[日语翻唱] [恋爱サーキュレーション]于是偶唱了个调皮版的TAAAT

雪霏岚岚 发布于2010-6-30 23:26 3133 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-7-1 00:00:38 | 显示全部楼层
喂喂喂
$ V, Z. R: `0 x% n甘似原唱的??

空灵 发表于 2010-7-1 00:02:50 | 显示全部楼层
喂喂喂+ b/ p* v  u" s( W3 z& w+ o/ D
甘似原唱的??% v9 u2 A3 C( h* [; ^5 B
Kiver 发表于 2010-7-1 00:00
' J4 m3 e% ?" E# }" {" X
1 K6 O+ Z# V, n9 z/ C
8 e2 t( Q6 t/ H. `
    K社你错觉啦~係我哋歌姬唱咖=v=

lovepx 发表于 2010-7-1 00:04:29 | 显示全部楼层
声音好正,好可爱啊! t: }) `! B8 @! n( ?% D
kevinchan 发表于 2010-6-30 23:42

$ Z% K4 w0 ~. C, |9 P
1 r) Q7 p5 F: E4 {5 ~3 X& o5 ~  [
) {# S( u5 I/ |' Y( ]: r    哩首歌我师姐都翻唱过..发过俾我..当时我就开始中意,好萝莉~

Ling1988 发表于 2010-7-1 00:05:11 | 显示全部楼层
/ S4 x  z4 m* A% K/ f( ]0 G
回复 12# 雪霏岚岚 9 _7 n8 N5 v) T, s0 Y0 J1 H3 N. T
' s3 k6 x- g# \$ [* f

- C3 G3 `8 D# Z( f  k9 f    我聽N次都是今好聽!樓主您中氣唔夠有心聽一聽就聽到!多D運動啦

雪霏岚岚 发表于 2010-7-1 00:23:41 | 显示全部楼层
回复 16# Ling1988
" [/ ^* k& q4 v1 Z=3=给你知道了...我运动好差的说~  y& P. j" _) N! u* c6 v
以后要好好练练气哈~

竜崎 发表于 2010-7-1 01:31:35 | 显示全部楼层
干巴爹...

netasa 发表于 2010-7-1 04:03:45 | 显示全部楼层
听左一次,感觉唔错。 无再听了,怕听出问题。后期做得唔错!!有好多唔够气嘅位节奏掩饰得好,另外有几处有小小嘅爆音都用音量控制掩饰左。 元气嘅音扮得够好了,娇小嫩依方面未够!
7 K1 {. q9 P. ?8 ]* ]+ E! R! d1 I1 v' O7 I! y5 m
全力干巴爹 哟!!

help6288 发表于 2010-7-1 07:52:31 | 显示全部楼层
把声超萌.....很可爱
# o- R3 f0 |6 H3 }3 [! X后期做得不错.......
, N- p) Y  R' q7 L. n靓女......你既日语应有2级以上.......

空灵 发表于 2010-7-1 08:46:39 | 显示全部楼层
听左一次,感觉唔错。 无再听了,怕听出问题。后期做得唔错!!有好多唔够气嘅位节奏掩饰得好,另外有几处有 ...* ?1 T- {7 N! R' \
netasa 发表于 2010-7-1 04:03

7 _& w6 ~) c0 Z3 Z/ C& @7 v
7 m1 P0 j, j; `. h% @4 C4 D& M$ w
( P; E# N1 I/ z: @" l    真相係再听嘅话会被洗脑...我寻晚都俾佢洗咗脑~听上瘾=v=

masato 发表于 2010-7-1 09:21:11 | 显示全部楼层
楼主 我有压力 你唱得比原唱要快一点 = =向上顶

基拉杰特 发表于 2010-7-1 09:28:13 | 显示全部楼层
来支持下!

LAIKAHEI 发表于 2010-7-1 12:12:09 | 显示全部楼层
真係聽出耳油.....聽完後隻耳仔軟哂.....