[迅雷快传] +115礼包][原创][Death Note][DVDrip_x264_1024x576][粤日西三语][37集完]

天才不二 发布于2010-7-18 12:16 18919 次浏览 297 位用户参与讨论     [复制分享主题]
a22747760 发表于 2010-7-18 17:24:50 | 显示全部楼层
- =dddddddddddddddd

lovepx 发表于 2010-7-18 17:25:09 | 显示全部楼层
我来打酱油;啦+ J7 L% G- k6 M
a22747760 发表于 2010-7-18 17:23

, Z% s+ u) h3 j! E
4 G" q( i( s& d
2 o9 J! K8 z6 R! `2 d* G/ z. u    新帖都搞~你会死得好惨

ykcheung 发表于 2010-7-18 17:31:24 | 显示全部楼层
很經典啊.

2497341O1 发表于 2010-7-18 17:41:15 | 显示全部楼层
这套须然无睇过,但系好早前好似见过出bd喇哦。。。。。8 x6 I2 j3 [0 o! v9 ~
迪格斯 发表于 2010-7-18 17:11
( q+ T% p5 z# s
) q7 W+ g/ w" d) }2 L
边有BD哇。。  迪仔你老花啦。。。

wjr5200 发表于 2010-7-18 18:13:36 | 显示全部楼层
沙發?我有720p嘅HDTV片源,不過因為呢部嘢比較敏感所以唔敢發....
' ?/ u( C/ e1 S( }1 H) B慢步云端 发表于 2010-7-18 12:20
3 r6 T! d0 b6 e3 Q$ {
0 ]- K" U0 I7 H2 |9 z0 M7 m
& i5 k/ U; n3 M$ Q3 U
    可以用到720p片源就好了

雪比 发表于 2010-7-18 19:03:07 | 显示全部楼层
之前我都想下,不过未下完就被人删左个贴咯!
: |( F3 c. c, N1 J2 m+ {依家补番收藏

mcnynbajay 发表于 2010-7-18 19:26:37 | 显示全部楼层
DVDRIP压甘嘅分辨率梗系觉得怪怪地……- X8 ]4 ^' ~% H* b8 _. w
哩套野,TV版同真人版,都系睇过原版,TVB播果阵,和谐佐播音乐节目~加上当时未知DBP的存在~  D+ C" F7 `% O2 \4 N
到而家为止,都系听过哩套的中文OP,同德仔果句经典对白:你个脑系咪装屎嘅……  G9 e. s& N6 e0 e" B6 j& E
还有如果迟少少播唔知有无HD-TVB版呢,因《鸦》接替哩套,08年初的尾几集有高清翡翠版……
) o' L. q% i3 U0 N/ L; [8 j' ]& W2 ^: I  x  n! G) ]2 U
有无打算合晒全系列了(TV37话+SP1话+真人剧场版2部),有无用粤语OP,唔错!

lsjhldy 发表于 2010-7-18 19:54:07 | 显示全部楼层
额....自己封装....好吧....有总好过沒

gal 发表于 2010-7-18 19:58:51 | 显示全部楼层
好啊,连这都有

2497341O1 发表于 2010-7-18 20:09:55 | 显示全部楼层
DVDRIP压甘嘅分辨率梗系觉得怪怪地……
7 d% r% @" E3 m哩套野,TV版同真人版,都系睇过原版,TVB播果阵,和谐佐播音乐节目 ...- _, u3 {( Z/ h
mcnynbajay 发表于 2010-7-18 19:26

* X$ y7 I0 Y# q, q/ J: k1 u" v. j0 i5 `
我都觉得怪怪地。   所以呢套都收。  不过幽助的录影版都keep~

swingzwh 发表于 2010-7-18 20:17:17 | 显示全部楼层
好东西,谢谢分享

dreameric 发表于 2010-7-18 21:19:53 | 显示全部楼层
十分感谢楼主的分享

评分

maplep -48 同一句话回复多主题!!!!