[每日闲聊] [預測] 測一下最近你有冇好運

kobe1992 发布于2024-3-27 23:32 157 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
3 E8 I7 ]' {1 B5 K( Q  V- X! x+ h$ a4 ?+ `
第一眼你睇到了乜- r, J( m+ l  l' k- N
/ G! d8 T2 ~1 l/ V1 M

- L) y/ `; @& B4 ], S1 C$ p( C
! H" a/ F  |2 g. [/ i  F2 z, Y1 Y$ ] 20240327_1d2c3b0dff0147bdbd33TJ8iNFNadQeA.jpg 1 T& A  ?) z3 @3 i( L
# \: p2 y# L* \2 s! \& d

$ m" h9 A% y3 P2 u  H0 z7 p- W==================================================================================; Y9 g" Z9 L; y* W# G) z0 z8 \1 R0 A

: Q5 l9 |! v; l( ~2 _
# n2 L7 h. R6 S/ [. ?9 q# A1 }# y( Z! |/ H5 O" C; o: i6 a
- `7 O# C, e2 \
3 d6 s' I) H. M. G) X
" c. u7 ^# ]! b+ z# y- N7 N+ P
* }+ f4 q7 p( K5 p, l* p1 L

! v& g! ?# C( ]5 X
2 j  `. c) ~" d& V$ A( |+ ], t; Z! O& N5 N
2 v0 l& n& b. Q9 v) F" K6 j

% f* h/ I: z- L" n+ v8 H. Y7 v% a* @7 Z" J- r

$ v3 Q& d  l. V3 V2 ?8 H& K( ]
# Z8 J2 q' z! o3 w* R- Z3 I5 Q( ^$ g$ I

9 u( Z- q$ b0 y; f4 f
+ q' i' E$ o3 U+ N
$ e4 }! s& K9 ]& f4 ~3 q( @/ H$ A  ]# A% d3 ~+ Z) ~) n

% Z6 I1 S* g/ ]9 v& t! u* M: J9 @) y/ _+ D* b7 E" h# R

( {/ A9 a, ^9 J1 Y: T  S; }! x/ t4 C0 C8 m9 @/ |

/ e; P; W" f. d! J8 Q1 v
( S4 u$ l/ S7 w: A% \6 J
5 p7 _! ^0 t- Z2 s
7 |) }$ L4 D9 y
5 G- c# c. u& D, P& B6 i# Y- e) @

+ I! N7 l1 u8 |0 H" e% O/ j+ d6 O; k  t* w

; m( [0 A) G9 M: {4 t+ n" j4 F5 R# B
2 ^: }& u) w* p/ i1 t

, m6 z+ F) \4 t0 N4 {: M' C9 c/ Q+ t
A、 第一眼睇到大鯊魚。% e+ U4 g% a) X1 k, P, I
最近你嘅生活和工作嘅運勢將如魚得水。因為你嘅性情溫潤,坦率誠實,真實唔做作,朴實無華,你喺工作和生活中都能體現出你嘅人格魅力,所以無論你做乜工作,你都能發展得很好。你嘅人緣極佳,身邊總會有貴人相助,呢會畀你嘅生活和工作帶嚟很多便利和機遇。最近將會有財神老爺降臨到你嘅身邊,畀你帶來源源不斷嘅好運氣,呢將使你嘅生活更加順心,使你嘅財富積累更加迅速。同時,你嘅工作和生活將格外順當,你將有機會喺工作中攞得巨大嘅掂,並且喺生活中獲得更多嘅快樂和幸福。
" P$ h1 d5 f3 S( _$ v- ]5 R+ s' J
6 }+ e! ?) S" A5 N. z4 k
) z& q% Y9 Q1 X, P& a
6 _: l8 R2 ]6 p8 ]8 T
" A# e& a3 E& o" n1 D! C( y2 P
: h% P0 l7 p2 C* s/ e; z/ ^

: M' K0 W+ M4 ?9 ~- V+ z3 u% y7 ~5 ]! K$ ~2 M0 K

; a$ z( O( `# w2 n+ |5 U
0 y  e/ ]) g. w2 o, h: Q$ t
* s/ a( n$ P1 P- x2 Z
B、第一眼睇到大輪船。* s4 c! L. o0 o: U- ~
最近你喺各方面嘅運勢都很好,你會有更多嘅機會,因為依家系一個全新嘅開始,你將有更多嘅機會接觸到更多嘅人,並有更多嘅機會去展示你嘅才華。同時,你將會有更多嘅機會獲得有實際價值嘅嘢。喺工作中,你將會展現出你嘅獨特想法和叻嘅能力,呢將會讓你成為團隊中嘅領導者,领导会对你委以重任,他们会对你的工作能力非常重视。而你需要保持自己的独特之处,不被别人的意见左右,你要清楚自己的优势和劣势。2 ~& E" u+ ~  `7 G

