[新闻资讯] 【超自然科學】危地馬拉地陷 ★驚見★ 60米深坑

kobe1992 发布于2010-6-4 17:47 3033 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kobe1992 发表于 2010-6-4 19:43:53 | 显示全部楼层
依家放上来嘎恶灵会控制D人类,挑起大大小小的战争,如南北韩!死多D人!!
9 V; F4 o2 Z8 c* U4 f$ V  o0 U2 dtandong 发表于 2010-6-4 19:12

/ S. }1 O4 P- X: M* {3 k0 ]8 a4 T" W( [+ m, u0 O$ F% p. N$ m
9 w( M* E' x& s0 S8 u$ Z9 F
    我地人類同d怪物打!!!! 9 _0 k3 I3 G" p  l5 G* v+ N$ ~
$ l2 v' Z: @1 h1 R
聽閒日本剛出了1台1:1的高達 用來打距地就好了

batuu 发表于 2010-6-4 19:46:01 | 显示全部楼层
回复 12# tandong 1 k) I( Z( w3 G- g
( w; T6 P3 ]) D
你講落又真係幾似WOR,吾通有人要打通魔界洞穴嗎??

queena89 发表于 2010-6-4 19:49:40 | 显示全部楼层
我的天啊~60米啊!還真是深啊~為死者默哀

kobe1992 发表于 2010-6-4 19:54:59 | 显示全部楼层
我的天啊~60米啊!還真是深啊~為死者默哀% A2 D7 d, t' A7 P2 Z
queena89 发表于 2010-6-4 19:49
3 g9 Y$ h( [: p2 Y3 H/ ^2 u6 u
" E5 }9 m# ~) s1 W

' h* }7 o$ h: j6 }) e5 v4 R    我也在想- - 有人在睡覺的時候
$ |+ V! u0 l. u3 [$ R; b無拉拉起身的時候 就1篇黑暗, I; U, A3 \, Z; b! a  X  U
很慘~

sorrysoka 发表于 2010-6-4 19:56:39 | 显示全部楼层
跌左落去都唔知點算~___~"
- o% A7 L% d( `% u- q% ]' P! v唔敢諗x_x"

kevinchan 发表于 2010-6-4 21:06:33 | 显示全部楼层
牛牛新闻已经讲咗啦,路过

kevinchan 发表于 2010-6-4 21:09:37 | 显示全部楼层
EVA的!?
1 t) @- ~% ~7 U2 Z- t8 p* ]5 m我門全世界人也要死....!!?4 |( D" V7 p4 @$ h0 I
kobe1992 发表于 2010-6-4 19:06
竟然联想到EVA,真係犀利= =

kental 发表于 2010-6-4 21:46:25 | 显示全部楼层
睇见都心惊惊了!你下次登录就会显示啦;仲有你今日好易死好多帖子呢!肯定无睇版规

Kuromi19 发表于 2010-6-4 23:19:20 | 显示全部楼层
系牛牛新闻度就睇过噜~~

xerox 发表于 2010-6-5 00:20:03 | 显示全部楼层
真係一百X不死也有新文, 勁!

cao0422c 发表于 2010-6-5 08:56:16 | 显示全部楼层
太变态啦..咁大个窿
" c' ]5 q6 Q1 }+ g几多个我跳落去先填得翻个窿...

masato 发表于 2010-6-5 09:27:59 | 显示全部楼层
去地狱了 直接跳下去吧