[粤语动画] 求冲锋21 120集以后ge粤语..(150...星梦)

ybseo2 发布于2010-7-15 12:42 1395 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
5社区币
* r7 }4 p! x3 I( u' v# O9 u3 C5 C* b5 n& W2 k$ _. Y
之前上网稳107集以后ge全部都无..
( A" f3 u  t. |! \3 ^! M+ I/ \+ r0 [0 |8 g5 y* Y# _
好难得先比我稳到一个超慢速ge下载..人地系自己录完传上网噶..
1 h+ G) U2 z/ z& I/ p( c0 ]# ^3 M4 d& X7 |, q# k
每次播完过两日就会更新上传..我下载到120集果时..洗机..唔记得save个网页....稳唔翻# q- Y: X2 b4 [! m- R! E

3 D0 M3 a/ M" {7 L3 w# m依家得1~120集杂...# @; E8 m0 Q! `8 q) g. \; e( u

, D9 c4 L$ ]: N+ @3 ^虽然后面有某位人士配门太配得好难听..但我想继续睇埋落去啊..THX...、( r7 Y! ~& X) V6 q! M7 c: R

5 @6 l- k; h: Q! B2 f2 ]9 U9 ]比个可下载ge网址我都得噶..% g! n- Z- v7 }6 @1 w  ]
- f. R0 l+ D& ~
全副身家无几多钱噶杂=。=...成功后补多150?...(我见人地话可以补..其实点补...?)

最佳答案

查看完整内容

楼主我黎帮你 http://www.dreamxt.com/bbs/thread-67897-1-1.html

已有(12)人评论

小c 发表于 2010-7-15 12:42:20 | 显示全部楼层
楼主我黎帮你
+ `) G# [- U( [; B+ d/ i8 \http://www.dreamxt.com/bbs/thread-67897-1-1.html

kevinchan 发表于 2010-7-15 12:57:01 | 显示全部楼层
路过帮顶

maplep 发表于 2010-7-15 13:00:12 | 显示全部楼层
突然见到一只雀仔出现在我面前。。。= =

chrisrex 发表于 2010-7-15 13:03:45 | 显示全部楼层
我都唔可以执输~帮顶~

基拉杰特 发表于 2010-7-15 13:21:59 | 显示全部楼层
我也来帮顶

kental 发表于 2010-7-15 13:22:19 | 显示全部楼层
睇到个标题我以为你合紧添

ybseo2 发表于 2010-7-15 14:47:21 | 显示全部楼层
点样追加分数啊

ybseo2 发表于 2010-7-15 14:52:10 | 显示全部楼层
楼主我黎帮你7 X/ d. m% f) p$ P# g6 R1 D5 [
小c 发表于 2010-7-15 12:42

3 H: E. Q: \9 Q& E# W, n3 i8 I
' E' t4 ?8 ~" I0 J1 z/ V% ]5 w: Z( R! ^6 ]
    唔知道点追加=.=所以转左帐..
小c4 秒前金钱 150 星梦积分转出
. k  m7 S" w4 C5 U! c7 Z
..
  k8 ~9 u9 o4 j! u$ a唔该晒!

ybseo2 发表于 2010-7-15 14:58:31 | 显示全部楼层
我之前都有用搜索引擎搜索过=。=..
  x4 q( z6 S" |; Q* [% Q0 R. e- y6 X3 w. c- g: ]" J
原来用左简体字...唔怪之得稳唔到啦..
4 R' F5 J1 ?0 h1 ]) W( L
  m! C5 b3 ]9 p2 a9 F仲有1蚊1次搜索好贵啊

小c 发表于 2010-7-15 15:30:03 | 显示全部楼层
回复 9# ybseo2 5 {: f: d3 G) N. S
2 K; O. @, M4 E! m3 @
, D7 r7 X$ ~# X3 [
    收到啦!多谢晒,搜索最好就繁体简体字各搜一次,会有帮助的!!

aaron81 发表于 2010-7-15 21:25:33 | 显示全部楼层
点解别人求档好似梗易~

12下一页