[每日闲聊] 日本女声优今昔照片对比

lovepx 发布于2010-7-19 14:25 8804 次浏览 130 位用户参与讨论     [复制分享主题]
zerosd 发表于 2010-7-27 00:19:35 | 显示全部楼层
我都搞唔清邊個打邊個!

eegbook 发表于 2010-7-27 03:20:36 | 显示全部楼层
现在D配音员要走偶像路线嘛,系咁啦咯。9 n$ f  S0 t/ }/ j! E0 t
不过,由衣酱真系几时都咁靓。

gsl 发表于 2010-7-27 10:51:59 | 显示全部楼层
有几个有啲印象。3 A* z+ D  Z. h1 Z: m% `; e
出咗名又用高级化妆品又整容,当然唔同啲。

florence5829 发表于 2010-7-27 21:30:42 | 显示全部楼层
女声优即係咩啊?
& a/ p# t! j* E% k我冇一個識喔

白鱼佬 发表于 2010-7-28 18:45:40 | 显示全部楼层
楼主神人...甘都稳到..

寻缎 发表于 2010-7-28 18:54:20 | 显示全部楼层
松本梨香咧; ^+ g  M1 w& [" T; }# @# w* @
157972678 发表于 2010-7-19 20:27

! ^9 C: c; z' y  ^, y我都好中意距啊
6 u1 s  f4 q! |7 {3 a$ Q5 `4 K3 {' f3 S9 t$ l# j- `/ E
我觉得女CV都好几睇,男噶好多都好抽象.....

kenhai74 发表于 2010-7-28 19:10:15 | 显示全部楼层
其实入边有几个人用喺用宜家嘅照片再同拒细个嘅相对比!禁样点得嘎!你细个果阵时嘅样肯定同长大后唔同样嘎喇!仲有我发现有2-3个人未出名个样好似比出咗名后嘅样仲要靓啵!!!佩服楼主搵到禁经典嘅声优照片!{:4_307:}

117480 发表于 2010-7-30 13:08:26 | 显示全部楼层
平野绫的也也太囧了..

qy00191 发表于 2010-7-30 13:27:38 | 显示全部楼层
奈奈酱变化不大耶

rihk 发表于 2010-7-31 10:15:15 | 显示全部楼层
声优唔知。XX就知一两个,嘿嘿。

eegbook 发表于 2010-7-31 10:31:35 | 显示全部楼层
声优唔知。XX就知一两个,嘿嘿。- V% [" ^$ P+ y- [% b/ ~/ A) a# `
rihk 发表于 2010-7-31 10:15
% q2 z3 Q2 Z7 O! H

, U/ H. I% o0 D& e
2 n' |6 ]. Y( }9 ^/ X    XX是AV的表示吗?嘻。4 d( _1 i$ i, R* d4 W( l- M
话说,现在不少AV女优都转行。

eegbook 发表于 2010-7-31 10:33:00 | 显示全部楼层
女声优即係咩啊?
) F; c& q' c  z7 m3 x5 C我冇一個識喔  G& C6 Y) X0 c0 z. C8 s: ~
florence5829 发表于 2010-7-27 21:30
5 U. I8 t2 m4 E8 G5 Y: h' }& I

3 v* K, }5 H2 J$ N7 c! e# ?& Q* F
! R% J# v8 D& H% T2 {, W  u4 v    即系日语配音员。8 n0 K( g6 h7 B7 n  w
现在好多日文名词都直译,所以系难明D架啦。