! D: A. G" }; U1 G
- d% v" a" `2 w9 t
: K8 F5 \+ O' W  b! r! ]* |: W3 K
% ?1 b# C2 J8 H$ G0 W2 k1 k

: v4 a6 I) @6 Q3 M7 R
) j0 Q1 U- ~2 b( Y9 h. z

2 ?9 W: b7 \1 I
" ?( [# }1 @! S( t, \

# _' K1 q0 C  U% l
9 x" t% b. |( K6 Y6 a% z# v8 Z7 E
5 p" N) y2 c; i1 y0 R7 w& {/ U
8 t9 n" v4 t+ w+ _  g. U
C、第一眼睇到太陽。
/ ^" ~6 Y5 ]- K( G最近嘅你將收獲意想唔到嘅驚喜!喺大部分人嘅眼中,你系一個很容易被高顏值所吸引嘅人,呢個系因為你對美好事物嘅欣賞,同時也能夠彰顯出你嘅審美能力。但實際上,你並非嗰種膚淺嘅人,你嘅智慧和大局意識才系你更加引人注目的地方。你對當前嘅局勢和自己嘅發展方向有一個清晰嘅架構,呢讓你喺生活和工作中都能夠保持一份穩重和自信。你唔會被生活中嘅瑣事所困擾,因為你知點樣調整自己嘅狀態,以迎接全新嘅挑戰和機遇。對你嚟講,好人緣無疑系自己勤力嘅第一個重要目標,呢會讓你喺社會中更加如魚得水,讓你嘅生活更加豐富多彩$ A" h+ T- z$ A1 @* ?7 n# l
9 I; ^6 Z8 v) U* b6 {. \

. z* Z6 S/ f( Y- H- b
* v4 O: O7 f" e& N

; ]7 z6 p0 {* ]5 v6 m& j5 `$ _+ N( s. v( M- T, D  P  G/ N

* Q) @; W( x0 B8 A+ p6 T8 @
9 I- n, ^1 z3 D2 K. [3 N0 K

" `8 V" q/ I0 ?# R( o4 a% J2 C% p2 j: }$ e
' L6 {, f5 \7 \$ W& Z1 \

( l5 O! f; z. l0 W; H$ L% k% v' W- a

% a8 ?0 [" d1 VD、第一眼睇到小船你最近可能因為一些事情感到困擾和煩躁3 E- `+ \% ?3 l) z" t
呢個系因為你系一個完美主義者,頭腦聰明,思維敏捷,觀察能力強。你總系希望把每一件事情都做得非常完美,無論系工作仲系生活,你都嚴格要求自己,唔容許有一絲一毫嘅失誤和瑕疵。然而,呢種過於執着於細節嘅性格也畀你帶嚟了許多負面影響。你常常感到身心疲憊,甚至影響到你嘅生活和工作。之不過喺12月份,你需要學會調整自己嘅狀態,迎接全新嘅生活。你會發現自己身邊嘅好事不斷,你嘅日子會無憂無慮,做乜事情都會格外順利。你會感覺到自己嘅壓力逐漸減輕,心情也會變得更加輕松愉快! U. N' }9 r; S- C8 L8 g# N

已有(27)人评论

alkiu 发表于 2024-3-28 00:33:07 | 显示全部楼层
第一眼睇到個題目

gigiff 发表于 2024-3-28 04:29:48 | 显示全部楼层
第二眼都睇埋,乜都无,无网?

snzt79 发表于 2024-3-28 07:02:55 | 显示全部楼层
其实我乜都睇唔到

水皮跳跳 发表于 2024-3-28 07:35:30 | 显示全部楼层
完全看不到图

qumm12311 发表于 2024-3-28 10:05:02 | 显示全部楼层
睇唔到,可能手机有问题

wind6 发表于 2024-3-28 17:55:39 | 显示全部楼层
净係睇到啲文字啰

shiraishi 发表于 2024-3-28 19:15:06 | 显示全部楼层
乜都睇唔到

勇者罗兰 发表于 2024-3-28 19:55:04 | 显示全部楼层
系咪冇放图片呢

kobe1992 发表于 2024-3-28 20:58:57 | 显示全部楼层
有圖嗎各位?

koity 发表于 2024-3-30 10:12:29 | 显示全部楼层
如果是真的就好

yukinababy 发表于 2024-3-30 10:18:52 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-3-28 00:339 s; u0 h3 H- j  H" L2 f2 c
第一眼睇到個題目

! D  ~: ~: B$ v6 a  @我都系

123下一页