[迅雷快传] +115礼包][原创][Death Note][DVDrip_x264_1024x576][粤日西三语][37集完]

天才不二 发布于2010-7-18 12:16 18911 次浏览 297 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ruiqukq 发表于 2010-7-18 13:54:20 | 显示全部楼层
谢谢LZ,终于找到了,

kevinchan 发表于 2010-7-18 13:55:24 | 显示全部楼层
呢套8 DVD9嘅意大利版我已经刻碟了,睇效果好似你呢个片源比意大利版的要好啵,美国版的更加差
& P# {# Q1 q: F% r1 K本来我都想自己合收藏算,估唔到有人合,而且放出嚟,都唔错

ttsti 发表于 2010-7-18 14:03:21 | 显示全部楼层
电视播个时一集都没得睇CUT晒!

天才不二 发表于 2010-7-18 14:06:19 | 显示全部楼层
电视播个时一集都没得睇CUT晒!# N$ J) M) ^- o2 M. ^  `& P8 w. i
ttsti 发表于 2010-7-18 14:03

: ~8 N; `- j. Z
, w8 W7 h2 p/ t6 HJ2无cut过的,不过前10集有一集(唔记得边集)on9录断左几秒,岩岩够用一句日语补翻

aaron81 发表于 2010-7-18 14:11:31 | 显示全部楼层
边个清啲??我好似收左日英双语噶~记得我果个5係好清4 |! i1 ^% [6 E" L) w
lovepx 发表于 2010-7-18 13:43
, H. ?- N9 r. z/ ^/ W0 x/ V' p+ K1 q
呢个比我收的RMVB版清好多

aaron81 发表于 2010-7-18 14:16:07 | 显示全部楼层
J2无cut过的,不过前10集有一集(唔记得边集)on9录断左几秒,岩岩够用一句日语补翻5 n, a* b6 x- i6 v) H8 B
天才不二 发表于 2010-7-18 14:06
& |% M2 \& _; D
HK同大陆的角度果然不同~

黃小胖 发表于 2010-7-18 14:16:14 | 显示全部楼层
兩位老師嘅哩個作品實在太犀利喇

kevinchan 发表于 2010-7-18 14:17:30 | 显示全部楼层
呢个比我收的RMVB版清好多8 c6 y; q5 D, z
aaron81 发表于 2010-7-18 14:11

. \  R5 x+ N# p3 ?7 j4 x6 m2 h5 q0 m2 s6 i6 X& L- z
% R% O, c% H; }7 T! n
    rmvb唔使攞出嚟讲啦,系人都知道画质一般噶啦= =!

aaron81 发表于 2010-7-18 14:19:05 | 显示全部楼层
沙發?我有720p嘅HDTV片源,不過因為呢部嘢比較敏感所以唔敢發....
- i9 y; L! b7 a- z慢步云端 发表于 2010-7-18 12:20
/ }" B! Z  O9 T( x! A' }
你会吾会上传??建议115啦
9 w. @( E3 S7 x2 Y' N4 @( k呢套野好难找

漫步雲端 发表于 2010-7-18 14:32:06 | 显示全部楼层
边个清啲??我好似收左日英双语噶~记得我果个5係好清
9 ~$ \0 l4 l. S) Hlovepx 发表于 2010-7-18 13:43

$ q0 w- A4 ]+ F" a
  a/ h8 S- n7 o% D* q* \& O) k" y' v3 }" `
當然720p了不過係XVID編碼一集400-500M可惜依家片源係另一台電腦度唔米可以截張圖對比下

漫步雲端 发表于 2010-7-18 14:35:42 | 显示全部楼层
你会吾会上传??建议115啦 - k4 [5 i, `! F
呢套野好难找
( W8 ^4 F. r. ^  `9 z# Yaaron81 发表于 2010-7-18 14:19
& k- Q9 M1 i8 p$ ?# V8 t. ?

5 k2 `8 ]8 r+ W# [0 t
" K' b3 l: W: x3 w  r$ x: [我超多嘢要等著上傳沒寬帶 既然樓主發了576p就得啦...

lovepx 发表于 2010-7-18 14:47:10 | 显示全部楼层
我超多嘢要等著上傳沒寬帶 既然樓主發了576p就得啦...
5 M- ~  w3 Y3 F7 _8 r慢步云端 发表于 2010-7-18 14:35

& F1 m8 D& I2 T, Z( c  c- e% U( @# C0 ]' K! }

5 E9 z  L9 ?  E8 n: C    你起边度搵咖??