[每日闲聊] 日本女声优今昔照片对比

lovepx 发布于2010-7-19 14:25 8847 次浏览 130 位用户参与讨论     [复制分享主题]
penison 发表于 2011-2-25 17:04:07 | 显示全部楼层
梗系睇咗啦,还要系第一时间添。! w) W, q, B+ M1 Z( R* B3 q
eegbook 发表于 2011-2-25 16:56
2 Q3 P! g$ F4 b4 C& n
8 a8 T; |. K$ f( A

9 X1 c! _2 _- k1 L    乌贼娘呢。。。 ToLoveRu呢。。。学生会呢。。。 尸鬼都吾错。。。学园默示录啊。。。传勇传。。。圣诞之吻。。。 电磁炮。。。 大魔王。。。 迷糊餐馆。。。 迷途猫。。。 Angel Beats。。。 一大堆嘿嘿。。。: j5 O1 P1 V$ k8 K" N

$ Q9 d+ R. }* {2 V" A- s    话说。。。 种马传说旧年都已经出得七七八八啦。。。 都可以补下嘞。。。

eegbook 发表于 2011-2-25 17:15:18 | 显示全部楼层
乌贼娘呢。。。 ToLoveRu呢。。。学生会呢。。。 尸鬼都吾错。。。学园默示录啊。。。传勇传。。 ...
" F0 s( b& f0 lpenison 发表于 2011-2-25 17:04
, T& A6 s3 y5 w
: `& @9 ?6 z; X/ y# f5 a8 v
! u& q5 W. |$ ?2 j5 v& ]0 Z  r9 q+ V
    传说中的勇者传说。。。看过两集,没什么大爱呢。

penison 发表于 2011-2-25 17:19:12 | 显示全部楼层
传说中的勇者传说。。。看过两集,没什么大爱呢。3 G3 r) L3 k7 T
eegbook 发表于 2011-2-25 17:15
8 `/ C, W/ P, q5 [

$ y1 A7 g; W3 {: ~0 H+ n8 {% O. |9 G, r% g
    传勇传算系咁嘞。。。 毕竟主要内容係小说度。。。 动画先一小部份。。。 睇落的确吾多过瘾。。。 8 w4 E' Q0 v3 J/ a2 b
/ Y, W1 z  f0 r0 x6 `
    好似魔禁咁。。。 第二季开始先有DD睇头。。。

eegbook 发表于 2011-2-25 17:21:23 | 显示全部楼层
传勇传算系咁嘞。。。 毕竟主要内容係小说度。。。 动画先一小部份。。。 睇落的确吾多过瘾。。。 ...
% [$ k. P) ]* `penison 发表于 2011-2-25 17:19

+ g8 g8 G4 ]0 k; j$ W7 Q, v+ Q  y' b% E' W/ u% {

: L4 U& i6 J! e$ S3 T1 X    咁炮姐系咪魔禁嘅外传黎架?
2 B; k% ^8 d1 r5 l) [+ p# }9 H! ^) s: y7 J9 \2 z: K  y; Y
PS:不如去水楼倾吖。

penison 发表于 2011-2-25 17:24:37 | 显示全部楼层
今日出IS差D吾记得咗添。。。 开迅雷拖下先。。。

eegbook 发表于 2011-2-25 17:27:16 | 显示全部楼层
今日出IS差D吾记得咗添。。。 开迅雷拖下先。。。% r3 o! Y$ |2 E: c% z" y" Y% c0 F
penison 发表于 2011-2-25 17:24

% g' c3 A; ?) ]' u# r* }4 e. w
% k+ E" S' c- W/ |1 }- `6 Z8 L1 B4 r" H$ [; j5 I$ g, M7 b
    IS系。。。。咩片黎?新片,还系桂正和果个?# U2 G9 E8 T6 l, V$ ~
因为好耐无留意。。唉。。。我O U T 哂咯。

penison 发表于 2011-2-25 18:05:32 | 显示全部楼层
IS系。。。。咩片黎?新片,还系桂正和果个?0 f' h1 I( p! j1 o
因为好耐无留意。。唉。。。我O U T 哂咯。2 n& F' A  S! j
eegbook 发表于 2011-2-25 17:27

2 A' C' @1 z$ V! c. ]$ G+ Y. M0 H4 f
* M; m4 |7 W  y, [& o
    新片来嘅。。。 一月番。。。 又系一小说动画化。。。 全名 Infinite Stratos
) K7 ?( Y7 Q% B$ T# L0 ^7 J# A3 V' L0 Y$ [2 V  h% P
    话说冥王神话出咗两集新嘢噃。。。

murafuli 发表于 2011-2-26 17:20:47 | 显示全部楼层
功力无退步就得啦~

IC13 发表于 2011-2-26 17:51:06 | 显示全部楼层
纯属路过~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kktanyp 发表于 2011-2-26 21:43:09 | 显示全部楼层
十有八九都唔识

eegbook 发表于 2011-2-26 21:45:30 | 显示全部楼层
十有八九都唔识" f# V! Q7 X. L0 r; s
kktanyp 发表于 2011-2-26 21:43
. t* Y6 X1 C0 O& l
1 n$ L5 m& A0 @" r8 e. E; H2 `; M

1 n( T$ n: h; z6 |2 Z5 O1 u. k    咁即系同我差唔多。

sos 发表于 2011-5-2 22:07:02 | 显示全部楼层
她们都系奇迹