[粤韵文化] 【粵語幽默笑話】1個令你傷心既笑話(ps.係男仔先會傷心-_-女仔會姦笑)

kobe1992 发布于2010-6-3 22:51 3079 次浏览 51 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kobe1992 于 2010-6-3 23:03 编辑 + Z- t, @& ^" g* n& s1 w

, {: Y' r" ^& N( i0 `希望大家睇到明拉~) H- ~8 S5 |6 w7 f0 v0 p; `7 }
+ s- ?. S9 r4 B- j  }7 \8 d
有一日有個男仔去左身體檢查  `( b, a! u, J2 _
+ h3 d4 X) g3 y% A1 W$ n0 {* r
之前有個醫生同佢講-_-"佢有粒睪丸變左綠色-_-"個醫生就問 你有粒睪丸變左色-_-可能有毒     + X$ [7 H/ `' i* Y% J+ @$ K
你切唔切? 之後個黑人就答<33切囉-_-最多咪少d精子7 |' {) q5 D, r; _
, K5 m& l. f2 C/ b& a% e' X9 p* K9 l

+ H% `; p! B: w) @% i; I4 Q& X$ S3 y2 G  i& b3 r  A. l3 B
第2日.."條友又去檢查-_-點知佢第2粒都變色-_-"
8 X5 S8 s' A- r醫生又問番個d問題-_-! U2 r( L# E) E4 k+ ]5 i: d5 A
佢就話:切囉最多咪冇得生仔.
5 z, E: ^/ g$ N7 `$ n; G5 k! D, \$ M, \0 S5 V
3 [* \7 t5 P. Y. c3 i1 n
第3日.佢今次成條野都變左色
+ v8 O7 ^) M, C6 v9 Z5 t/ m醫生又問番個d問題-_-"
, r6 w7 H" m* ^5 M! @# \佢又話喇:唉.."乜都冇晒..條野都冇用嫁啦-_-切吧
) {5 A& l% j# a1 `  n+ F7 g! k# U' E0 q% z" _/ H
第4日.
4 o1 H8 h. l6 d& D% V  n  j& k) w5 M6 u* L0 y5 T5 b; X( X

6 q3 ]3 \$ y" i, }! {+ w3 a/ K: _: z* R, a
, m) s' W) @5 R3 j

$ r2 |  t! j" T5 A
4 W$ e2 _/ x0 w2 i$ Q& i0 U& m: X) K) I) A7 q5 ]3 ^

! o$ r' Z* H& u' v% d; ]5 ?2 U$ ~- G0 D9 T6 k! E1 v

. n7 ]# O* l. f9 N! _* A# L
: Q5 ?& L. ^  f1 R9 B# i$ U, u! O1 Y  E/ K( S! c: l
6 `8 E$ Y& R" q* h2 H
1 u" f% S& T4 P6 m! `' }
$ X1 A! c# w2 ~

. L: X; Y5 |1 [4 m4 f2 W# U
# _2 J) o! c: {
) m" C0 u( \3 k; d3 k, K/ ^7 s; s0 A5 P* ], _, A
==============================+ q# b1 A/ P' w. u' B) _7 C2 J
% F5 b! d+ \$ O* Q
個醫生好無耐咁同佢講............對唔住...其實係你條底褲luck色-_-

已有(51)人评论

kevinchan 发表于 2010-6-3 23:21:13 | 显示全部楼层
我阴笑,咔咔

attackfu 发表于 2010-6-3 23:29:41 | 显示全部楼层
真系惨啊 条友比条底裤搞到冇“能”用啦~~哈哈哈1

基斯 发表于 2010-6-3 23:33:15 | 显示全部楼层
讲真,真系唔好笑

kobe1992 发表于 2010-6-3 23:34:36 | 显示全部楼层
哈哈哈哈

eegbook 发表于 2010-6-3 23:41:38 | 显示全部楼层
楼主发贴积极,不过,建议睇睇版规。两日只能发三贴咋。要小心。

kevinchan 发表于 2010-6-3 23:45:09 | 显示全部楼层
楼主发贴积极,不过,建议睇睇版规。两日只能发三贴咋。要小心。' H% |& }7 W/ u" Q7 w  x, g
eegbook 发表于 2010-6-3 23:41
讲得对,楼主要注意了,很多新人都无留意呢点的

基拉杰特 发表于 2010-6-3 23:45:31 | 显示全部楼层
好冷啊!

kobe1992 发表于 2010-6-3 23:47:25 | 显示全部楼层
楼主发贴积极,不过,建议睇睇版规。两日只能发三贴咋。要小心。& i7 N5 g; [' u; o
eegbook 发表于 2010-6-3 23:41

* F) y$ O, N9 q% f9 |+ v' ^2 G* R7 S8 V1 r1 _9 x4 ~

* C( w8 E2 j# K" @: R$ L    okok  多謝提醒!!

wjr5200 发表于 2010-6-4 00:10:29 | 显示全部楼层
几搞笑吖,条底裤掉色

masato 发表于 2010-6-4 02:10:01 | 显示全部楼层
噗 最近很多蛋疼的搞野信息

sorrysoka 发表于 2010-6-4 04:08:37 | 显示全部楼层
唔算太爛的笑話xdddd/ L6 V; X) |$ l; k
甩色xd

12345下一页