[I T 资讯] 埋黎睇下啦喂...漫画迷专用超强力下载软件(补图..可下载)

ybseo2 发布于2010-7-14 19:12 2818 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]

- z. }- b7 I' V3 N轻松搜索..+ q/ }! m1 T" ~! t

* m6 w" U- c/ \  E- `轻松下载! ~1 e" }3 T, r. c* B+ L

7 H1 v9 o4 i2 ^, x4 g% O8 m) s唔知有无人听过依个软件咧?..应该都好耐世纪噶啦' x9 Y# ?# e/ B& a
# B2 p: Y8 O! t  ^5 p0 Z
MangaDowner8 U( C) \' Z& Y9 V2 Q: [

& z, k: Q7 v% P" @9 n依个软件最强大之处就系可以系在线漫画网页度
, {- I" n- Y) I" Q2 N8 J8 o: p* \9 b. V5 b9 W
一幅一幅图同你慢慢down落黎
2 `; a# i. B+ i  w  i# l) z. ?2 E# ^6 S( p0 l0 m
有d网页系唔得噶..大家最好系输入网址旁边有个“搜索”..
. [6 W0 b6 m( `# R  ^0 R
( r7 X& x0 n* w& h2 B7 f按一按...弹一个网址出黎..系入面输入你想要ge漫画名..跟住搜索..出黎d网页复制落输入网址果度..
: I$ m; z) B7 _  l2 f  A# J  L4 N% y, x2 j/ A! W) H$ d
真系好好用噶=。=...
+ v/ g' [9 v  R' J7 j0 k. _- m. h( q先系选择用程序下载3 l" _+ E' d4 @. h1 h$ {
, x! t# X" N& E  c3 ^% p/ v
跟住自动分析..如图
, D5 ?5 H) j% M. n+ \ 1.png
0 }/ _; e! j0 @; a7 g+ c
) B% a; q  B3 S/ Q跟住自动下载
( ~, K! D6 L1 U) P4 @( q
( g$ P: R( a0 n) f( y 2.png
( f8 ~. l  ^0 ?8 d' Y+ y6 v
+ m' t  ?' Y* Z& C  \* g# l" G: W
115网盘下载
; W# c( s6 L% N6 @1 u7 O6 nhttp://u.115.com/file/f7594e81ca

已有(36)人评论

cancomcom 发表于 2010-7-14 19:22:02 | 显示全部楼层
未用過~~~

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:25:23 | 显示全部楼层
=、=未用过咪试下咯

seedczm 发表于 2010-7-14 19:26:47 | 显示全部楼层
咦~系几方便喔!

fms2046 发表于 2010-7-14 19:33:42 | 显示全部楼层
一直在用MangaDowner和漫画集,MangaDowner可用的网页越来越少了

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:35:13 | 显示全部楼层
一直在用MangaDowner和漫画集,MangaDowner可用的网页越来越少了
" K5 Z' z' O, T' |, b+ x- ~3 ^fms2046 发表于 2010-7-14 19:33

8 X& U1 B9 W9 E+ D) A7 P0 K0 b9 s2 }) ?
" h2 `/ S8 R( {; ^! [
    系啊...真系开始越黎越少啦

Ling1988 发表于 2010-7-14 19:35:36 | 显示全部楼层
呢個軟件我用佐好多年啦!   依家根本無用(是無法下載的)

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:38:34 | 显示全部楼层
无图无真相

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:38:57 | 显示全部楼层
呢個軟件我用佐好多年啦!   依家根本無用(是無法下載的)$ y7 u' ^, @, j; g' o, y
Ling1988 发表于 2010-7-14 19:35
. v  @  j' k; Q. A2 p  |5 R
! |% V6 v6 C2 d1 K3 `

! R9 l( f5 r- v% E    依家下载唔到咩?..我前几日先用完wo,,

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:39:32 | 显示全部楼层
无图无真相
5 U; U2 u  x+ W. qkevinchan 发表于 2010-7-14 19:38
) Q; K3 h! K8 m2 J

* h, v5 d9 G7 _( p' }& @  n2 m  O
$ z8 z& Z& H3 g4 j/ l! a    咁你米好好人咁down之后帮我补图咯。。。

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:45:44 | 显示全部楼层
咁你米好好人咁down之后帮我补图咯。。。
2 j% P* Z# K9 p* U8 Aybseo2 发表于 2010-7-14 19:39

# g5 ]9 N' |/ V  f1 }  ^) J+ D; s% q& @8 w/ W
, |9 t7 b. a3 e- H  c7 R
    我好懒的,不然我都不会叫你加图

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:46:21 | 显示全部楼层
睇到图了,感觉真係几方便,多谢分享

1234下一页