E" s. j# D
!我把怪蜀黍聲其實都幾萌!

lovepx 发表于 2010-7-24 21:45:53 | 显示全部楼层
!我把怪蜀黍聲其實都幾萌!
+ {- q& W, t, P; M9 q! Q6 Vtimaousi 发表于 2010-7-24 21:44

3 }7 s5 k. h. d' I/ L' g
$ E/ a  r6 o+ N9 I2 l: B9 `6 R2 d3 l# p) b7 M! {
    5通全部声音都5同

timaousi 发表于 2010-7-24 21:47:13 | 显示全部楼层
5通全部声音都5同
6 |' n7 G4 \& Alovepx 发表于 2010-7-24 21:45
& p9 E! o$ G2 K0 q" F
- T1 C- m. P" B* t) b" Z8 ]$ O

' H' {0 u. i; F$ l    上網睇好似話XP嘅通常都系男聲!WINDOW 7嘅通常系女聲!

chrisrex 发表于 2010-7-24 21:47:28 | 显示全部楼层
哇。。想嫁给外国佬啊  k8 k+ r" q5 I) R) m
maplep 发表于 2010-7-24 09:39 PM

7 r; v5 {' o, X$ x$ N5 x1 T. t/ ]3 u! |& V6 x7 M

{6 Y+ }4 [- D* p+ r# d9 f    咁你就冇机啦~~

chrisrex 发表于 2010-7-24 21:50:00 | 显示全部楼层
果D叫禦姐!唔系叫二姐!
+ p. y* T8 t& g0 j* Stimaousi 发表于 2010-7-24 09:42 PM
) L5 M* H+ Y0 V" x4 e3 [7 @, ~

/ x8 E2 ~+ H) O  F$ b& q; [% ^% O1 q5 i& G- y/ R
        可能啦,不过绫崎系咁叫个啵~~