[每日闲聊] Tony Jaa 泰文教室

kobe1992 发布于2010-6-7 11:12 1258 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9 s; g4 M& l% [* g
( f0 z* V$ P+ \6 I6 M  P* W) y6 `% f2 d* {' N  R! M
! n$ ^1 [) j3 B7 ?" H& u- ?

' ~( j4 ?  X! T5 U& u5 w4 @$ V8 o/ Q- a; w. q

C1 [" U" A, [' Q" ~$ Z笑死人的泰文~

已有(24)人评论

Kuromi19 发表于 2010-6-7 11:36:56 | 显示全部楼层
点解唔直接放个视频入来既

batuu 发表于 2010-6-7 11:51:55 | 显示全部楼层
雖然我真係覺得好好笑,但諗深一層,其實都幾吾尊重人地,因為我都有學下其他語言....

eegbook 发表于 2010-6-7 11:52:27 | 显示全部楼层
哇。。就系呢个啦。我揾咗好久。

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:03:38 | 显示全部楼层
回复 3# batuu 4 M- m/ A/ l. m7 G

& A$ h0 p5 {6 k& {7 R) e4 W/ \9 [0 N4 c4 j9 P+ K! n; Q0 Z' P
    是的~ 我也覺得他們笑得太過份了=.=" 笑他人的語言~

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:04:26 | 显示全部楼层
回复 4# eegbook 7 F. U2 x! F- R$ R& |) U6 Y" c- q8 F

1 d  G1 [+ P: \( ?3 B# h
) S0 w1 G, {* ^2 d    ^_^" 剛剛看了文字版 看到很多人想看 所以我就找給大家分享~

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:05:35 | 显示全部楼层
回复 2# Kuromi19 + ~. ~8 Y& p2 f- W8 ?6 [
/ o! }$ F" e4 S7 ]
4 k) a* {; {5 G3 ~7 k- G# f, x
    我不懂得放上影片=.="

kevinchan 发表于 2010-6-7 12:15:05 | 显示全部楼层
建议楼主去搵个国内可以睇到嘅视频,因为youtube我哋上唔到,要用代理上,太麻烦了

batuu 发表于 2010-6-7 12:18:52 | 显示全部楼层
建议楼主去搵个国内可以睇到嘅视频,因为youtube我哋上唔到,要用代理上,太麻烦了
9 c0 F# R( B$ Qkevinchan 发表于 2010-6-7 12:15
+ m+ D) L5 O1 z: C
& C1 s' ?" c2 c
下??點解會上吾到YOUTUBE??

kental 发表于 2010-6-7 12:18:57 | 显示全部楼层
都唔明点解系要YOUTUDBE,这个视频优酷都有啦,而且好耐之前的了;

kevinchan 发表于 2010-6-7 12:21:06 | 显示全部楼层
下??點解會上吾到YOUTUBE??
" S3 A; M8 S* @batuu 发表于 2010-6-7 12:18
国内限制多多,youtube是其中之一

batuu 发表于 2010-6-7 12:25:30 | 显示全部楼层
YOUTUBE都吾比上,我無言了.....

123下一页