[I T 资讯] 埋黎睇下啦喂...漫画迷专用超强力下载软件(补图..可下载)

ybseo2 发布于2010-7-14 19:12 2838 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ybseo2 发表于 2010-7-14 19:47:56 | 显示全部楼层
我好懒的,不然我都不会叫你加图
$ o1 o* p6 w4 }* m& N( Nkevinchan 发表于 2010-7-14 19:45

! x% X( N/ H& {( h& q" y4 ^( K
, W8 a9 h6 P( o7 c& l9 K5 \3 ^
3 }' S$ a4 K4 ?. {- Z    雀仔太懒会饿死噶..

kevinchan 发表于 2010-7-14 20:00:06 | 显示全部楼层
雀仔太懒会饿死噶..
8 `1 _+ i4 H, C9 G" ]ybseo2 发表于 2010-7-14 19:47

- [$ `" Z7 }; i  C6 j5 |
9 b2 f! `/ z( i/ T1 l+ |; S* i# x* L' S) y
    你畀我咬下就唔会饿了,哈哈

Ling1988 发表于 2010-7-14 20:12:28 | 显示全部楼层
回复 9# ybseo2
  a. O* K3 k4 Q/ c1 x4 q
% B# X+ s7 z0 a  b- f7 r" }# ^, U1 W: ]% a
    可能是我下載軟件老啦啦!下載唔到) G  i7 w! A' ]! x3 j
001.jpg % O) w0 @4 K" n% X0 G; z5 d2 i* P2 |
1 A  ]2 ^7 x  S" y9 t& Q
9 v' t5 }% _! K$ f) k8 T+ x
請問樓主體個網站下載啊?(當然是漫畫啦)

maplep 发表于 2010-7-14 20:21:34 | 显示全部楼层
。。。我好像以前有下载来用过。。。用一分钟就除了

ybseo2 发表于 2010-7-14 20:26:40 | 显示全部楼层
回复  ybseo2
5 Y, T6 H5 P' S) [4 Y6 k! j: A; ?* |, |2 s: g
: g4 J: A/ [# g
    可能是我下載軟件老啦啦!下載唔到
% a8 u: y/ b% X, d' ]% j) C4 q7 H1 }3 E1 Y1 t

! q1 O& \! K( b' q; `* l+ }" W4 ]! E1 ^% c
請問樓主體個網站下載啊?(當然是漫畫啦 ...% c1 x* S2 u" H+ ~. ]1 A( h9 e* {" H
Ling1988 发表于 2010-7-14 20:12
2 j9 _, g4 k4 }7 M* X/ J
7 O& w; ?: I) p3 p0 w8 U

7 C7 v- Y  g" T; V: m    你最后果句唔系好明...我睇你话“恶魔奶爸”依过漫画下载唔到..我下载得到wo..你试试分析依个网址啊
8 H" F0 m. G6 X1 j, ?# ~+ t/ O6 ^6 P" K
http://comic.92wy.com/go/info_4480.htm

yueshang 发表于 2010-7-14 20:27:47 | 显示全部楼层
有D咁嘅野???我平时都系用小说阅读器下漫画~~~~~~~

Ling1988 发表于 2010-7-14 20:30:59 | 显示全部楼层
回复 17# ybseo2 $ f: d/ D7 p6 N* Z( N( l* E
0 h. y2 U/ y- E1 E1 h3 x
6 a+ X' O9 E* {: t
     得佐!多謝分享

zhaomin 发表于 2010-7-14 20:39:39 | 显示全部楼层
系咯~~    宜家唔知做乜,用唔到啊~

ybseo2 发表于 2010-7-14 20:42:42 | 显示全部楼层
系咯~~    宜家唔知做乜,用唔到啊~% w' o7 q- }4 {3 W
zhaomin 发表于 2010-7-14 20:39
3 H* _7 P% l# {6 P/ T% \9 W
) E/ m3 Q) a; [  g' d; |& O  S
5 M; S* j  `* v, k+ l" a
    = =..你睇唔到上面话用到咩.... n' c4 x( ^' p, u
8 A, S2 L: A% n( q! U
有咁多网址...
; Y0 F7 }/ M9 _6 a& f+ R) h1 b5 K% c6 k4 z! R
又唔系得一个网址有在线漫画..0 z% Z+ C) m1 L& G7 l2 e3 }3 O

7 N2 `$ ?( x! R0 B( H! e试多两个一定得ge...

ybseo2 发表于 2010-7-14 20:51:54 | 显示全部楼层
顶上去=。=跟住继续下载我ge柯南..7 [8 k! B4 t1 d7 D" S4 \/ b

, k, L; Z* o; b* ~/ l0 ~: Y依家全速下载...平均上到750KB/s..基本上已经上唔到网=、=

kental 发表于 2010-7-14 21:06:34 | 显示全部楼层
未用过,但系如果可用噶网页越来越少噶话,而该软件无更新版本对应潮流噶话应该被淘汰先岩了

ybseo2 发表于 2010-7-14 22:16:30 | 显示全部楼层
未用过,但系如果可用噶网页越来越少噶话,而该软件无更新版本对应潮流噶话应该被淘汰先岩了
9 I; B* N( K6 B/ g" @4 Jkental 发表于 2010-7-14 21:06
2 {; F# F" X3 }; i* f9 V

: b8 `- ~/ \5 _6 P, @$ ]# D9 A$ [% [8 B8 [, p& H$ Q* `; a
    但依家热门漫画可下载ge网页不少于10个, `, L( B+ R8 ~! T7 F
, N& O" F0 N2 ?. [8 ]# M6 S6 L5 l; b
而冷门基本都有3个网页可供下载