[其它更多] 原來电脑也是有性别的

timaousi 发布于2010-7-24 19:49 7994 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-24 21:50:12 | 显示全部楼层
就系洗澡 啤酒 食嫩草呢~
/ l. e# S4 F5 T# _chrisrex 发表于 2010-7-24 21:34

9 _' q5 Y/ W6 _5 \$ \+ C% G' v$ d* S/ Q

6 [9 i1 p& Y7 t2 L+ Z- ?    学习了~其实即系点??

lovepx 发表于 2010-7-24 21:50:47 | 显示全部楼层
系外国佬我仲可以考虑你做我男朋友
# J, j' g# Y- O8 G原因: 外国佬有好多钱钱  
1 Z+ E6 i2 e, ?" A& e3 C! ^3 {6 u& l9 }
7 k8 \3 p3 c) G5 j我自己都好想笑
" u0 c+ |* J4 x5 Z8 I# ]3 tcuterinoa 发表于 2010-7-24 21:36

. w$ _. N! I3 ?
7 }4 f( l8 B; |0 g7 o" \/ J
. V7 N: H5 ~  K, O& M    冇钱嘅外国佬你爱5爱咧??

lovepx 发表于 2010-7-24 21:51:58 | 显示全部楼层
可能啦,不过绫崎系咁叫个啵~~
. g3 U, ~! L/ m% s1 c3 Bchrisrex 发表于 2010-7-24 21:50
0 `0 a% {  u; O8 d/ W# i

A  ?% C: f/ o
& `& o. b0 v& B% G/ s3 e! l    有咩?!最近我补哩部嘢都冇发觉

timaousi 发表于 2010-7-24 21:52:01 | 显示全部楼层
学习了~其实即系点??1 F8 [2 J" l$ d1 {) s1 i
lovepx 发表于 2010-7-24 21:50

# G& ?3 g& J) s- q
  m( v7 c$ o" t% w# B9 x2 A0 j. o, Y4 Y- J2 _
    距系想講禦姐啊!

lovepx 发表于 2010-7-24 21:53:02 | 显示全部楼层
距系想講禦姐啊!
% I1 B1 w- J( q* J4 Btimaousi 发表于 2010-7-24 21:52

0 @- v+ ?: L/ c
8 `0 P3 g8 D3 T) _& o) a+ U# V
. m- v, B1 p8 @) L    御姐即系点??夏娜入面饮酒果个大姐??

timaousi 发表于 2010-7-24 21:53:11 | 显示全部楼层
可能啦,不过绫崎系咁叫个啵~~* S7 O* h% k5 r+ ^
chrisrex 发表于 2010-7-24 21:50
2 g( P- o/ k6 {( r$ ^

. P) j& I# t  O( k, d* k4 I' `8 ^$ F' q! Y+ V0 B$ h% q: D+ ^
    有乜!甘距叫邊個系二姐啊!

timaousi 发表于 2010-7-24 21:55:14 | 显示全部楼层
御姐即系点??夏娜入面饮酒果个大姐??& b& S7 j; x* L7 H
lovepx 发表于 2010-7-24 21:53
  ]% g' y+ U% Z

, k# _! ?! O. b: |7 y' i
1 b% C' v: @5 F5 i2 ?    日文写做“御姉”(おねえ),本意是对姐姐的敬称,这里引申为成熟的强势女性。一般泛指比自己年龄稍大,性感成熟的女性。御姐是以御姐美德为处世观念,以御姐礼仪为行为规范的女性形象。御姐精神是御姐宣言、御姐美德和御姐礼仪所涵盖的意义的总和。0 ]+ r: _% f& F, e  w" E' ]5 m& {
! ]# L7 q* Q- A+ W8 r6 @
百度百科傳送門:http://baike.baidu.com/view/2864.htm?fr=ala0_1_1

timaousi 发表于 2010-7-24 21:55:59 | 显示全部楼层
御姐即系点??夏娜入面饮酒果个大姐??
8 ~& L9 F$ s& i- V5 W8 S# blovepx 发表于 2010-7-24 21:53

+ ]/ f/ Y# q1 ^0 O2 u1 [% |' x- q6 j6 T- L
' w' Z# U1 l$ u& f
      日文写做“御姉”(おねえ),本意是对姐姐的敬称,这里引申为成熟的强势女性。一般泛指比自己年龄稍大,性感成熟的女性。御姐是以御姐美德为处世观念,以御姐礼仪为行为规范的女性形象。御姐精神是御姐宣言、御姐美德和御姐礼仪所涵盖的意义的总和。. J# L$ N. }+ c( R* l

+ a2 ~  ~  W9 D5 h* g7 p百度百科傳送門:http://baike.baidu.com/view/2864.htm?fr=ala0_1_1

chrisrex 发表于 2010-7-24 21:56:33 | 显示全部楼层
学习了~其实即系点??0 ^0 x# L: c4 h
lovepx 发表于 2010-7-24 09:50 PM
+ Y$ E! t* O6 b$ X, |" e

' G# ?5 ~# l% x2 k
( a  L9 V! f4 w    人如其名啩,中意干净,中意饮醉(可能扮醉,借醉行凶) ,葛成美里"赵"真治咁

timaousi 发表于 2010-7-24 21:57:07 | 显示全部楼层
唔好咬我啊!我頭先卡機所以先連發兩貼扎!唔好咬我!

lovepx 发表于 2010-7-24 21:57:09 | 显示全部楼层
日文写做“御姉”(おねえ),本意是对姐姐的敬称,这里引申为成熟的强势女性。一般泛指比自己 ...
9 \2 t! |$ g+ N6 Ytimaousi 发表于 2010-7-24 21:55
( Q' K/ B9 N& p9 l8 J5 `& E( s
5 y7 n$ V) \- s
7 s. u$ i* Y4 l& o# m  }  s
    你死紧~灌水
- F1 R4 {" \+ j    学习了~

moschino 发表于 2010-7-24 21:57:47 | 显示全部楼层
我嘅喺一个声音低沉的男人····