[迅雷快传] +115礼包][原创][幸运四叶草][x264_aac][HDTVrip_720P][粤日双语][50集完]

天才不二 发布于2010-6-20 16:10 17500 次浏览 288 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天才不二 发表于 2010-6-22 19:25:46 | 显示全部楼层
本帖最后由 天才不二 于 2010-6-22 19:29 编辑 ; E+ U  ]0 Y& L. ?6 s4 _4 S
甘既话个字幕隐藏吾到喔...
, O) |6 X+ k, f* c- o3 Nmurphy 发表于 2010-6-22 19:14
" z6 N: M; H/ p( p% a  Z$ z

5 H0 c- ^4 H* U0 n1 @; t% U梗得咯,终极解码播放,右键--字幕--显示/隐藏
5 S& h% l, N9 i; r8 _; [2 T  a其他播放器一样得9 q: N6 i5 }$ G
PS:除非字幕文件的命名同视频完全一样,且摆埋一齐就会强制显示字幕,想隐藏都唔得,所以封完最好就删鬼左拒,或者掉埋一二边

murphy 发表于 2010-6-22 20:23:37 | 显示全部楼层
梗得咯,终极解码播放,右键--字幕--显示/隐藏   W$ s* Q9 V7 |# g1 u6 D
其他播放器一样得* g. J2 Y- p1 w- V' C
PS:除非字幕文件的命名同视 ...
) g. k) u$ C  y1 R: g: b* @/ Z天才不二 发表于 2010-6-22 19:25
0 Z; j4 q- ~! O; T
/ P  o' s$ }6 p9 V+ S, D3 _3 ^
) p* g# I+ |' h: H- x
    吾可以整到 Alt+X 黎切换显示同隐藏咩?

天才不二 发表于 2010-6-22 21:28:01 | 显示全部楼层
0 ]2 G: m8 u+ q7 D; Z6 s) O
7 ^9 ?0 ~6 e! G" e* H; k. y2 W唔知道你,总之我得,你唔通直接搞成内嵌?话说我自己都唔知道点搞成内嵌,亦都唔想知道3 P5 h. n# U$ t1 o" K
PS:你用咩软件封嘎,Alt+J 睇下有边几条轨道先啦,正常的话有1条video、2条audio、2条text

494835682 发表于 2010-6-24 22:39:49 | 显示全部楼层
dddddddddddddddddddddddd

平常心 发表于 2010-6-25 00:55:01 | 显示全部楼层
下载埋呢个版本,比咬画质,收最好果个,

j_Cruz 发表于 2010-6-26 03:40:42 | 显示全部楼层
正在找日语的来支持下,

Ace0210 发表于 2010-6-26 19:44:30 | 显示全部楼层
我岩岩發現) {# S8 s( v( w! c
仲有一個人有合呢個

Crazy_Mon 发表于 2010-6-26 23:23:12 | 显示全部楼层
不错的资源
% j% s) j* l* m/ q1 o2 j收下了

Crazy_Mon 发表于 2010-6-26 23:23:48 | 显示全部楼层
我要刷分!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazy_Mon 发表于 2010-6-26 23:24:09 | 显示全部楼层
我要刷分!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

评分

kevinchan -15 恶意灌水

nonames 发表于 2010-6-27 09:38:49 | 显示全部楼层
多谢
2 O! s! B1 ^, ^& c2 h已有漫游版8 E3 S# m0 s0 G
自己合成下

天才不二 发表于 2010-6-27 11:53:40 | 显示全部楼层
更新至06集