[每日闲聊] 請大家多多指教 :) 新人

kobe1992 发布于2010-6-3 20:52 1639 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-6-3 21:49:06 | 显示全部楼层
1.  跟新來的朋友打照呼! {# P; g5 f( X, l: l  |9 m
2. kevinchan大哥好明顯吾系新人掛......我還在你的EVA貼看過- -,還多謝你的指點
  U9 z8 g) u/ y7 Z ..." O( Z- r& D* R& T+ c
kobe1992 发表于 2010-6-3 21:27
算吧,节哀顺变!你被扣嘅係星梦啫,无乜所谓,要赚星梦话都无咁易拉,只要有心!2 @  P/ @$ @6 U- `6 o) N) ~
其实你又唔至于惊到唔敢回帖,新人难免会犯错,以后注意就係啦!
  g1 W" [1 G1 T: m, I" a) DPS:你睇下我回帖楼上嗰两个人,佢哋都话新人,所以我都算係新人

kobe1992 发表于 2010-6-3 21:57:08 | 显示全部楼层
這個帖還可以用?8 S$ b" i0 x1 J# P% b0 o+ M" G9 o4 f- Z
kevinchan大哥 - - 人家只有1000幾星夢 8 z, Y" r2 S! K; M% r2 l3 R* }
而你有30000.... 差太遠了吧

基拉杰特 发表于 2010-6-3 22:26:30 | 显示全部楼层
已经被咬!这就是论坛规矩!发贴先看版规

kevinchan 发表于 2010-6-3 22:41:43 | 显示全部楼层
這個帖還可以用?
8 p5 i9 z" h0 v7 g7 u' n/ I( vkevinchan大哥 - - 人家只有1000幾星夢
) G& I* z+ }4 H  N( ~而你有30000.... 差太遠了吧
$ R' j6 J+ j" {/ r# T) xkobe1992 发表于 2010-6-3 21:57
我基本都係回帖得翻来的,呵呵

kobe1992 发表于 2010-6-3 22:58:06 | 显示全部楼层
哈哈: s. S1 f$ W2 ?* V1 Q7 N
我發了笑話啊~  p2 W1 ?& C# i  U
請大家多多支持啊!  f4 L0 }, l7 v# F
http://bbs.dreamxt.com/viewthrea ... p;extra=#pid1272217

基斯 发表于 2010-6-3 23:38:38 | 显示全部楼层
路过,攞分,走人

eegbook 发表于 2010-6-3 23:40:36 | 显示全部楼层
誰是老虎哥+ Y$ Q6 G" v% n, P0 L$ A/ @# [
kobe1992 发表于 2010-6-3 21:01

9 \( f$ U) V2 r
% P2 u8 x+ |" M& f, E8 ?2 f9 a& N, z% Z  p  K# j
    你。。。已经见到了。

eegbook 发表于 2010-6-3 23:42:20 | 显示全部楼层
路过,攞分,走人# B% w. W2 T. x3 }+ P
基斯 发表于 2010-6-3 23:38

( z8 T) B+ o) b2 j# j8 x% p' i3 @, y0 V5 b/ O' W

- L+ A5 o0 Q. R# Y    嘻。呢招好够厚度。。

kevinchan 发表于 2010-6-3 23:42:42 | 显示全部楼层
哈哈
- ^: }! s1 Z9 ]1 t! K# Z$ A我發了笑話啊~* ?$ q( k9 g+ B+ l) z2 `5 z
請大家多多支持啊!
% M6 e: }: N4 ]kobe1992 发表于 2010-6-3 22:58
知喇知喇 ,你唔使係度通知,你通知咗大家都未必知道!
, K. A) X7 g  ~' S' U其实係主页会见到你新发嘅主题噶,你放心

kobe1992 发表于 2010-6-3 23:45:39 | 显示全部楼层
知喇知喇 ,你唔使係度通知,你通知咗大家都未必知道!* m( C* V" i2 U1 d# n: }1 s* j$ \
其实係主页会见到你新发嘅主题噶,你放心% n5 j4 g" c, E- r& M
kevinchan 发表于 2010-6-3 23:42

! d, u* o6 X, s6 U6 O% R: u
5 F' z& p8 R: ~3 P5 P
; `8 F; C* ?% j$ t* O, p: @    哈哈哈

kevinchan 发表于 2010-6-3 23:53:50 | 显示全部楼层
哈哈哈
- T7 j# B- c- T7 J4 zkobe1992 发表于 2010-6-3 23:45
小心呢种回复又畀人咬,虽然我唔咬你!

kobe1992 发表于 2010-6-3 23:56:01 | 显示全部楼层
kevinchan大哥( L6 J6 |. v/ I# ~% J
以後都吾敢拉, g% H1 T$ k, @9 n3 R  b) M- x+ M& Y8 |
吾好又扣我分啊